Şimdi Ara

Teşekkürler Bursaspor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaptıkları centilmen davranıştan dolayı Bursasporlu yönetime, taraftarlara ve camiaya teşekkürü borç biliyorum.

İki senedir içinde olduğu kötü durumdan çıkamayan Galatasaray'da ipler kopmaya başladı. İstifalar, yönetimin içindeki karmaşalar dindirilemezken futbol takımının da başarısız olması işleri daha da kötüleştirmişti.

Zor zamanlarda hep Galatasaray'ın yanında olan üç yüce şahıs BAM bu kargaşada istemeyen adam(lar) olarak ilan edildi. Taraftar bu üçlüyü hep dışladı ve horladı.

Bugün ise BAM'a Bursaspor sahip çıktı. Bursaspor'un bu jesti karşısında şaşkına dönen BAM, günün ilerleyen saatlerinde basının karşısına çıktı ve şöyle konuştu "Her yenildiğimiz maçtan sonraki gece birbirimize sarılıp ağlarken kendimizi uykuda buluyoruz, psikolojimiz bozuldu ve depresyona girdik. Hiçbir yerde rahatça dolaşamıyoruz, maça çıkıyoruz yuhluyorlar, soyunma odasında arkadaşlarımız ve teknik ekip tarafından tartaklanıyoruz, sokağa çıkıyoruz ve taraftarlar bizi darp ediyor. Hayatımızı rahatça yaşayamaz olduk, ailelerimiz her gün arayıp bize küfrediyorlar birbirimizden başka kimsemiz kalmadı. İşte tam böyle bir anda Bursaspor'un bize sahip çıkması bizi onurlandırdı ve sevindirdi, hayata tekrar tutunmaya başladık."

BAM'ın en önemli elemanlarından "Doğu'nun Xavi'si" olarak nitelendirilen Mustafa Sarp ise eski takımının bu tutumu karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Teşekkürler Bursaspor !

Not: Bu haberi ~Noix renkdaşıma ithaf ediyorum

• B.A.M.

İthafın içinde teşekkür ediyorum CyeD
  • İyiymiş
    Noix'in nickini yanlış yazmışsın hocam.
  • Evet "~" yanlış yere koymuşum
  •  Teşekkürler Bursaspor !
  • Çok iyi olmuş gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.