Şimdi Ara

Tesla Cybertruck prototipi, inşa halindeki Gigafactory Texas fabrikasında yeniden ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla Cybertruck prototipi, inşa halindeki Gigafactory Texas fabrikasında yeniden ortaya çıktıElon Musk’ın 2019 yılında yaptığı duyuruyla ortaya çıkan Tesla’nın elektrikli pickup aracı Cybertruck, aracın üretileceği Gigafactory Texas’ta görüntülendi. Duyurunun ardından birkaç kez ortalıkta görünen araç prototipi takip eden süreçte ortadan kaybolmuştu.



    2020 yılında güncel bir sürümün duyurulacağını belirten Elon Musk, bu karardan vazgeçmiş ve geçtiğimiz ay, yeni sürümün Nisan-Haziran ayları aralığında ortaya çıkacağını dile getirmişti. Musk, güncelleme ile ilgili açıklamasında araçta kapı kollarının olmayacağını duyurmuştu.



    Ayrıca Bkz.Otomatik pilot açıkken Tesla'nın kaza yapma oranı, sürücülü araçlara göre 10 kat düşük



    Austin, Texas’ta ortaya çıkan Cybertruck’ta ise kapı kolları halen daha yerini koruyor. Dolaysıyla bunun son sürüm olmadığını söylemek mümkün.






    Çalışanların yoğun ilgi gösterdiği Cybertruck’ın 2021 yılı sonu itibariyle üretime başlayacağı ancak bu planın Tesla’nın üretim aşamasında karşılaştığı zorluklar nedeniyle daha da ötelenebileceği belirtiliyor. Bilindiği üzere Cybertruck, geleneksel üretim yöntemlerinin aksine exoskeleton (dış iskelet) gövde kullanılarak üretiliyor.




    Kaynak:https://electrek.co/2021/04/15/tesla-cybertruck-prototype-spotted-gigafactory-texas/



  • Mayıs 2020 de Jan Leno, Elon Musk la birlikte gezmişti. Açığa çıkan nedir ? Elon bununla gezio zaten.https://www.youtube.com/watch?v=25ZuKkbHdqM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 19 Nisan 2021; 03:30:24 >
  • Ne garip dimi zamanlaması.

    Bizimkiler araç gösterimi yapınca seçim yatırımı veya seçim yakın, Elon Musk yapınca ovvvvv adam King King diyen içimizdeki bazıları. ;)

  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Bre adam elon musk siyasetçimi hem rte 20 yıldır ülkeyi yönetiyor hiçmi anlamadın sistemin nası işlediğini seçim yakınken tanzim çadırları yada patates dağıtılır kurulur temel atma törenleri fazlalaşır
  • lollololo L kullanıcısına yanıt

    Siyasetçi değil ama bu ülkedeki siyasetçilerden daha çok ülkesine katkı sağlayacak sağlayan adamdır kendisi, yanlış bilmiyorsam Suriyeli bir ailenin çocuğu idi ama ABD sayesinde bugün zengin ve bu zenginliği Tanrı Amerika'yi korusun diyecek kadar milliyetçidir kendisi. Bizim TOGG u beş büyük şirketin babayiğitleri yapıyor hanginiz bu adamlardan bahsediyor keza onlarda bir Elon Musk görevi icra ediyorlar yani 10 milyar dolar para gömdüler bu projeye ama bu adamlardan bahsedilince hemen akp nin yandaşları diye kara propaganda yapan yine benim bazıları diye bahsettiğim kişiler meydana çıkıyor, dün TOGG ödül aldı diye bir konu açıldı bu forumda ve yazılan yorumlara açıp bak keza bakmışsındir ama bak bakalım çaresizce yazan yazana olanları görünce ne düşüneceksin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elon nasıl da kilo almışsın öyle. Kendine çeki düzen ver önümüz yaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Söylediklerini yapanlar var yapmayanlar var.

  • ironman68 İ kullanıcısına yanıt

    Yapmayanlara, öyle değil böyle olsun daha iyi olmaz mı diye güzel güzel eleştirenlere kim ne diyebilir, özgür bir ülkede değil miyiz özgür bir ülkedeysek yanlışları eleştirecegiz öneriler sunacağız şöyle değil böyle olsa idi daha iyi olurdu diyeceğiz o yüzden yapmayanlara en ufak bir şey diyemeyiz, demekte abes olur zaten ama dediğin gibi yapanlara bu dediklerimi ve daha fazlasını söylemek az bile gelmeli bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 19 Nisan 2021; 18:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.