Şimdi Ara

Tertemiz msi gtx 980ti [DÜŞTÜ 5100tl] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş

Bu arkadaş forumun yeni işsizlerinden biri. Önce benim ilanıma gelip saçma sapan yorum yapıp sonra pm'den rtx2070 için "7500 liraya verirseniz almak isterim" diye ciddi ciddi teklif yapıp bir de teklifinin çok mantıklı olduğunu inatla belirtmeye çalışmıştı. Çokta takmamak lazım bu tipleri. İyi satışlar.

• @L.Croft Hocam nasıl bir ilan ama?

5100₺'ye elektrikli soba. Elektrik fiyatları uçmuşken, 1$=13.5₺ iken hemi de.            

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 8 Haziran 2022; 16:27:27 >

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Bu kartı o anki üretin, stok sorunu vs döneminde 5300 den sattım sarı sitede.

Sattığım tarihte en ucuz 980ti 5600tl idi.ben en ucuz ilandan çok daha ucuz hali ile 5100den buraya konu açmıştım, o kadar eleştiriye rağmen 5300den siteden sattım. Üstte görüntüsü var.

O yüzden elma ile armutu karıştırmayın.

Sattığım tarihte 9800tl'den dolar 13 iken 6600xt aldım, şuan kendisi dolar 17 ve 6900-7000tl ye bulunuyor.

Dolayısıyla kriz, stok sorunu vs o anki durum göz önünde bulundurulmaksızın eleştirmenizin manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 8 Haziran 2022; 16:28:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.