Şimdi Ara

Tesla'nın Bitcoin satışı piyasayı nasıl etkiledi? Ünlü isimler konu hakkında ne düşünüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla'nın Bitcoin satışı piyasayı nasıl etkiledi? Ünlü isimler konu hakkında ne düşünüyor?



    Dün açıklanan habere göre Tesla, elindeki Bitcoin varlığının yüzde 75'ini sattığını açıkladı. Bu haberin ardından kripto para piyasasının bilinen yüzlerinden de tepkiler gecikmedi.



    Ayrıca Bkz.Tesla elindeki Bitcoin varlığının yüzde 75’ini sattı



    Tron kurucusu Justin Sun



    Justin Sun, Tesla'nın Bitcoin satışının Bitcoin için harika bir haber olduğunu dile getirdi. Kripto para birimlerinin büyük şirketlere sağlayabileceği likiditeyi olumlu bir şekilde etkilediğini ve bu satışın elinde Bitcoin olan şirketler için iyi bir örnek teşkil ettiğini de sözlerine ekledi.





    Binance CEO'su CZ



    CZ, Tesla'nın son Bitcoin satışının önemini küçümsedi ve varlıklarının "okyanusta bir damla" olduğunu iddia etti.





    MicroStrategy CEO'su Michael Saylor



    Michael Saylor, eğer Bitcoin'inizin %75'ini satarsanız, elinizde Bitcoin'in yalnızca %25'inin kalacağını söyleyen net bir ifadeyle Tesla'nın elinde hala Bitcoin olduğunu vurguladı.





    Tesla'nın Bitcoin satmasının piyasaya etkisi



    Tesla’nın Bitcoin varlıklarının %75’ini sattığının açıklanması ile birlikte Bitcoin de düşüşe geçti ve 22.900 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu alternatif coinler de yönünü aşağı çevirdi. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,04 trilyon dolara geriledi.



    Tesla'nın Bitcoin satışı piyasayı nasıl etkiledi? Ünlü isimler konu hakkında ne düşünüyor?Çin'deki karantinalar ve sokağa çıkma yasakları ile ithalat ve ihracata getirilen kısıtlamalar Tesla gibi şirketleri zor durumda bırakıyor. Bunun üzerine Bitcoin satış haberinin ardından Elon Musk bir değerlendirmede bulundu. 



    Ayrıca Bkz.İnternetin geleceği Web 3.0 nedir? En iyi Web 3.0 coinleri ve projeleri



    Elon Musk, Covid-19 pandemisinin yarattığı belirsizlik ortamı nedeniyle nakit pozisyonlarını en üst seviyede çıkarmakta olduklarını belirtti. Gelecek zaman dilimlerinde de portföylerindeki BTC miktarını arttırmaya pozitif baktıklarını da ifadelerine ekledi. 



     









  • Çok fazla etkilemedi, hemen toparladı. Piyasalar artık Musk'ı pek sallamıyor demek ki, şu an herkes 26-27 temmuzdaki FOMC faiz kararına odaklı görünüyor.

    Asıl hareketini o toplantıdan sonra yapar.

  • kısa vadede btc etkilendi ama uzun vadede elon baskısından kurtulmanın verdiği güven ile btc olumlu etkilenecektir. musk bu güne kadar yaptığı etki tam anlamıyla kripto piyasasını allak bullak etti.. artık pek takılan bir isim değil. önemli olan FED kararları. faiz duracaktır o zaman çok ciddi artışlar gelecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.