|
Bildirim

|
Birde matah birşeymiş gibi you tube da video çekmişlerdi. hackledik diye. ( doğan kabak )
|
|
Byd'ye yapılan ayrılacak keşke Togg ve Teslays yapılsaydı da en azindan insanlar kaliteli ürün kullanırdı
|
|
Hacklemeyi savunmuyorum ama bu tür müdahaleler çok rahatsız edici. Ucu açık.
|
|
Yuppi teslayı hackledim diye dolanan tüm dünyadaki gösterişçilerden sonra normal, konu özelinde değil ama eğer bişey yapabiliyorsa, sağır sultanın kulağının dibine gidip BEN BUNU YAPABİLİYORUM diye bağırıyorlar.
Sonra herseferinde engelleniyor tabi. Bu konuda en az 50 farklı örnek yazabilirim. Örnek: esim, ucuza tarife alıyordu millet bi ara, sonra çıkıpta operatörlere meydan okuyacak cühelaların seviyesine kadar yayılınca yöntem hop, esim engeli geldi, hadi git 1$'a günlük sınırsız al şimdi. Hava atmadan olmuyo demi? Göze batan çivi çekici yer bu kadar basit. Teslanında işine geliyordu buralarda fsd kullanılması, ne güzel şu kaotik ortamdan sürüş verisi alıyorlardı, herkes duyunca mecburen kapattılar olan bu. Aksi taktirde devletlerden uyarı vb. şeyler alırlardı. Son bir kaç aydır sosyal medyada sürekli dönen(*aşırı fazla) gamer, sistem vb. videolarından sonra sizce bu kadar düzenleme gelmesi normal mi peki (zamanlama olarak), Genel medyada (Bugünün şartlarında sosyal medya oluyor) herşeyi bu kadar herkesin gözüne sokmak zorunda değilsiniz. Hadi gidip temu paket açılış videosu yapsınlar bakalım geriye kalan çöplerden sonra ne açacaklar. |
|
FSD resmi onay alsa dahi o Youtuberlar gibi elimi ayağımı çekip tüm kontrolü araca bırakabilir miydim emin değilim. İstanbul'da yaşayan bir Tesla sahibi olarak FSD'den tek beklentim şehir içi otoyolda gerçek bir sürücü gibi sarsmayan dur-kalklar ve daha yakın ama makul bir takip mesafesi... Üzerimdeki trafik yükünü azaltsa benim için kafi.
Halihazırdaki durumda sıkışık trafikte öndeki araç biraz hareket ettiğinde aracın bir kalkışı var, yarınlar yokmuş gibi :) E tabi aradaki farkı hemen kapattığı için zart diye duruyor yine. Şu işi biraz sakin yapsa benim için fsd de gerekli değil. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 9 Nisan 2026; 02:06:06 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Nisan 2026; 02:41:13 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 9 Nisan 2026; 11:24:05 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojik hasta -- 9 Nisan 2026; 13:22:14 > |
|
İsrail ve ABD onlarca yıldır bizim müttefikimiz. Sıkıntı yok. Arap, çin ve rus mallarına dikkat etsek yeterli |
| _____________________________ |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|