Şimdi Ara

Tesla 2024 Legacy vs 2026 standart

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir şey danışmak, fikir almak istiyorum.

2240' a 14 binde 2024 legacy kasa almak mı?

Yoksa 2350' ye sıfır standart almak mı mantıklı sizce?

- Cam tavan kendim açımdan pek önemli değil çünkü zaten varken de nasıl sıcağı keserim diye uğraşmış millet gördüğüm kadarıyla.

- Yeninin jant kapaklarını iğrenç ötesi buluyorum ama yeni kapaklar kısa sürede türer diye düşünüyorum.

- Hepa filtre, akustik cam, koltukların kumaş oluşu da benim için sorun değil hatta daha iyi.

Siz ne dersiniz? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yeni kasanın jant kapakları çıkartılabiliyor, altındaki jant aynı, sadece siyah renkli.

Koltukların kumaş oluşu, bence de bir avantaj.

Ancak bahsettiğiniz iki araç arasındaki en önemli farklar; 2024 modelindeki 14+1 ses sistemi, 2025 SR premium'da bile yok, 9 hoparlör var, standart modelinde ise A sütunundaki iki tweeter kaldırılarak hoparlör sayısı 7'ye düşürülmüş. Diğer fark ise yeni kasa lehine; eski kasadaki sert süspansiyon sistemi ve trim sesleri, yeni kasalarda yok.

Arada sadece 110 bin ₺ fark varken eski kasayı almazdım, daha ucuz olsaydı, eski kasayı düşünürdüm, bu haldeyken yeni kasa premiumun ikinci eli de bir seçenek.

• 2. El temiz bir SR (yeni adıyla Premium) almak daha mantıklı. Verdiğiniz örnekte, Donanım olarak bakarsak Legacy ağır basıyor ama yüz olarak biraz eskidi o kasa. Ama yok hala çok beğeniyorsanız Legacy alın geçin. Ama siz de aynı fikirdeyseniz , Bom boş Standarta bu paralar verilmez. Ona bu parayı vereceğine, Geriye taktığında yan aynası aşağıya inmeyen Sealion 7 alınır, tabi bulabilirsen. Byd boş durmaz ilk fırsatta 80 binlik bir zam ile %25 in üst bandına yapıştırır bu aracı diğer araçlarında da yaptığı gibi.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.