Şimdi Ara

Tersine Sarj :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün aksam basıma enterasan bir durum geldi ve bu konuda sizinde başınıza gelmis bir durum var mi eger varsa nasil bir cozum ürettiğinizi ogrenmek istedim.

Dun aksam telefonumun %73 civarlarında şarjı vardi, iTunes uzerinden yedekleme yapmak icin telefonumu orjinal sarj kablosuna bilgisayarıma bağladım.

Yedekleme işlemi bittiğinde şarjimin %68 civarlarında oldugunu gordum. Bu durum ilginc gelsede gec oldugu icin sabaha bakarim deyip telefonu sa bilgisayara bagli olarak sarj etsin diye Öylece bıraktım. Bu arada telefonun sarj oldugunu gösterir simgede sağ ust kosede çıkmıştı.

Sabah kalktığımda enteresan bir sekilde sarjimin %18 civarlarına düştüğünü gordum. Telefonum sarj oluyor gibi gözüksede bırakın sarj Olmayı normalde olmayacak bir sekilde sarj eksilmesi olmustu.

Bu durum ilk kez basıma geldi ve daha once hic boyle bir durumla ilgili bir yazi da okumadım. Belki yazılmıştır ben okumamış olabilirim.

Sizce bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?

Bu arada telefonu normal prizden sarj ettiğimde bu durumla ilgili birsey gerçekleşmedi normal bir sekilde sarj etti.

Yorumlarınız icin simdiden tesekkurler.

Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iphonede degil ama farkli bi telefonda arkadasimin basina gelmisdi olay sundan kaynaklaniyor pcde usb kablo girisinden gelen voltaj az buna takviye olarak telefon baglanti saglansin diye kendi voltajindan kullaniyor ve buna bagli olarak sarjin azaliyor.
  • Telefonda yazilimsal bir sorun olup , telefon otomatikmen bir programi arka planda acik tutuyor olabilir
    Restore edin . Gecmezse donanimsal bir sorundur

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Telefonda yazilimsal bir sorun olup , telefon otomatikmen bir programi arka planda acik tutuyor olabilir

Restore işlemini bu aksam yaparim. Bakalim ayni durum tekrarlayacak mi ? Enteresandır, bazen sarj oluyor ama bazende belirttigim gibi sarj olmayıp sarj yiyiyor. Restore dan sonra ne olacak durum bakalim. Peki restore ettikten sonra yedekten yükleme yapayim mi ? Yoksa yedek yüklemeden mi deneyeyim. Fark olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfuysen

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Telefonda yazilimsal bir sorun olup , telefon otomatikmen bir programi arka planda acik tutuyor olabilir

Restore işlemini bu aksam yaparim. Bakalim ayni durum tekrarlayacak mi ? Enteresandır, bazen sarj oluyor ama bazende belirttigim gibi sarj olmayıp sarj yiyiyor. Restore dan sonra ne olacak durum bakalim. Peki restore ettikten sonra yedekten yükleme yapayim mi ? Yoksa yedek yüklemeden mi deneyeyim. Fark olur mu?

Yedekleme yapmayin
    Yeni iphone olarak ayarlayin

• Restoreyle uğraşmayın oğuzhan arkadaşımızın dediği doğru bu olay pcye bağlı iken ağır hızlı şarj götüren bi oyun açın aynı şey başınıza gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.