Şimdi Ara

Teşhir ürünü yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki ürünler garantileri devam eden teşhir ürünlerinin fiyatları oldukça makulmüş gibi geldi. Siz ne dersiniz birini seçmeli miyim?

    Sharp LC40LE831S - 1730tl
    Philips 40PFL8007K -1685 tl (3d gözlükleri yok)
    LG 42LA620S - 1200tl
    SAMSUNG 43F4900 - 1000tl



  • tvler kötü değil bakalım daha bilgili arkadaşlar ne diyecek takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz tv araştırıyordunuz aldınızmı
  • evet benim bulunduğum yer itibariyle teşhir araştırıp alma şansım yok malesef o işlerde bakilmadan alınmıyor birde şu dakikalar almak için karar aşamasındayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumruklamalara pek şahit olmadım ama forumda da sıkça söz ediliyor bu durumdan. Bütçemin kısıtlı oluşu ve şu sıralar çokta sıcak fırsata denk gelemediğim için firmaların outlet ürünlerine göz atma ihtiyacı duydum. Elbetteki bir teşhir ürününü almadan önce enine boyuna inceleyip riski olabildiğince azaltmak gerek. Araştırmaya devam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cRChasch

    Yumruklamalara pek şahit olmadım ama forumda da sıkça söz ediliyor bu durumdan. Bütçemin kısıtlı oluşu ve şu sıralar çokta sıcak fırsata denk gelemediğim için firmaların outlet ürünlerine göz atma ihtiyacı duydum. Elbetteki bir teşhir ürününü almadan önce enine boyuna inceleyip riski olabildiğince azaltmak gerek. Araştırmaya devam :)

    Ben dün şahit oldum, ben fark falanda sormadım televizyon nasıl dedim, yumruğuyla tam ekran ortasına 2 kez vurarak dayanıklılık testi gösterdi televizyon iyi dedi pazarlamacı, işte teşhirdeki ürünlerin başına gelen bunlar gerçekten üstte belirtmiş arkadaş haklı yani.
  • aynen öyle banada bunun koruma paneli var çok dayanıklı diye geçen hafta ıstanbula doktora gittiğimde şahit oldum adam onu diyo böyle sertçe elinin tersiyle tık tıkliyordu en son canıma tak etti dedim ki sanki televizyona vurmak için alıyoruz bunlar panele hasar verdiği gibi bazı bilmeyen çalışanlarda servis menülerine giriyor burada modüle kalıcı hasar vermek bilerek veya bilmeyerek çok kolay bir yanlış tuşa bakar elinden düşse kumanda gibi vs senin kaliteli dediğin bu panellerin o kalite kısmı oluyor ha bazı tvler de varki kimse öyle bir şey yapmıyor çünkü panel 9bin tl felan ve ayrıca bunlar alınmaya alınmaya fiyatı 3bin ve aşağısına kadar düşüyor bu arada eniştem gilde bakmaya gittiklerinde yumruklamışlar yani bilerek al bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.