Şimdi Ara

tersine dönüşüm kırsala taşınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim . Kocaeli nin bir köyünde köy evi aldım. Doğalgaz şimdilik yok, ankastre set almak istiyorum. Bosch olabilir. (set üstü ocak fırın ve davlumbaz) lpg tüp kullanmak gerekecek. -Tüm setler doğalgaz uyumlu sanırsam-Servisler bu işi her sete uygulayabilirler mi ya da başka servis mi çağırmam gerekir. Ayrıca 1-2 yıl sonra doğalgaz geldiğinde yine benzer işlemle dönüşüm yapabilir miyim. Teşekkür ederim.

    örnek set

    bosch set



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp9er -- 20 Mart 2020; 2:18:58 >







  • kardeşim doğalgazdan tüpe dönüşüm olur meme denilen enjektörler değişir çok pahalı bir şey değil aldıktan sonra bi tamirciye götürüp enjektörleri değişip tüpe bağlayıp dener ayarlarını yapıp verir.bana yakınsan bende yardımcı olurum ihitiyaç halinde bana 0536 462 18 59 dan ulaşabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinguldogus

    kardeşim doğalgazdan tüpe dönüşüm olur meme denilen enjektörler değişir çok pahalı bir şey değil aldıktan sonra bi tamirciye götürüp enjektörleri değişip tüpe bağlayıp dener ayarlarını yapıp verir.bana yakınsan bende yardımcı olurum ihitiyaç halinde bana 0536 462 18 59 dan ulaşabilirsin.
    Teşekkür ederim . Saygılarımla ..
  • Köyde yaşam eski zamanlardaki gibi problem değil,bende sizin yaptığınızı Sinop il"inde gerçekleştirme aşamasındayım,iyi bir adım olarak yorumluyorum kalınız sağlıcakla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.