Şimdi Ara

Tesla Model 3 siparişlerini yetiştirmek için riskli bir üretim modeli kullanacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Adamlar tek denemede aya insandiz bir arac gondermis, yetmemis insansiz sekilde dunyadaki insansiz bir gemiye bu araci geri getirtmis. Bi arabayi hatasiz uretmek zor olmasa gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim medyanın haberciliğine benzer bir yazı yazmışlar. Yok iflasın eşiğine gelecekmiş bilmem ne! Abartı arkadaşlar bu haberler, adam zaman kaybını önlemek için mevcut hatlarının birebir benzerini yapıp doğrudan üretime geçecek. Bir araç üretilirken in-proses ve final testlerden sonra tespit edilen bir kalite hatası yoksa satışa serbest bırakılıyor. Bu kontroller sadece araba üzerinde yapılmıyor, üretimde kullanılan ekipmanlarında rutin kontrol ve bakımları var.

    Ayrıca bu yöntem yeni bir üretim modeli de değil, sadece başlangıçtaki vakit kaybını önleyen bir geliştirme.
  • en önemli konu testlerdir, atlanamayacak kadar mühimdir.
    sonra geri çağırmak zorunda kalırlar.

  • Bknz yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışmak.
  • Türkiyeye ne zaman gelecek tesla. Model 3 türkiyede iyi satar bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli olan fiyatı türkiye pahalı olursa vergi ve döviz kurundan dolayı satmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    Bu analistler de sanki Musk ı patlatmak için fırsat kolluyor ha. Bu tarz analistli ne kadar haber gördüysem hepsinde analistler Tesla hisseleri patlayabilir, Musk en ufak hatasında yok olur filan diye pompalıyorlar boyuna.

    Aynısı ülkemizde de var işte.

    Godamanların isteği dışında meyve veriyor ise bir ağaç. Herkes taşlamaya başlar.
  • Bugünki Tesla haberimizide siz değerli dh okuyucuları birlikte okuduk bilgi dağarcığımızı kabarttık ..

  • Tesla satışları, tüm araçların satışlarının yanında çok küçük bir orana sahip olmasına rağmen, otomotiv sektörünün yönünü değiştirmiştir. Büyük otomotiv firmalarının senelerce insanların gözünü boyamak için yaptıkları, gerçekleştirmeyecekleri konsept otomollerinin aynısını üretmiş ve satışa sunmuştur. Tüm firmalar bu gelişme karşısında birer bilindik modellerini önümüzdeki 5 sene içinde tamamen EV ye dönüştürme kararını almak zorunda kaldılar. ( VW Golf , Audi 3 serisi, Ford Focus, Mercedes B serisi gibi)

    Otomobillerdeki menzil bir dolumla 500km çıktığı takdirde bu işin önünde artık kimse duramayacaktır. Tesla haricinde Chevrolet Bolt (Opel Ampera) 2017 modeliyle 450- 500 km menziline 30.000-40.000$ bandında ulaştı.

    Özellikle refah seviyesi yüksek Norveç ve Kanada gibi ülkelerde vergi teşvikleriyle 14.000 $ a kadar indirim alınabilmektedir. Mesela 2017 yılında Norveçte satılacak araçların %40 ının 2020 yılında da % 80 inin EV olacağı tagmin ediliyor. Bu gibi ülkeler sadece araç alırken değil kullandığınız elektrik için de teşvik uygulamaktadır.. Mesela Kanada'nın bazı bölgelerinde ilk 500 $ lık elektrik için hiçbir vergi alınmamakta sonrası için en düşük vergi dilimi uygulanmaktadır.

    Bu tür enerji politikaları bizim için hayal olsa da darısı ülkemizin başına olur inşallah.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dunya duzeni degisime giriyor bence komplo yapip bi sekilde teslayi bitorme cabaisna gorecek illuminati sostemi sahipleri. Fabrikanin onemli bir asamasidnaki calisanlara rusvet verip hatali urrtim vb gibibseuler yaptirabilirler. Yada batarya uretem firmaya benzer risvetle hatali uretim yaptirabilirler. Sonucta parayi illuminati basiyor. Bemde de gm ve ford olsa bu araclar benim sistemimi benim istasyonlarimi buyuk zarara sokacak olsalar gereken tum parayi harcayip bibsekilde rakip firmayi batirrirdim. Yada nukleer enerji santrali yapip elekktrik isine girerdim. Ama kotu niyetli olmak daha karli gozukuyor. İsadamlarida acimaz kara bak ar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.