Şimdi Ara

Terre d'Hermes + Nikos Sculpture

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Terre d'Hermes + Nikos Sculpture
    Merhabalar. Elimde bulunan (ikisi de aynı sipariş içinde bugün gelen) bir parfüm setini ve parfümü satmak istiyorum.

Terre d'Hermes 3'lü set
    1 adet 100 Ml EDT
    1 adet 12.5 Ml EDT
    1 adet 40 Ml After-Shave Balsam

(Uzun zamandır dior homme kullanıyordum yaz için bu seti sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştı fakat koku benim için fazla aykırı geldi. Sizin de kör alış yapmamanızı ve daha önce deneyip beğendiyseniz almanızı tavsiye ederim. 100 Ml olan şişeden iki kez bileğime sıktım sadece. Özellikle 12.5 Ml olan orjinal şişe tasarımlı ve epey sevimli, yanınızda taşımak için ideal.)

Nikos Sculpture
    Bu koku da fragrantica üzerinde çok övüldüğü için ve genel olarak heryerde bulunmadığı için bulmuşken yine "kör alış" şeklinde aldım. Günlük ofis kullanımı için düşünmüştüm ama açıkçası kokusu bana fazla eski ekol geldi. Modern kokuları seven arkadaşlara pek tavsiye etmem. Bu kokuyu da sadece deneme amaçlı sıktım)

Hermes için 220 TL
    Nikos için 70 TL düşünüyorum. Mantıklı takas tekliflerine ve sculpture için dekant ile takasına açığım. Gaziantep içi teslimi tercih ederim.
    Fiyat : 290 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.