sıfır araç sipariş etmiştim. bu haftasonuna doğru teslim edilecekti. acaba zarar görmüş müdür? doğuş oto maslaktan alacaktım. |
teslim alacağım araç depremde zarar görmüş müdür?

-
-
Amortisorlere cok yuk binmistir amortisorleri degistirip teslim alin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir doğuşla görüşün isterseniz, deprem travması yaşamış araç almak zorunda değilsiniz sonuçta. İleride beyin arızası vb sorunlar yaşanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 23 Nisan 2025; 18:35:1 > -
Kendini dışarı atmaya çalışırken zarar görmüş bir tarafını vurmuş olabilir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Varımızı yoğumuzu bir arabaya verince böyle kaygılar da kaçınılmaz oluyor umarım size birşey olmamıştır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dalga geçmeyin benimle. En son pdi işlemleri için servise alınmıştı araç. Belki kapalı alandayken deprem anında üstüne bir şey düşüp hasar almış olabilir.
Dalgadan ziyade acil tedavi görmenizde bir fayda var
Bütün esprileri yapmışsınız, bana bir şey kalmamış
Olabilir evet, doğuş tercihinizle birçok şeyi göze almış olmanız lazımdı ama. Tarcanlara gidersiniz ilk iş.
Arabayı egzost muayenesine sokun. Belki depremde altına yağ kaçırmıştır
Araçlar genelde alt katlarda saklanıyor fazla hissetmemiştir.
-
Hissettiyse kötü
Derdini seveyim butonuna basıyorum.
Deprem olmuş psikolojik olarak harap olmuşuz bu da tutmuş aracım zarar görmüş müdür.? Diyor.
Hayır şunu çok yakınıma söylemeye utanırım, fakat bu arkadaş nasıl utanmadan yazıyor anlamadım.
Hocam mahalle yanıyor siz ne yapıyorsunuz?
boya ölçen o aletlerden getir bir tane, boyamışlarsa falan anlarsın. tavana bişeyler düştüyse kesin boyamışlardır.
-
Yarın bayiye gider bakarsın, sıkma bu kadar kendini.
Bugünkü depremde ölenler olsaydi haklı olurdunuz. Ama ölen yok utanacak durum da yok bu yüzden.
Ben de arac alma sürecindeyim. Perşembe gününe kalmıştı kredi icin imza atma ve vekalet verme işim 23 nisan tatili araya girdiği için. Hasar falan varsa duruma göre aracı almayacağım.
Aracınız hayırlı olsun da, deprem olunca aracıma bir şey oldu mu diye hayıflanıyorsanız trafikte ne yapacaksınız?
Egzost dumanını çekecek aracınız pis pis. Efendime söyliyim öndeki aracın cam suyu, artık ne koydularsa içine belki sizin aracınıza gelecek.
Düşünsenize pompacı yanlışlıkla benzin yerine dizel koysaa.....
-
zaten araç sahibiyim. son 5 senede 6 kez sıfır araç aldım. daha tarafıma sıfır km iken henüz teslim edilmemiş aracın başına gelecek maddi zararla zaten sahibi olduğum araca zarar gelmesi aynı şeyler değil. teslim sürecindeki sıfır aracın hasar görmesi çok daha sıkıntılı bir süreç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Nisan 2025; 22:9:39 > -
Rabbim başka dert vermesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bir doğuşla görüşün isterseniz, deprem travması yaşamış araç almak zorunda değilsiniz sonuçta. İleride beyin arızası vb sorunlar yaşanabilir. |
Amortisorlere cok yuk binmistir amortisorleri degistirip teslim alin
|
Kendini dışarı atmaya çalışırken zarar görmüş bir tarafını vurmuş olabilir...
|
Dalgadan ziyade acil tedavi görmenizde bir fayda var
|
Bütün esprileri yapmışsınız, bana bir şey kalmamış
![]() |
Arabayı egzost muayenesine sokun. Belki depremde altına yağ kaçırmıştır
|
Derdini seveyim butonuna basıyorum.
Deprem olmuş psikolojik olarak harap olmuşuz bu da tutmuş aracım zarar görmüş müdür.? Diyor. Hayır şunu çok yakınıma söylemeye utanırım, fakat bu arkadaş nasıl utanmadan yazıyor anlamadım. Hocam mahalle yanıyor siz ne yapıyorsunuz? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X