Şimdi Ara

Tesadüf mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünlü aktör Anthony Hopkins, George Feifer adlı bir yazarın “Petrovka’lı Kız” isimli kitabının övgüsünü duyunca okumak istedi. Ancak kitabı bir türlü bulamadı. Yazara telefon ederek kitabı istedi. Yazar çok mutlu oldu ve kitabı iki hafta sonra bizzat kendisinin Londra’ya getireceğini söyledi. Evden çıkan Hopkins metroya bindi. Aradığı kitabın yanındaki koltukta unutulduğunu gördü. İki hafta sonra yazarla buluşan Hopkins, metroda bulduğu kitabın, yazardan çalınan özel sayılı ilk baskı olduğunu öğrendi.

*****************************************************************************************************************
    İstanbul-Beykoz’da mimar Bülent Fahri Köksal halı sahada top oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 4,5 ay sonra ağabeyi ambalajcı Ahmet Gündüz Köksal aynı sahada ve aynı saatte yine kalp krizi sonucu can verdi.

*****************************************************************************************************************

Amerika’nın California eyaletinde Richard Bensinger isimli demiryolu işçisi, 1957’de Eureka kasabasındaki köprüde yürüken fenalaşıp öldü. İki yıl sonra oğlu Hiram, aynı köprüde başına bir kalas isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Altı yıl sonra ise Hiram’ın oğlu David aynı köprüde araba kazasında can verdi.

Muğla-Karabağlar’da Ercan-Kübra çiftinin büyük oğlu Önder, uyuduğu yatakta öldü. Aile bu acıyı atlatmaya çalışırken, on ay sonra küçük kardeş Mehmet, aynı yatakta ve aynı saatte yine uyurken öldü.

Güney Afrika Cumhuriyeti’nde Cape Town Ticaret Odası’nın yıllık kongresi yapılıyordu. İşadamı Daniel Toit konuşmasını şöyle bitirdi: “Hayat beklenmedik bir zamanda beklenmedik şekilde sona erebilir.” Toit, kürsüden inerken ağzına attığı şekerin boğazına kaçması sonucu öldü.

Murat Akkaya ile Bayram Düzenli internette chat yapıyordu. Birbirlerini tanımayan bu iki delikanlının sanal ortamdaki sohbetleri giderek sertleşti ve küfürleşmeye başladılar. Sonra kozlarını paylaşmak için birbirlerine bulundukları adresi verdiler. İkisi de İstanbul’da, ikisi de Sultanbeyli’de, ikisi de aynı kafede sırt sırta oturuyordu! Ve Murat bıçakla Bayram’ı öldürdü.

İngiltere’nin Bristol limanı açıklarında 5 Aralık 1668’de bir şilep battı. Yalnızca Hugh Williams adlı bir yolcu kurtuldu. 1784’te aynı bölgede yeni bir kaza oldu; 60 denizci arasından yalnızca ikinci kaptan Hugh Williams kurtuldu. 1952’de aynı yerde üçüncü şilep battı. Kurtulan tek yolcunun adı (evet!) Hugh Williams’tı.

23 Nisan 2001 tarihinde Batman’da Ercan Orak adlı ilkokul öğrencisi 23 Nisan törenlerine yetişmek için caddeden geçerken bir otomobilin altında kaldı. Ercan’ın çığlığı, şoförün çığlığına karıştı; çünkü feryat figan arabadan inen sınıf öğretmeni Gönül Ümsal’dı.

1981 yılında Amerika’nın Boston kentinde Randolp Matika, yıldırım çarpması sonucu evinin önünde öldü. Adamın dul eşi yeniden evlendi. Damat Pepero düğün gecesi sigara içmek için balkona çıktı. Düşen yıldırım damadın ölümüne yol açtı. Kadın sinir krizleri geçirdi. Tedavi için yatırıldığı klinikte bir doktora aşık oldu ve evlendi. Bir hafta sonra hastasını ziyarete giden doktora yıldırım çarptı

• e yuh yani :)
  • diğerlerini bilemiyorumda istanbuldaki kafe olayını gazetede okumuştum..
    sonuncuda güzeldi kadında şeytan tüyü var evlenen çarpılıyorrrr..hehe
  • ayıraç yıldızlar dan okurken gozlerim bi hoş oldu
    banada geldiler sandım
  • herkes bilir sanırım adamın biri intehar etmek için çıktığı binadan aşağı atlar, o anda bir kaç kat altta kavga eden çiftten biri pencereye doğru ateşeder. Bingo pompalıdan çıkan saçmalar o anda aşağı düşmekte olan adama isabet eder. Daha garibi adam normalde en alt kattaki dükkanın önündeki gölgeliklere taklıp hayatta kalacaktır.
  • 1996 yılında tanınmayn biri beni eepiyle ezdi kurtuldum
    1998 yılınd bisikletime çarpan jeep beni kumburgazda tarlaya orsdan dereye uçurdu yine kurtuldum
    2001 yılında annemin kullandığı jeep üstümden geçti hala yaşıyorum
    2003 yılında dün annem yine park yaparken beni kendi kullandığı ve komşumuzun jeep iyle araya sıkıştırdı serçe parmağım sagıda

jeepler bana ters tepiyor galiba
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by drahte 1905</i>
    <br />1996 yılında tanınmayn biri beni eepiyle ezdi kurtuldum
    1998 yılınd bisikletime çarpan jeep beni kumburgazda tarlaya orsdan dereye uçurdu yine kurtuldum
    2003 yılında dün annem yine park yaparken beni kendi kullandığı ve komşumuzun jeep iyle araya sıkıştırdı serçe parmağım sagıda

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    zauhzuhazuhauhzauhuh yavaşş [^]
  • zuhaaahhahah yaw kardeş sen jeep binme
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ShEYTaN</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by drahte 1905</i>
    <br />1996 yılında tanınmayn biri beni eepiyle ezdi kurtuldum

zauhzuhazuhauhzauhuh yavaşş [^]

yavaş diyen dilini koparırım siyahi insan :))

• sapına kadar ko0partt
  • ya bu herif beni tanır ama fenerli ya aklı yarım adamın yazık

adamın adını yazsam koparsıız ismi dillere destan zaten

sheytan kopartıçam dilini nerdesin

dağhanbey desteklerinden dolayı teşşekürler
  • abi yazsana adını meraktan çatlayacam
  • obala heyy 9 yıl mı yine

edit:budamı tesadüf 2-2 mi 2-2 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esposito Bandolero -- 27 Ocak 2012; 20:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cos-q

Murat Akkaya ile Bayram Düzenli internette chat yapıyordu. Birbirlerini tanımayan bu iki delikanlının sanal ortamdaki sohbetleri giderek sertleşti ve küfürleşmeye başladılar. Sonra kozlarını paylaşmak için birbirlerine bulundukları adresi verdiler. İkisi de İstanbul’da, ikisi de Sultanbeyli’de, ikisi de aynı kafede sırt sırta oturuyordu! Ve Murat bıçakla Bayram’ı öldürdü.

cok atmasyon geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lonely -- 27 Ocak 2012; 20:23:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.