Şimdi Ara

Terra Formars (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://myanimelist.net/anime/22687/Terra_Formars ------------------>>>>> Anime Tanıtım

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10439 ------>>>>> Anime Tanıtım

http://www.mangahere.co/manga/terra_formars/ -------------------->>>>> Manga

Terra Formars (2014)

21.YY'da (Muhtemelen ortak bir Özel Girişim olarak U-Nasa) Uzay programı kapsamında mars'ı yaşanabilir hale getirmek için

bilim adamları gezegenin yüzeyini küflendirerek ısıtma yoluna gitmişlerdir.

Küflenen gezegenin üzerinde yaşayan kara fatmalar yaşam ölüm döngüsüyle küf tabakasını sürekli besleyecek ve gezegenin koyu renkte olup güneş ışınlarını

emmesini sağlayacaktır.

2577 Yılında marsın yüzeyine bir araç gönderirler ve oradan ellerine dehşet verici bir bilgi gelir. Böcekler zebellah gibi olmuş

ve mars'ın yüzeyine inen tüm ekibi katletmişlerdir. Sorun bununla kalmayıp böceklerden dolayı dünya'ya 100% ölümcül bir virüs yayılmıştır.

Bunun üzerine U- NASA hem evrimleşen karafatmaları öldürmek hem de dünya üzerine kara gölge gibi düşen uzay virüsünü

temizleyecek antivirüsü üretmek için insanları modifiye edip marsa daha hazırlıklı şekilde tekrar yollar.

Kişisel Not: Manga devam etmekte, Animesi 13 bölüm ve tam da yetişkin işi..

Çok şiddetli, ölüm kalımlı... Attack of titan'ı andırıyor ama kendi senaryosu da çok özgün..

Bu başlığı gece gece hazırlamamın nedeni, aksiyon, kavga dövüş, ranking gibi şeyler içermesi yüzünden..

Berserk, Claymore, Attack of Titan, hepsinden birşeyler buldum bu seride....

Sağlam bir seri arayan varsa 13 bölümlük bu animasyon serisi sizi tatmin edecektir.

Finali henüz izlemedim ama 6. bölümde zaten seri ile alakalı görüşüm zirve yaptı...

1. bölüm kurguyu kopuk şekilde sunuyor olabilir ama 2.de kavrıyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 3 Ocak 2015; 18:39:55 >

• 2.Sezon için umut var mı? Yoksa mangasının reklamı için çekilen animelerden mi? Manga okumayı sevmediğimden bu benim için önemli bir sorudur
  • Bu seri'ye çok özen gösterilmiş, öyle akame ga kill değil yani, çok emek var. Gece 5'de bitirdim valla, bir yandan indirdim diğer yandan izledim sen düşün..

Ben bugüne kadar bir sürü anime bölümü izledim, bunun verdiği kavga kadar doyurucu bir şey görmedim. Safi aksiyon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bu seri'ye çok özen gösterilmiş, öyle akame ga kill değil yani, çok emek var. Gece 5'de bitirdim valla, bir yandan indirdim diğer yandan izledim sen düşün..

Ben bugüne kadar bir sürü anime bölümü izledim, bunun verdiği kavga kadar doyurucu bir şey görmedim. Safi aksiyon...

Buna sevindim işte, Akame ga kill gibi bir çöp olmasından çekiniyordum.. Peki sezon nasıl bitti sonu açık mı yoksa final gibi mi?

Ekleme: 1.Bölümü izledim şimdi, sansürlü çıkması dışında fena değil gibiydi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 28 Aralık 2014; 17:00:06 >
  • biraz da ''kuzey güney''e benziyor. Aynı ordaki gibi yarım saat aynı yüz ifadelerini izliyoruz. :D ama iyiydi gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben beğendim, dünyayı kurtaran liseliler konseptinden çok daha iyi. Şiddetse şiddet, savaşsa da savaş. Tabi bazı yerlerde ufak tefek sıkabiliyor fakat
    bir oturuşta 13 bölümü merak ede ede, ard arda izlediğime göre...

Tokyo ghoul izleyen bunu rahatlıkla izler.
  • mangaya göre gitseydiler daha mı iyi olurdu acaba , okumuştum onu biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Treme (2010)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş güzel bi tavsiye olmuş, baya ilgimi çekti animesini izlemek istiyorum, şuan için sadece 13 bölümmü var? Bir de bölümler sansürlü mü yoksa sansürsüzde bulabilirmiyiz? Sansürlü çok sıkıcı oluyo çünki

• quote:

Orijinalden alıntı: jiraiiya

Kardeş güzel bi tavsiye olmuş, baya ilgimi çekti animesini izlemek istiyorum, şuan için sadece 13 bölümmü var? Bir de bölümler sansürlü mü yoksa sansürsüzde bulabilirmiyiz? Sansürlü çok sıkıcı oluyo çünki

Sansürsüzleri düşmüş nete
  • İlk 2 bölümünü izleme fırsatı buldum konusu oldukça ilgi çekici geldi bana,çizimleri ve karakterlerini de beğendim en azından şimdilik kötü değil gibi bence bir şans verin.
  • Ben ilk gördüğümde bu ne lan demiştim, saçma sapan tiplere bak ama içimden bi ses bir şans ver dedi, böylece izlemiş oldum.
  • İlk 2 bölüm iyi değil zaten, çoğu anime,film,dizide olduğu gibi giriş bölümleri, karakterleri tanımayla geçiyor.. Sanırım 3.bölümüyle açılıyor anime. Günde 1 bölüm izliyorum ve 3.bölümü beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Bu arada divxplanette 4.bölümden sonra alt yazı yok
  • zaten orda çoğu serinin alt yazısı yok. Fansubların çoğu ''aman çevirim kötü ellere geçip dünyanın sonuna sebep olmasın '' diye. Çevirilerini hardsub yapıp videolara zımbalıyor. Dvix te altyazısı yayımlayan çevirmen az

• Güzel bi animeydi ama aynen tokyo ghoul gibiydi hem olaylar çok hızlı anlatılıyodu hemde son bölümde herşey daha yeni başlıyodu. Herhalde 2. Sezonu olur yakın zamanda da başlarda tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bu seri'ye çok özen gösterilmiş, öyle akame ga kill değil yani, çok emek var. Gece 5'de bitirdim valla, bir yandan indirdim diğer yandan izledim sen düşün..

izleyebıleceğim yada turkçe alt yazılı indirebileceğim biryer varmı
  • Serinin OVA filmleri de mevcut, Aslında 45 dakikalık bir bütün olabilirmiş ama neyse..

2 Adet OVA şeklinde biri 22, diğeri 27 dakikalık...

Anime'nin öncesini yani Mars'a keşif diye kandırılıp böceklerle dövüştürülmeye gönderilen en sondan bir önceki gemiyi anlatıyor.

Bu mürettebat komple ameliyatlı, hepsinin bir böcek gücü var...

Önce bu izlenirse herşey daha iyi oturur ama Ben aynı spartaküs serisinde olduğu gibi önce gods of arena'yı sonra spartaküs'ü izlemiştim.

Böyle geriye doğru izlenirse büyü bozulmuyor, hatta gizemler sonra çözülünce daha bir güzel oluyor....
  • alt yazı sorunu var sanırım.
  • altyazı?

ben valla altyazı durumuna hiç bakmadım.
  • Güzel seri baya baya sarmıştı izlerken devamını bekliyorum tek beğenmediğim kısmı ameliyat ve adaptasyon olayı tamam iki yıl aradan geçtide bazıları işin piri olmuş bazıları ufo gören masum köylü modunda aradaki uçurum çoktu.
  • Bitti mi şimdi bu seri ? 2.sezonu bekliyorum.En çok ters köşe yapan anime bu galiba daha bölümün başında ısındığın elemanlar 2-3 dakika sonra ölüyor nasıl bir iş anlamadım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.