Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
9
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Test Drive Unlimited Solar Crown - Head to Head | PS5, PS4



    Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing, Test Drive Unlimited Solar Crown'un çıkış yapacağı platformların PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) olduğunu doğruladı.

    Çıkış tarihi açıklanmadı.

    Nacon ve KT Racing ayrıca Test Drive Unlimited Solar Crown için yeni bir teaser fragman yayınladı ve daha fazla bilginin Temmuz ayında paylaşılacağını işaret etti.

    Test Drive Unlimited Solar Crown açık dünya sürüş ve yaşam stili deneyimi sunmaya geliyor. Serinin önceki oyunlarına sadık kalırken çeşitli yeni dokunuşlar yapacak. Rüyalarınızdaki araçları, özelleştirme seçenekleri, avatarlar, rekabet, kumarhane, stil ve daha fazlasını içereceğinin sözünü veriyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Test_Drive_Unlimited_Solar_Crown_PS5_Xbox_Series_PS4_Xbox_One_Switch_ve_PC_icin_Dogrulandi-108663.htm

    -

    Çıkış Tarihi: TBA
    Tür: Yarış
    Dağıtıcı: Bigben Interactive
    Geliştirici: KT Racing

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/320170-test-drive-unlimited-solar-crown
    https://www.metacritic.com/game/test-drive-unlimited-solar-crown/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Aralık 2023; 0:56:10 >







  • Son Geliştirici Güncellemesinde Unlimited Solar Crown'un 1:1 Hong Kong Adası Özelliklerini Test Edin




    Çeviridir :


    Nacon , Hong Kong'daki konumu hakkında daha fazla bilgi veren en son aylık haber bülteniyle yaklaşan Test Drive Unlimited Solar Crown hakkında daha fazla yeni bilgi sağladı .


    Oyunun geliştirilmesinde daha önce sağlanan bilgilerden zaten bildiğimiz gibi , olayların tümü, sanal dünyada 1:1 ölçeğinde yeniden yaratılan Hong Kong Adası sınırları içinde gerçekleşir. Bu, nihayetinde adaya gerçek dünyada aşina iseniz, oyun dünyasını avucunuzun içi gibi bilmeniz gerektiği anlamına gelir.

    "Solar Club Letter #2", yaklaşık 370 mil yüzeyli yolların yanı sıra biraz daha ilginç arazi içeren 30 mil karelik ada ile bunun neyi gerektireceğini daha fazla araştırıyor.



    Yol keşfi, otoyollarda daha fazlasını keşfeden ve bulan oyuncular için ödüllerle birlikte oyunun hayati bir parçası olacak. Bununla birlikte, adanın 14 bölgesi çok farklı manzaralar içerdiğinden, bunlar resmin sadece küçük bir parçası.


    Hong Kong'un bariz kentsel merkezinin yanı sıra TDUSC , Repulse Bay, Shek O'daki güneydoğu kıyı şeridi ve Tai Tam Tuk rezervuarı gibi kırsal alanları yeniden yaratıyor. Adanın en yüksek noktası olan 552 metrelik Victoria Zirvesi veya “Zirve” de yer alıyor ve haber bülteninde buranın “arazi deneyimi için mükemmel” olduğu öne sürülüyor.


    Bununla birlikte, genel coğrafya, yerleşim planı ve yol konumlandırması aynıya yakın ve 1:1 ölçekte olsa da, bu adanın kölece bir sayısallaştırması değil; KT Racing, oynanabilirliği iyileştirmek için bazı gözetimler yaptı.


    Kreatif direktör Alain Jarniou, bazı yolların çok dar olan bazı şehir sokaklarını genişletmek, daha hızlı yollardan bazılarını daha hızlı arabalara uyacak şekilde açmak ve - ekibin WRC oyunlarındaki uzmanlığına atıfta bulunarak - üzerinden gezilebilir yollar yapmak için hafifçe düzenlendiğini belirtiyor. gerçekte sadece yürüyüş parkurları olan bazı rotalar.



    Bu, oyunculara belirli yollarda araba kullanma ve yarışma konusunda daha fazla özgürlük ve adanın 14 bölgesinden daha fazlasını keşfetme olanağı sağlayacak. Aslında Jarniou, yollarda mutlaka oyun haritasında işaretlenmemiş bazı gizli sırlar olabileceğini ima ediyor…


    Keşfetmenin yanı sıra, her bölgenin hız tuzaklarından geri dönen "enkazlar" özelliğine kadar kendi oyun zorlukları da vardır. Enkazları bulmak benzersiz parçalar verir ve hepsini bulmak "ikonik arabaların" kilidini açmanıza izin verir.


    Tam dinamik bir günün saati ve hava durumu sistemi de var, ancak bunun tam kapsamı henüz ayrıntılı olarak açıklanmadı. Bununla birlikte haber bülteni, yağmur ve fırtınalı havanın yanı sıra güneş ışığı, günün saati evreleri olduğunu ve oyuncuların üstü açık araçlarda tavanı açıp kapatabileceklerini öne sürüyor.



    Haber bülteni ayrıca, diğer oyunculara karşı kafa kafaya çevrimiçi yarışlar ve "anlık meydan okumalar" içeren çok oyunculu moddan da kısaca bahsediyor, ancak gelecekteki bir baskıda bu konuda daha fazla şey duymayı umuyoruz.


    Haber bülteninde ayrıca - ve daha sonra bir açıklama için - arabalarınızın hasar görebileceği ve onları eski haline getirmek için bir benzin istasyonunu ziyaret etmeniz gerekeceği de belirtildi.

    Yine de açıklanması gereken bir şey, oyunun çıkış tarihi. TDUSC başlangıçta 22 Eylül 2022 olarak planlanmıştı , ardından 2023'e geri çekildi ve sekiz nesil konsol desteği düştü. Umarım Mayıs ayının üçüncü haber bülteninde bir tarih ipucu alırız.



    Blog : https://www.gtplanet.net/tdusc-hong-kong-island-reveal-20230414/

    Aynı tdu ları yeni jenerasyona remaster yapsalar bile satar nfs ve crew 2 çöpünden iyi satar ama forza belli olmaz. Şu oyundaki zenginlik hazzını hiçbirşey veremiyor ne gta online ne horizon. O galeriye gidip arabayı aldıktan sonra satış temsilcisinin anahtarı vermesi … anlayamazsınız. Forza gibi ilk saaten üstüne farrari lambo fırlatmıyor haliyle başarının keyfine varıyorsun oynadıkça
  • Test Drive Unlimited Solar Crown - Head to Head



  • Beklentim yüksek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Test Drive Unlimited Solar Crown - Head to Head | PS5, PS4



  • resmen adam akıllı yarış oyunu yok piyasada. Umarım güzel olur

  • TDU serisini çok severim merakla bekliyorum açıkcası ama 2022'den önce çıkmaz gibi duruyor.

  • Test Drive Unlimited Solar Crown - Welcome to Hong Kong Island


    Çıkış Tarihi : 22 Eylül 2022

  • Güzel haber ama yine bekle dur bekle dur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2022 nedir arkadaş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece Yeni Nesil konsollara gelecekmiş. PS4 sürümü iptal olmuş.


    Test Drive Unlimited güncellemesi :

    "En yeni konsollardaki teknolojiden en iyi şekilde yararlanmak" için bir önceki nesil sürümlerin iptal edildiğini doğruladı.


    Kaynak :

    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEstore.steampowered.com
    Test Drive Unlimited Solar Crown - Update from the Solar Crown Team - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/3192501139825395531
  • Test Drive Unlimited Solar Crown - Together We Drive



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇENacon North Americayoutube
    Let us take you on a journey of choice. The Streets, The Sharps, it's all about your mentality. Where does your loyalty lie? Show your love for the Test Drive Unlimited Solar Crown by following us on all of our socials and sharing your voice, and to really show your support WISHLIST us on STEAM: https://store.steampowered.com/app/1249970/Test_Drive_Unlimited_Solar_Crown/ Facebook ► https://www.facebook.com/tdusc Twitter ► https://twitter.com/testdrive
    https://www.youtube.com/watch?v=G2RxYui-Jhc
  • Gameplay göstermemekte kararlılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Epeydir bir oyuna hypelanmıyordum. En son The Crew için beklentim yüksekti. Cacık bir oyun çıktı. İnşallah adam gibi bir oyun çıkar. Forza Horizon serisi kıvamında bir oyun bekliyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Test Drive Unlimited: Solar Crown için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Yayıncı Nacon, Test Drive Unlimited: Solar Crown için yeni ekran görüntüleri yayınladı. Yayıncının da belirttiği gibi bu ekran görüntüleri oyunun alfa sürümünde alınma. Bu nedenle, yayınlanan ekran görüntüleri oyunun final sürümünün kalitesini temsil etmiyor.

    Test Drive Unlimited Solar Crown, yarış ve sürüş deneyimini üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. KT Racing, TDU1 (Test Drive Unlimited) ve TDU2'nin efsanevi oyun geliştiricisi Alain Jarniou, güçlü bir sürüş simülasyonunu oyunculara sunmaya hazırlanıyor. Oyun, geniş, canlı ve gerçek bir dünyayı ayağınıza getiriyor.


    Ekran görüntüleri



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Test_Drive_Unlimited_Solar_Crown_icin_Yeni_Ekran_Goruntuleri_Yayinlandi-114513.htm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Temmuz 2022; 21:23:47 >




  • İnşallah en iyi araba oyunu olurda oynarız doya doya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

    Şu need for speed denilen çöplükten bizi kurtarsın yeter🧐


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS1 de ilk oynadığım yarış arabalı oyundu ve kaliteliydi :( sonraki hiç bir serisi tutmamaıştı nedense

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

    Bu yapımcı firma ile zor, o yüzden çok beklentiniz olmasın bu oyundan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenti düşük umarım iyi bir oyun çıkar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.