Şimdi Ara

Test Çözmek İçin Grafik Tablet Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, öncelikle beni bir konuda bilgilendirirseniz çok müteşekkir olurum: aldığım grafik tableti bilgisayara bağladığım zaman interaktif bir şekilde sanal ortamdaki testleri çözebilmem, bu testlerin yanlarına işlemler yapabilmem mümkün müdür acaba? Ayrıca bunları bir şekilde kaydedebilir miyim?


    Eğer çözebilmem mümkünse bunun üzerine grafik tablet önerilerinizi sunarsanız çok minnettar kalırım. Bütçem 600 TL, taş çatlasın 700 TL olsun. Ancak dediğim gibi tek isteğim test çözmek şu an için, çizim için istemiyorum. Bu doğrultuda performans verecek grafik tabletlerin de fiyatları doğru orantıda düşecektir diye düşünüyorum. Piyasa hakkında hiçbir fikrim yok, duruma göre bütçeyi arttırabilmem de mümkün ancak malum öğrenciyiz. Tek dileğim mouse ile işaretleme yapmaya çalışmadan acı çekmeden zamandan da tasarruf ederek elimdeki testleri çözmek.  








  • Hocam uğraşma yazıcı al geç,
    Ben de zamanında düşünmüştüm böyle şeyler, ama gereksiz,

    Ve düzensiz olacak. Neyi çözdün çözmedin bilemeyeceksin,

    Yazıcıdan çıktını alırsın, gün gün bölersin sayfaları, bugün x konusu, yarın y konusu çözülecek diye ayırırsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ancak tabelete alışmanda uzun bir zaman alacak.
    Bunu da bil istedim.
  • Arkadaşlar iyi niyetle yazdığınızdan hiç şüphem yok, bundan dolayı size büyük bir teşekkür borçluyum hatta; ancak bu cevaplar sorduğum soruya yönelik cevaplar değil. Ancak değerlendirmek gerekirse eskiden bir yazıcım vardı, ancak yediği kartuşun haddi hesabı yok. Açıkçası yazıcıya karşı bir ön yargım var. Ek olarak yazıcı aldın bitti kullanabilirsin denecek bir şey değil, zira bunun A4'ünden tut kartuşuna kadar hepsi ek bir masraf. Bunu yapana kadar kırtasiyede çoğaltırım işime gelir.

    Alışma süreci konusunda ise mesafe hassasiyeti yüksek bir tablet aldığım takdirde fazla sorun yaşayacağım kanısında değilim, yaşansa bile üç gün yaşanır beş gün yaşanır uzay mekiği mi uçuruyoruz uçak mı indiriyoruz sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.