Şimdi Ara

TERTEMİZ iphone 6 16 gb gold sigortalı-garantili Fıyat guncel!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    cihaz 7 aylık cihazdır, 17 ay daha garantisi devam etmektedir ve ayrıca 5 ay daha kırılma, çalınma ve kullanıcı hataları için sigortası mevcuttur. cihaz asla kapsız kullanılmamıştır. üzerinde tek bir çizik dahi yoktur. kasa kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır. ekranda kırılmaz ekran filmi mevcuttur. cihazın en ufak bir sıkıntısı dahi yoktur. cihaz ihtiyaçtan dolayı satılmaktadır. lütfen takas ya da pazarlık teklif etmeyin. cihazın 0 dan farkı olmadığı gibi, üzerinde kırılmaz cam vardır ve hiç bir şekilde cihaz servis görmemiştir ya da garanti dışı kalacak bir uygulama mevcut olmamıştır. aksine bir de her türlü kulanıcı hatasını karşılayıp çalınma ve kırılma için de garanti veren, ücretsiz telefon yenilemesi yapan sigortası mevcuttur. istanbul içi elden teslim mümkündür. ilandaki numaradan değil de buradan mesaj atarsanız iletişim kurabiliriz. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. (cihaz kutusunda ve faturası ile sigorta belgeleri ile birlikte gönderilecektir) CİHAZ APPLE TÜRKİYE CİHAZIDIR. TÜRKİYE DİSTİRİBİTÖRÜ OLAN APPLE/TROY(CAPİTOL MAĞAZASI)'NDAN ALINMIŞTIR.

    şuan elimdeki tek cihaz bu olduğundan resim koyamadım, isteyenlere sonradan fotoğraf gönderebilirim. ama garanti ederim ki cihazın 0 dan hiç bir farkı yoktur. istanbul içindeyseniz görüp de alabilirsiniz zaten.resimler de eklenicektir en kısa sürede ama jelatininden çıktığı gibi telefon kılcal cizik bile bulamazsınız üzerinde.

    FIYAT : 2.150 > 2.000 TL > 1900 SON
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2mostt -- 1 Mart 2016; 1:07:55 >







  • dostum merak...
    kaskoyu bıraz acar mısın ? ben sımdı elımde hıcbı tutanak bısey olmadan gıdıp paramparca ekranla , düştü kırldı deyince nasıl bi süreç izliyo Allah göstermesin :))
  • occaut kullanıcısına yanıt
    size yenillenmiş bir telefon veriyorlar sıfır cihaz ile değişim olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.