Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: İsmail2190 , İsmail2190
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
58.238
Cevap
1.398
Favori
3.941.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
105 oy
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 23832384238523862387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşamışız. Banada fren sıvısının max seviyesine getirildiği söylendi.

Yukarda bir arkadaşta yazmış yeni araçlarda sensörün yerinin değiştirilmesiyle ilgili bir durum olabilir.

Çok can sıkıcı bir durum sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı satın almayı planlayan biri olarak forumdaki arkadaşların yaşadığı fren sorunu düşündürmeye başladı. Allah korusun yüksek hızlarda gerçekleşse kötü kazalara sebep olabilir. Bir kişide olmadı ki parça hatası diyelim. 4-5 kişide duydum belki aynı hafta üretimi bu araçlar. Umarım tez zamanda tesla bir açıklamayla geri çağırım yapar, fren sistemindeki problemi giderir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fren problemi yaşayan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Serviste fren tertibatında herhangi bir parça değişimi yapıldı mı? Fren hidroliği bir kaçak neticesi mi eksilmişti? Max seviyeye tamamlanması fren hissiyatında değişiklik yaşattı mı? Bu işlem sonucu sorunu tekrar yaşayan oldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Haklısın ama Toyota corolla aracım vardı kronik akü arızası vardı inanırmısınız bilmem araç hareket halinde stop ediyordu barın siz düşünün halimizi… bu fren arızasıda düşündürücü bir an önce rapor edilip düzeltilmeli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bende yüklü uygulamaları görebilirsiniz.Apple için.

Bende olmayan olması gereken uygulamalar varsa onlarıda önerebilirsiniz.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetvel -- 30 Mayıs 2025; 11:15:21 >

• Dün bi arkadaşa acil araç almamız lazımdı. Şehirdeki tüm bayileri gezerek ona araç baktık. Benim ilk önceliğim elektrikli olduğu için kendim için göz ucuyla baktım. Elektrikli modeller varsa daha ilgiyle baktım. Yok arkadaş, bana tesladan başka mantıklı gelen, içime sinen bir araç yok. Tesla'yı da alamıyoruz. Haziran 15'te kendi aracımı teslim edecegim. Söz verdik bir kere, ben araçsız ne kadar kalabilirim bilmiyorum. Tesla istiyorum fakat alamazsam araçsız kalmamak adına içime sinmeyen bir şey alacağım. Alternatif bir şey bulamıyorum. Bütçem olsa Mercedes bakacağım fakat bütçe de kısıtlı..

https://x.com/kerottttt/status/1928146920670667038?s=46

Araç içinde kameralar gayet iyi ama uygulamadan böyle görüyorum, İnternet sorunu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetleguese -- 30 Mayıs 2025; 11:15:18 >

Bu 2 önceki sayfada mesajı olan arkadaş galiba.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161431271

Olabilir. Haklisiniz. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Hocam günümüzde popüler olan bir kültür var aracı aç / kapa yap düzelir. O da yetmezse akü kutup başını söküp bekleyin diye öneriler gelir(bu öneriyi her zaman sakıncalı bulurum). Markalardan bağımsız çoğu modelin gruplarına girin illa bu önerileri göreceksiniz.

araç aç kapat düzelir denilen hatalar genelde ekran kararması, anlamsız bi ikaz lambası gibi olursa ve sürüşüme etki etmiyorsa anlarım.

Ama kimse fren nedeniyle bu sıkıntıyı yaşayıp çözümü bir kapat aç yapmakla bulup içi rahatlamaz. Bu net bir sorun ve Tesla ilk teslimattaki araçlara bakmak zorunda kalanlarada bu kontrolü yapıp teslim etmeli. En azından şu anda sıvı oranıyla bir açıklama gelmiş umarımda sorun budur ve çözülmüştür.

Bahsi geçen fren sorunu eski kasada da yaşanmış. Yabancı forumlarda bir kaç yerde buldum. Genelde tavsiye fren yağı ilave edilmesi ve sızıntı kontrolünden sonra servis kaydı açılması şeklinde.

Banlanmadan önce yorumları okuduğumda bir kişiye bir şey yok diyip yollamışlar bir kişiye de ilave yapmışlar diye okumuştum hidroliğe.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025Burl Solomonsyoutube
    Many UK Tesla model 3 cars are coming over on 2 week voyages from the States, and a few days after delivery are showing a "Brake Fluid Low" warning. This may seem quite alarming, but was explained to me as the ABS pump sucking some fluid from the reservoir and the calipers taking a little more as the brake pads start to bed in. You can easily top it up as per this video. If in ANY doubt at all as to your ability to do this, BOOK SERVICE AND THEY WILL SEND A RANGER TO DO THIS FOR YOU.
    https://www.youtube.com/watch?v=f66Na2MR5wg

Many UK Tesla model 3 cars are coming over on 2 week voyages from the States, and a few days after delivery are showing a "Brake Fluid Low" warning. This may seem quite alarming, but was explained to me as the ABS pump sucking some fluid from the reservoir and the calipers taking a little more as the brake pads start to bed in. You can easily top it up as per this video. If in ANY doubt at all as to your ability to do this, BOOK SERVICE AND THEY WILL SEND A RANGER TO DO THIS FOR YOU.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

Uygulamada daha az veri kullanmak için düşük kalitede gösteriyor. Normal.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.