Şimdi Ara

'Tesla 4 aya iflas edecek!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eulogy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Twsbi580


    quote:

    Orijinalden alıntı: eulogy

    Batarsa çok sevinirim. İnsan yenilikçi bir firmanın batmasına sevinir mi? Sevinir. Pazarlama politikası olarak o kadar iğrençleşti ki Elon Musk; cidden samimiyetle batmasını istiyorum.

    Bu ilgi manyaklığı, egosu, bencilliği, sahte çevreciliği, yapmadığı işleri çoktan başarmış gibi pazarlaması, bilim insanlarının başarılarını doğrudan üstlenmesi, yapay zeka üzerine devlet destekli yobaz fikirleri, kendisine ait olmayan projeleri ve fikirleri kendisininmiş gibi sunması ile kendinden tiksindirdi zaten.

    Zamanında Tesla'nın kurucuları Martin Eberhard ve arkadaşlarına yaptıklarına saysın.

    Boyle dusunursek tüm firmalarin batmasi lazım bunlar kapitalist firmalar tabikide insanlarin yaptigini kendisi yapmis gibi tanitacak Apple da arayüzü tasarlayan firma diye bilinir ama isin asli baska firmanın arge bölümünün yaptığı projeyi satin alıp Steve Jobs un ben yaptım diye pazarlamasi değil midir? Picasso ne demiş Good artists copy great artists steal. Ha forum Tesla düşmanı olduğu icin benim yorumum bir kenarda çürüyecek.


    Apple arayüzün tasarlandığı firma olarak bilinmez. Xerox her yerde dile getirilir. Steve Jobs bu konuda her kitleden gerekli tepkiyi almıştır.

    Bahsettiğiniz bilgiyi bilmeyen yok.

    Hiç bir şirket ceo'su şirketinin ürünlerini ben yaptım olarak lanse etmez.

    Tabi canım 7 milyar insan bilecekti Xerox un tasarladığını valla o donemde yapılan tanitimda ben sahsen Xerox un ayrıca övüldüğünü görmedim sizi bilemem her firmanın Ceo su yaptigi işi cok belirtmesede ben yaptim havası içinde tanıtır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FCA nın CEO su Sergio Marchione uzun zaman önce uyarmıştı . Elektrikli otomobil işi karlı değil diye . Burada yazdık ama linç edildik. Çekememezlik kıskançlık falan dendi ama iş döndü dolaştı adamı haklı çıkardı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Tesla iflas edecek duruma gelse ve Teslayı türkiye satın alsa, en azından yerli arabamız olurdu. Zaten Elon Musk Türkiye yi seviyor Atatürk e büyük bir hayranlığı var. Onun bu tutumu Türk halkına da sempatik geliyor. Diğer türlü biz Lpg li arabalara mahkumuz hayatımızda elektrikli araba göremeyiz. Yerli otomobil üretilecek piyasaya sürelecek filan torunlarımız belki görür.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdogan_82

    Keşke Tesla iflas edecek duruma gelse ve Teslayı türkiye satın alsa, en azından yerli arabamız olurdu. Zaten Elon Musk Türkiye yi seviyor Atatürk e büyük bir hayranlığı var. Onun bu tutumu Türk halkına da sempatik geliyor. Diğer türlü biz Lpg li arabalara mahkumuz hayatımızda elektrikli araba göremeyiz. Yerli otomobil üretilecek piyasaya sürelecek filan torunlarımız belki görür.

    Yerli otomobil zorlama bir proje .



    Ticari hayatta böyle emrivaki ile iş olmaz . 500 km menzilli olacakmış mış. Bu Menzile sahip bataryayı o arabaya koyarsan fiyatı premiumlar seviyesine çıkar . Alan olur mu , asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bunu diyen Sigara Sağlığa yararlı diyen adamın torunu galiba

    Çatlayın patlayın Elon Musk Nambır Van

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borsaya açık şirket hakkındda iddia da bulunmak suç teşkil etmiyor mu?

  • john thompson ya piyasayi manupule edip kolay kar elde etmeye calisiyor yada yeni nesil teknoloji sirketlerini eski klasik sirketler gibi zannediyor. evet tesla kar etmiyor, uzun surede kar edmeyebilir ama buyumesine, yatirimci ve kredi ile taze para bulmasina, daha cok yatirim buyumesine engel degil. keza satan sey su an yaptigi is hacmi degil, gelecekte ulasabilcegi potansiyel. pek cok teknoloji sirketi zarar ediyor olmalarina ragmen bu nedenlerde surekli degerlenip, milyar dolarlara alici bulabiliyor, cunku para yapan o anki is degil, fikrin teknolojinin gelecekte edinecegi pazar. teslanin batmasi icin karsisina gercekden rekabetci elektrikli arac modellerinin cikmasi gerek, teslanin yeni modellerinde ust uste cuvallamasi gerek. su an karsisinda gercek bir rakip olmadigindan ve dunyada tum ulkeler tek tek elektrik araclara gecis yaptigindan bu asamada batmasi imkansiz gibi bir sey. nakite sikisirsa hisselerinin bir kismini satar gene para bulur.

  • Insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artunç kullanıcısına yanıt
    Amazon hep bir iş kolunun taban maliyetini düşüren teknolojiler üretiyor, o sebeple Çin'de bile tutunabiliyor Alibaba karşısında. Ebay'in girip çıktığını hatırlatırım. Uzaya gidecek Virgin, örneğin, havayolu şirketi işletiyor. SpaceX, kendine NASA'yı rakip alıyorsa çok yanlış yapıyor çünkü NASA yıllardan beri uzaya çıkmış değil. O pazarda hareketlilik yok, hiç de olmayacak. Bu iş roketle değil uçakla olacak. Mars'a gidiş iyi tamam da, normal yolcu gitmez. Bir kere uzay radyasyonu denen birşey var. Yeni icat olunmuş da değil. Tıpkı Tesla gibi, adamlar göz önündeki şeylere yatırım yapıyorlar. Daha bir tane bile yürüyen aksamında şunu şunu yaptı diye birşey duymadım bu adam için. Bence büyük eksiklik - otomobil tekerleklerden başlar.
  • Yahu adam Tesla hakkında gayet güzel , normal bir ithamda bulunmuş. Bizim malum kesim "ElOn MusK nMbr VaN , pTrL LObiSi , AmerİgAN oYunu" diye mesaj atıyor. Allah rızası için şu foruma IQ tek haneli yaratıklar (insan demeye dilim varmıyor) alınmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 31 Mart 2018; 23:10:3 >
  • elon musk'un biyografisini okuyanlar görür bu adamlar tesla taaaa kurulduğundan beri aynı şeyleri söylüyor zaten bu tesla adam olmaz,kesin batar,gideri fazla falan diyip akıllarınca algı yapıyorlar ama her seferinde tesla geri dönüşü yapıp şamarı atıyor bu petrol destekçilerine

    yine böyle olacaktır
  • Iflas edecekse biz alalim :D

    Tesla'nin olusu bile yeter.

  • Yıllardır batıramadınız bir susun artık. Ford un ajanı sanırım bu sözleri söyleyen kişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Analist çok beceriksizmiş tahmini 4 ay saptı. Bilseydim cuma günü satardım hisselerimi.
    Petrol lobicileri hadi yine iyisiniz. 40 kere batacak dediniz batırdınız. Nur içinde yat Tesla. 'Tesla 4 aya iflas edecek!'

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Coming Soon diyen sevgili Hedge fon yöneticisi John Thompson.

    Çok Komigsuun...

  • iflas edecek diye haber yapılan şirket bugün 1 trilyon dolar. 'Tesla 4 aya iflas edecek!' 

  • Austin'e yaptıkları taşınmadan sonra bu durumdan da kurtulacaklarını ve araç konusunda da kar elde edeceklerini düşünüyorum.

  • 4 ay 4 yıl oldu... Hala ayakta tesla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel ve yakışan bir "konu hort u"...

    Paşalar gibi hala ayakta...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.