Şimdi Ara

Tesla Araçlar Neden Çok Hızlı Değer Kaybeder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü 2. El araç alıcısı akıllı ve kurnazdır :D

Tesla şuan dünyanın en büyük scam markası adamlar rezalet 8 senede çöpe dönen plastik ve deri ile araba yapıyor içine koydukları tek sey teknoloji kalan her şey çöp direksiyonu bile soyuluyor 2 3 yılda

İlle japon ille japon bana bir nissan honda yada toyota verin kalan arabalar sizin olsun okkkkkey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel olarak elektrikli araçlar için konuşacağım. En büyük etken pil durumu. 2.el alıp pil ömrü veya elimde patlar mı sıkıntısı büyük. Ucuz birşey de değil.
    Türkiye için fantezi arabası şuan. Alan adamın çok parası vardır. Ben daha para biriktirip kredi çekip Tesla alan görmedim.
    Kendi adıma konuşursam 2.el alacak olsam pil batarya performansına illa ki bakılır ama araç 1 yaşını doldurduysa 0 fiyatından %30 aşağı fiyata belki düşünürüm.

İleride piyasayı bataryaları üretenler domine eder. O piller sayesinde ulaşılabilir ve güvenilir araçlar olacak. Tabi daha petrol mevzusu falan var. Çin bulursa piyasaya sürer. Petrol ithalatını dışa bağımlı kalma olayını büyük miktarda düşürür. Batılı ülkeler bulursa petrol kaynakları tükenmedikçe hemen piyasaya sürmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla'nın başında tarihin en büyük manipülatörlerinden elon musk var Çok güzel şişiriyor ürünlerinin değerini fakat o da sonuçta kapitalizmin bir aktörü Hızlı kullan-at mantığı var Yani elon musk asla bir tesla 10 sene kullanılsın istemez Birkaç yılda bir değiştirilsin ister Bu yüzden malzeme kalitesine çok önem vermediklerini bende düşünüyorum

Ayrıca alttaki videoyu izlemenizi öneririm Mesela adamlar Avrupa'da sağlam indirimler yaptı 2. elinden ucuza sıfır tesla satmaya başladılar

https://www.youtube.com/watch?v=SAkRH-tspMM

Bir de en büyük mevzu elektrikli arabaların dünyada hype'ı azaldı Uzun yolda halen kullanışlı değiller Şehiriçi için uygun olabilir fakat onda da şarj süreleri kısalmalı, menziller artmalı Bir hevesle tesla fomo'suna kapılıp alanlar aslında birçok yönden gelişmesi gerektiğini düşündüğü için çok fazla elinde tutmadan satıyor yada çevresine önermiyor

• geçen bi sosyal medyacı paylaşmış ya viral olmuştu, 2 saatlik yolu 5 saatte gittim diyo adam elektrikli otomobille.

ben İstanbul'dan İzmir'e boş depoya yola çıksam umrumda olmuyo. adam elektrikli araçla Ankara'ya gidecek (yani daha kısa yol) gece 02'de şarj yerine gitti nasıl olsa boş olur diye. o saatte bile doluydu. adam delirdi sinirden. yola çıkacak tırnaklarını yiyo hadi şarj istasyonu boşalsın diye.

bide bu 2 sene öncenin videosu. yani Türkiye'de doğru düzgün elektrikli araç yokken adam bunu yaşıyo.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Aynen elektrikli araçlar bisiklet gibi sadece evden işe gidiyorlar bir de dönüyorlar

• Baba gibi tespit kasmisim ama cevap yok

Maalesef forum bitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.