Şimdi Ara

Tesla, köpek modundaki önemli bir hatayı düzeltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Otomobil içerisinde unutulan veya bilerek bırakılan evcil hayvanlar dikkat edilmesi gereken noktalardan biri. Tesla da bunun için kullanıcılara köpek modu ismini verdiği bir özellik sunuyor. Arabadan ayrılmadan önce köpek modunu açarsanız, klimanız evcil hayvanınız için çalışmaya devam ediyor. Ayrıca ekran üzerinde “Sahibim birazdan gelecek.” şeklinde bilgilendirme yazısı da gösteriliyor. Bu modda bulunan önemli bir sorun düzeltildi.

    Kullanıcılar klimayı kapatabiliyordu


    Köpek modunun öncelikli amacı içerideki hava sıcaklığını evcil hayvanınıza göre ayarlamak. Ancak bu modu açmanıza rağmen manuel olarak klimayı kapatabiliyordunuz. Dolayısıyla evcil hayvanlar için ciddi bir tehdit oluşuyordu. Yayınlanan yeni bir güncelleme ile bu sorun giderildi. Artık köpek modu aktif olduğu sürece klimayı elle ayarlamanıza izin verilmeyecek.


    Ayrıca Bkz.Epic Store'dan iki ücretsiz oyun daha: Alan Wake ve For Honor

    Hatayı ilk olarak fark eden kişi Twitter’dan şirketin CEO’su Elon Musk’a durumu iletiyor. Daha sonrasında kısa sürede sorunun çözüldüğü görülüyor. Bu da araçların uzaktan güncellenebilmesinin yarattığı kolaylıkları görmek açısından önemli bir örnek olarak aktarılabilir. Tesla'nın dikkatleri üzerine topladığı konulardan biri de bu tarz güncellemeler.








  • Hainlerde medeniyet varmis :)

  • Onlarmı uzaylı biz mi ? asıl soru bu

  • valla turkıyeye ozel trafik maganda modu getirilmesi lazım kavga anında camları ve kapıyı otomatık kıtleyıp arac içi kamera kaydını acmalı
  • Ilim ve bilimde ilerlemek isteyen Ateist toplum bile olsa Allah öğrenmek istediği ilmi onlara ilham edermiş.

  • Millet neyle uğraşıyoruz biz ne ile... oteller doldu mu, tatil oldu mu...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.