Şimdi Ara

Tesla'ya rakip olarak gösterilen Faraday Future iflasın eşiğinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Emin olun hepsini goruyorlar... Adamlar ulke icin degil kendileri icin calisiyor bu vatana yararlari dokunmaz bosuna beklemeyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twsbi580

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1

    Hükümetimiz satın alsın kurulu düzen. Hazır mal işte.

    vizyonlu biri tarafindan yonetilen bir sirketin batma ihtimalli yok adamlar isterse arabadan cekilir sarj istasyonu agini patlasima sunar ve enerji firmasi olarak devam eder nedir su Tesla batsin isteginiz anlamadim tek size demiyorum forumun yarisi BMW ve Mercedes i savunuyor fakat dizel hilelerinden baska bir sey gormedik i3 i8 demeyin ikisininde amaci belli olmayan arabalar alt markalarda Nissan be Hyundai suanda iyi ama premiumda Tesla karsisinda rakip yok simdilik. Ayrica su Faraday in yaptigi pisliklerden sonra umarim batarlar adamlar batacaklarini bildiklerinden tum patentleri yine kendilerine ait baska firma uzerinden almis,ar bu bile batmalarini istememin en onemli sebebi Amerikanin Jet Fadil i bunlardir. yani sirkete yatirim yapsakta patentleri bizde olmayacak cunku baska sirkete kayitli bu sirketi almak ici bos sadece disi olan bir sey almak demektir.

    Tesla batsın mı istemişim nerede yazıyor. Öyle bir ima mı yarattım. Ben hiç bir aracı markayı savunmam fanboydu yada ne diyorlarsa işim olmaz. Başkasıyla karıştırdınız heralde.

    Ben ne yazdım siz ne açıklamışsınız.




  • Komik ama çevreye zararsız diye lanse edilen elektrikli araçlar mevcut teknoloji ile fosil yakıtlılardan daha çok zarar vereceği artık bir gerçek. Zira yeryüzündeki 1.000.000.000 araç elektrikle çalışsa şu an mevcut olanın 10 katı daha fazla nükleer santral gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Hocm her Tesla dusmani Tesla zarar ediyor batiyor dedigi icin sizide onlardan biri sandim kusura bakmayin ben Tesla yi savunuyorum cunku hala elektrikli araba isinde en iyi olan otomobil ureticisi insallah 5-6 yila daha iyileri gelir diye umit ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle iyi ve geleceği olan bir ürün ortaya çıkarmak kadar bu işin reklam pazarlamasını yapmakta çok önemli bu konuda tesla gerçekten ders veriyor sürekli gündemde ve yatırım topluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_


    quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1


    quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1ses1

    Hükümetimiz satın alsın kurulu düzen. Hazır mal işte.

    Ben yazacaktım hızlı davranmışsın kardeş Bizimkiler o kadar ileri görüşlü değil ne yazık ki. Hem dışarıdan alırlarsa nasıl yüzde yüz yerli diyecekler

    Sıfırdan araç yapamazsın. Amerikayı birdaha keifetmeye gerek yok. Dünya devlerine bak biri reno motorou kullanır diğeri bilmemne şanzımanı farklı farklı herşeyini sen üretemezsin zaten. Otomobilden daha iyi anlıyan arkadaşlar bilir.

    Amaç hazır reklamı olmuş hazı tezgah bir umut olur . Volvo yu kaçırdık bunuda kaçırmıyalım. Tabi uzaktan böyle gözüküyor. Vatana millete hayırlı olacaksa alınsın milletimize kazandırılsın.

    Önemli olan iç piyasada değil dışarıda satmamız.

    Cumhurbaşkanı'na yalancı mı diyorsun sen ? Açayım mı dava sana ?

    Az ötede oyna troll.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji yatırımları gerekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.