Şimdi Ara

TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM ÜZERE 2015 10. AYINDA ALMIŞ OLDUĞUM CİHAZIMI SATIYORUM CİHAZIMDA NOKTAS HASAR YOKTUR VODAFONEDAN ALINMIŞ OLUNUP CİHAZI HİÇBİR ŞEKİLDE KILIFSIZ KULLANMADIM. CİHAZIN RESİMLERİNDENDE ANLAŞILDIĞI ÜZERE. ŞİMDİDEN ALAN ARKADAŞA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

NOT:KESİNLİKLE YOK BENİM REFERANSIM MİLYARLARCA KİŞİ ÖNCE CİHAZI GÖNDER BEN PARAYI ATARIM MUHABBETİNE GİRMEYELİM BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELİM AKLIMA YATAN CİHAZLARLA PARA+ TAKAS OLARAKTA DÜŞÜNEBİLİRİM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ TERTEMIZ VODAFONEDAN ALINMA IPHONE 6S 16 GB ÇİZİKSİZ

FIYAT:2200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korgeneral32 -- 31 Mart 2016; 15:04:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Biz de bugün biri üye olup 3000 küsür liraya bir telefon satsa da hemen parasını gönderip sonra telefonu beklesek diye bekliyorduk. Yok referansım milyarlarcaymış da muhabbetlere girmeyecekmişiz de, nedense böyle ilanlar hep foruma takılan üyelerin olmadığı bölge il ilçelerden geliyor.

Kesinlikle yok ... ile başlayan cümlenin düzeltilmişi, bu düşünce ile KESİNLİKLE SATAMAZSIN.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • şu fiyata bile pazarlık isteyenler çıkacaktır eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakin ben kimseye para gonderin bana demiyoru. Konuyu baltalamaya calismanda cok garip satici benim anliyomusun? Boyle munakasalara girmem asla varsa baliskesirde tandiigin gonderirsin yanima hallederim var midir bir sorun baltaci mehmet pasa kardesim? Ayrica bu gun uye olmam dolandirici oldugum anlamina gelmez kaldi ki devletin basina gecen insanlar hirsizlik yapiyor burada 2 sene once uye olsa kac yazar saygilar.

Orijinalden alıntı: korgeneral32

Bakin ben kimseye para gonderin bana demiyoru. Konuyu baltalamaya calismanda cok garip satici benim anliyomusun? Boyle munakasalara girmem asla varsa baliskesirde tandiigin gonderirsin yanima hallederim var midir bir sorun baltaci mehmet pasa kardesim? Ayrica bu gun uye olmam dolandirici oldugum anlamina gelmez kaldi ki devletin basina gecen insanlar hirsizlik yapiyor burada 2 sene once uye olsa kac yazar saygilar.

Bu cihaz Linkteki cihaz işte , neyin peşindesiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_115637139//tm.htm#115637139

Edit : Ekleme olarak Dolandırıcılık konu linki ..

http://forum.donanimhaber.com/m_114821970/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 31 Mart 2016; 16:21:58 >

• Oncelikle cihaz bana aittir sahibinden.comda konulaeim vardi arkadas benden almisti tanimadan yargilama kimseyi.

DH YÖNETİMİNİN ÜYELİK SİSTEMİNDE TC KİMLİK BİLGİSİ İSTEMESİ BİR NEBZE BUNUN ÖNÜNE GEÇİLEBİLİR. BİR TC KİMLİK NUMARASI İLE TEK ÜYELİĞE SINIRLAMA GETİRİLİRSE BİR NEBZE BUNUN ÖNÜNE GEÇİLEBİLİR DÜŞÜNDESİNDEYİM

Orijinalden alıntı: korgeneral32

Kndini mi tanitiyorsun burada assaglik veled

Gerçekler acıdır. Acı ise can yakar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.