Şimdi Ara

Tesla Model 3 ölümlü bir kazaya karıştı: İddiaya göre orta şeritte aniden durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla Model 3 ölümlü bir kazaya karıştı: İddiaya göre orta şeritte aniden durdu



    ABD polis raporuna göre, Missouri eyaletinin Independence ilçesinde, Pazar akşamı üç arabanın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi ve Tesla Model 3 otomobilinin sürücüsü hayatını kaybetti.



    Ayrıca Bkz.Volvo, kablosuz elektrikli araç şarj teknolojisini test ediyor



    Sıradan bir araba olsaydı, soruşturma muhtemelen daha hızlı olurdu ve haber bu kadar dikkat çekmezdi. Ancak kazaya karışan bir Tesla olduğu için daha kapsamlı bir araştırma yapılacak. Bunun nedeni de Tesla araçların, normal araçlara göre kazaya neden olabilecek daha fazla özelliğe sahip olması düşüncesi. Şu anda polis, otomobilin orta şeritte aniden durmasına ve diğer arabaların Tesla'ya çarpmasına neyin sebep olduğunu araştırıyor.



    Tesla Model 3 ölümlü bir kazaya karıştı: İddiaya göre orta şeritte aniden durdu



    Polis, Tesla bilgisayarının verilerini inceleyecek



    Tesla sahiplerinin, önünde hiçbir engel olmasa bile, bilgisayar sisteminin arabayı durdurmaya karar verdiği hayali frenleme sorununu düzenli olarak bildirdiklerini belirtmekte fayda var. Yerel polis, 2019 Tesla Model 3'ün sürücüsünün 74 yaşındaki Terry L. Siegel olduğunu belirledi. Tesla'daki diğer yolcular tedavi edilmek üzere yerel bir hastaneye götürülürken, diğer iki araçta bulunanlar yaralanmadı.



    Polis sözcüsü Jack Taylor medyaya yaptığı açıklamada, polisin başlangıçta arabanın mekanik bir sorun nedeniyle yolun ortasında durduğunu varsaydığını söyledi. Ancak yetkililer daha sonra aracın durmasına neyin sebep olduğunu belirleyemediklerini söyledi. Bu nedenle yaşananların daha iyi anlaşılabilmesi için Tesla'nın bilgisayarından veri alınması planlanıyor.




    Kaynak:https://www.gizchina.com/2022/03/03/tesla-model-3-on-the-highway-caused-a-car-accident-driver-dies/







  • Bu iş de Apple’ın mağazasında virüslü uygulama bulmaya benzedi. Play Store’da binlerce virüslü uygulama olduğu için haber değeri taşımıyor, Apple mağazası temiz olduğu için ilk hatada haber oluyor.


    Tesla’nın ölümlü kazaya karıştı haberi benim için pozitif bi haberdir ayrıca, adamlar kaç bin araç satmış ilk kez duydum ben, o da bilgisayar bakılıp anlaşılacak daha.

  • Bu iş de Apple’ın mağazasında virüslü uygulama bulmaya benzedi. Play Store’da binlerce virüslü uygulama olduğu için haber değeri taşımıyor, Apple mağazası temiz olduğu için ilk hatada haber oluyor.


    Tesla’nın ölümlü kazaya karıştı haberi benim için pozitif bi haberdir ayrıca, adamlar kaç bin araç satmış ilk kez duydum ben, o da bilgisayar bakılıp anlaşılacak daha.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberdeki araç Tesla olmasa, gayet olası bir kaza. Mesela şöyle düşünün: "74 yaşındaki amca otoyolda Renault Toros arabasıyla giderken aniden durunca kazaya kurban gitti"

  • Günde binlerce insan ölüyor, fakat araç tesla olunca haber değeri taşıyor.

  • euro ncap'ten 5 yıldız almak yetmiyormuş demek ki


    haberin gelişmelerinin devamı gelecek mi? gelsin bence @ugur7seven

  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt

    yıllardır ölümlü kazalara karışıyor tesla. otopilot sistemi soruşturuluyor şuan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensörler o kadar hatasız değil, en ufak yanlış bir değerlendirme araçta hataya neden olur.

  • serafon kullanıcısına yanıt

    ee? sonuçta kazaya sebebiyet verebiliyor

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    Ben de onu diyorum. Hem sensörlerin iyi olması hem de SIL vb. güvenlik kuralları çerçevesinde kullanımına izin verilmesi gerekir. Gerçi öyledir diye tahmin ediyorum ama görünüşe göre açık var.

  • serafon kullanıcısına yanıt

    doğru demişsin

  • karakutu açılınca haber verirmisiniz

  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    App Store’da virüslü bir uygulama sizi öldüremez ama otonom bir araç sizi öldürebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 74 yaşındaki amca malmı yolun ortasında aniden dursun hay Allahım ya

  • Bunu Ruslar yapsaydı yaygara koparıp Dünyayı ayağa kaldırırlardı, Netflix bile yaptırım uygulardı. Amerikan uşağı Elon Musk yapınca olayı hemen örtbas edip unuturlar sorun yok

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Wow mükkemmel bir kafa (gaffa)

  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt

    Benim aracım kazayı önceden algılar deyip ortalıkta kazayı öngörüp kaçtığını gösteren bir sürü video dolaşırsa tabi ki dikkat çeker.


    Benim marketimde virüslü uygulama olmaz dersen bir tane bile olursa dikkat çeker.

  • idemo kullanıcısına yanıt

    O videoları Tesla'nın kendisi atmıyor ki Ruanda'da öyle bir iddiası yok gözlerinizi yoladan ellerinizi direksiyondan ayırmayın diyorlar hep

  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt

    Zaten genelde öyle olur. Kimin paylaştığı değil, ne algıladığın önemli.

  • idemo kullanıcısına yanıt

    Ne algıladığının önemi yok firma kendi sitesindede L2 olduğunu bu yüzden dikkatli kullanılması gerektiğini yazmış mı yazmış gidip dava bile açamazsın. Büyük ihtimalle kabul ediyorum diye imzalanan kağıtlardada bu yazıyordur. Kabul etmiyorsanız hiç imzalamayacaksınız hiçbir firma ben L4/L5 sunuyorum yatın araba içinde uyuyun demiyor böyle bir iddiasıda yok bu kazayı Mercedes'te yapsa Volvo'da yapsa bu böyledir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 7 Mart 2022; 16:4:3 >
  • Tesla araçların deneysel otomatik mod sürüşlerinde hatalı davrandığına ilişkin örnek bir video. Otomatik modda müdahale etmeyen sürücü hata gördüğünde hemen müdahale ediyor.


    Ölümlü kaza da otomatik mod hatası ve sürücünün müdahalesi ile meydana gelmiş olabilir.


    3:27 ye dikkat

    Tesla Model 3 ölümlü bir kazaya karıştı: İddiaya göre orta şeritte aniden durduAI Addictyoutube
    Collision Breakdown Video + New Footage: https://www.youtube.com/watch?v=Zl9rM8D3k34 Support us on Patreon: https://www.patreon.com/aiaddict Business Contact: AiAddictOfficial@gmail.com Twitter: https://www.twitter.com/aiaddict1 Instagram: https://www.instagram.com/AiAddictOfficial Want $500 off Tesla Solar? Use my link: https://www.tesla.com/referral/john47584 Want 10% off Model 3 / Y Accessories? Use code AIADDICT at checkout: https://www.temai.tech/?ref=27agak0846 In todays video we head into Downtown San Jose to test Tesla's newest software releases: Full Self Driving Beta 10.10 version 2021.44.30.15
    https://www.youtube.com/watch?t=209&v=sbSDsbDQjSU&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.