Şimdi Ara

Terörün Beli Nasıl Kırıldı? 90larda Sınır Ötesi Operasyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz savunmada kalırsanız, siz sözde barış naraları a inanıp tereddüt ederseniz terör güçlenir. Ancak Türk ordusu harekete gecerse suya atılmış tuz gibi eriyip giderler.

90larda azan terörün beli bu harekatlar ile kırıldı, Öcalan kaçtı ve sonunda Türkiye'ye getirildi. Pkk ise daha sonra Mit'in de düzenlediği operasyonlarla o kadar mahvolmuştu ki 2000 ile 2004 arası verdiğimiz şehit sayısı sadece 10 kişiydi. Çözüm süreci araya girmeseydi bugün Pkk yoktu.

Irak ve Suriye'de Türk ordusu kararlı bir şekilde bastırırsa terörün Beli kırılacak çok az kaldı. 11 ay sonra ABD bakanlık seçimlerinde Trump seçilirse bizim için şartlar çok daha olumlu hale gelecek.

O nedenle Pkk sevicilerin servis etmeye caluştığı sözde barış çağrılarına vb sakın inanmayın. Örgüt ne zaman çökme noktasına gelse böyle davranır. O nedenle şu an baskıyı iyice arttırmak zorundayız. Bu verdiğimiz şehitler son olabilir yeter ki tüm toplum olarak güçlü duralım. Türk ordusu Pkklıların tüm inlerine girip hepsini leş yapana kadar duramaz bunu anlamak zorundayız hepimiz.

Anime Tarihyoutube
    #terörlemücadele #sınırötesiharekat #kuzeyırak 90'larda Kuzey Irak'a Düzenlenen Harekatlar Terör örgütü p.k.k nın 90'lı yılların başından itibaren Türk ordusuna ve sivillere karşı düzenlediği saldırıları arttırmaya başlamış , hergün onlarca şehit haberi gelmekteydi. 1993 yılında Hakkari dağ ve komando tugayı na Osman Pamukoğlu nun atanmasıyla p.k.k ya karşı operasyonlar hız kazandı. Bu video 1993-1995 yılları arasında Hakkari'de , Şırnak'da ve Kuzey Irak 'da bulunan p.k.k kamplarına düzenlenen operasyonları anlattık. İyi seyirler... 💥Kanala katıl👇 https://www.youtube.com/channel/UCIJiJvIq2lASL9xxe8MU1jg/join 💥İnstagram :👉https://www.instagram.com/anime_tarih 💥İletişim : animetarihiletisim@gmail.com 💥 Discord 👉 https://discord.gg/zWyN54XdB2 📽Önerilen videolar: Kürdistan Bölgesel Özerk Yönetimi https://youtu.be/yfCdH0VE7hM Tüm Doğu İsyanları https://youtu.be/q3WgioLsbg0 100 Yıl Süren Celali İsyanı https://youtu.be/lSBB1cbNzyM Musul Geri Alınabilir mi ? https://youtu.be/9bs52Jbde7Y Şeyh Said İsyanı https://youtu.be/gRmITIejbyY Eyyübi Devleti https://youtu.be/duXqZWQEHDM
    https://www.youtube.com/watch?si=9H1Q9SKvvbPH30o0&v=n-wP7wiCbDM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Aralık 2023; 0:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla zamanında jitem öcalanın yerini bulup suikast düzenliyor, fakat devletin içinden birileri öcalana haber veriyor. sağ kurtuluyor.

Hatta kurtlar vadisindede işlenmişti.

Ben devletin içindeki insanların bazılarının(ne kadarı bilemem.) bilerek pkkyı bitirmediklerini düşünüyorum. şuan ki siyasilerde aynı şekilde. danışıklı dövüş yapıyorlar.

Araştırdığınız zaman her dönemde pkk tam bitme arifesindeyken devletin/hükümetin yaptığı hamlelerin pkkya nefes olduğunu göreceksiniz

edit : videoyu izlemedim belki bahsediyordur.

şeref zazaoğluyoutube
    İskender Büyük - Turgut Özal'ı Öldürüyor!
    https://www.youtube.com/watch?v=MskiIOKpc3M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 25 Aralık 2023; 0:37:31 >

• Dostum kurtlar vadisini ikiye ayır.

Soner Yalçın'ın kitabından uyarlanan kısımlara inanabilirsin.. Fakat Soner Yalçın çekildikten sonra kalan kısım Fetö propagandası gibi.

• Fetöylede hiçbir zaman gerçek bir mücadale olmadığını düşünüyorum. figüranlar içeri atıldı. esas adamlar şuan mecliste, orada burada.

derin devlet denilen şey fetönün/cia'in kendisi zaten. milli bir derin devlet yok bu ülkede.

batının ajanları var. onlarda mecliste çoğunluğu oluşturuyor. (Parti bazında söylemiyorum, genel.)

Türkiyedeki hiçbir parti milli değil. doğal olarak gelecek olan hiçbir hükümet halkımız lehine işler yapmayacak.

O yüzden çokta umutlu olmamak lazım.

natodan çıkarız, tam bağımsız bir Türkiye olur o zaman belki.

Ayrıca pkkyı dirilten akpnin ta kendisi değil midir? çözüm sürecinde yaptığı yanlışlar, otobüslerle, halaylarla sınırdan geçmelerini unutmadık.

büyük ortadoğuda bir proje için amerika tarafından görevlendirilen adam mı bitirecek pkk yı? hiç sanmıyorum.

Bizleri sadece göstermelik hareketlerle kandırıyorlar. bundan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 25 Aralık 2023; 0:36:12 >

• Fetö 80 li yıllardan beri devletin içindeydi zaten. Bunu Erol Mütercimler söylüyordu. 90lardaki operasyonları durdurmaları şaşırtıcı değil.

• AKP döneminde çok feci hatalar yapıldı. Zaten ölmüş örgüte çözüm süreci zihniyeti ile can suyu verildi.

Pkklı teröristler gizli tanık yapılıp bir sürü asker hapse atıldı.

Terör Suriye'ye yerlelirken öyle bakıldı hatta teröristler devlet hastanelerinde tedavi edildi.

Ancak ben çözüm Süreci sonunda tüm doğunun işgal edilmesi ve Fetö'nün yaptıklarının ortaya çıkmasının ardından Erdoğan' In dolandırıldığını anladığını düşünmek istiyorum.

Umarım terörle mücadelede bir Yumuşama olmaz, seçim kaygısı ile taviz verilmez. Nitekim terörü hortlatan şey her zaman bu mücadeleye ara verilen dönemler olmuştur.

• Peki şuan temizlendi mi devletten. içindeydi diyorsunuz ya. şuan içinde yok mu devletin. kuş olup uçmadılarsa nereye gittiler ?

ve neden temizlenmiyorlar? Figüranlardan bahsetmiyorum. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Periah kullanıcısına yanıt

Dolandırıldığı anlayan insan siyasetteki fetöcüleri temizlerdi. demek ki dolandırma yok başka birşeyler var.

bir dolandırılan varsa o da biz halkız. onlar değil.

anlayana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 25 Aralık 2023; 0:47:3 >
  • 90 larda ciddi Operasyonlar yapildi. Irak savasinda ABD yi desteklememiz ve ABD vatandasi Tansu Çillerin Basbakan olmasida ABD nin ses cikarmayisinda etkili olmustur.

Suriye ile tum strateji degisti. PKK, PYD uzerinden bati tarafindan Amerika eliyle cikarilan ISID e karsi savasan grup olarak gorulup bir anda kutsandi. Bizim 40 yildir savastigimiz dusman bir anda batinin gozunde ISID e karsi savasan en onemli orgut oldu. Bizim PYD ile ISID e karsi savasmamamizi ve PYD ye karsi savasmamiz bir anda bizi onlarin gozunde ISID destekcisi yapti.

Hukumetin hatalari ve kara oara meraki yuzunden ISID petrollerini ucuza satin almalarida onlarla ticaret yaptigimizi ortaya cikarinca zor duruma dustuk ve ekonomik olarak epey yara aldik.

Teror orgutleri askeri savasla yenilmez, ideolojiyle yenilirler. Ezersin bitti dersin o yine filizlenir. Bitirebilmen icin ideolojik dayanagini gecersiz kilman ve onu gecersiz kilmak icinse birsey bulman gerekir. Onun finansal kaynagini kesmen gerekir. ABD nin besledigi bir örgütün kaynagini kesmek zor. Dahasi daglarda uyusturucu imal edip batiya satan bir orgut var karsimizda. Silah ticareti vs.

Sozun ozu iktidarin hatasi buyuk, bir donem doguyu bunlara birakmisti. Bu tum partilerin isbirligiyle cozulur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Apo tutuklanmış adamların tek umudu abd emriyle aponun çıkması yıl 2023 yine benzer umuttalar,neyapçaklardı mantik var bir çatışmaya kan dökmeye devammı, abd ye cici barış ve aşk kuşu olarak görünmekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2023; 0:59:48 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Aponun idamına onay vermeyenlerde, idamı kaldıranlarda bülent ecevit, mesut yılmaz, devlet bahçeli koalisyonu.

düşünelim arkadaşlar birazcık. bunların hepsi tesadüf mü? yoksa birileri bizimle alay mı ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 25 Aralık 2023; 1:2:32 >
  • eee batı emriyle içerde beslediğimiz açık ,ama epten mandası emirkuluymuşuz gibi salmadık okadarda kanı bozuk yok bizde 1980+,2023 arası gelen hükümetlerde.

• aktrollere göre terörün beli, özgür özel demirtaşa selam gönderdi diye kırılamıyor.... 

• Muhalif bir secmenseniz İyi Parti veya Zaferi tercih edin yeni bir çözüm süreci zihniyetine tahammülümüz yok. Özgür Özel bu konuda sınıfta kaldı. CHP Kendine çeki düzen vermek zorunda o saçmasapan söylemlerini kesmek zorunda.

Partde de ciddi bir temizlik gerekiyor özellikle 10 Aralık hareketi sürülmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Aralık 2023; 1:23:12 >
  • aponun idam edilmemesinin nedeni verdiği bilgiler hatta krallar gibi yaşamasının nedeni de yine bilgiler. adam bilgi satıyor bize.

kurucu liderden bahsediyoruz öldürmek bilgileri kaybetmek olur. pkk sadece kürtlerden oluşmuyor, bir şirket gibi düşünün. parayı(madde, silah, bilgi) veren iş yaptırıyor. türkiye dışı tüm ülkelerle işbirliği içinde bu adam hatta 90 lar döneminde türkiye bile fetöden dolayı iş yapmıştır pkk ile.

bu yüzden kesinlikle idam edilmemeli..

• Yıllardır aynı konuşmalar aynı yorumlar.

Sonuç HEPİNİZ BALIK HAFIZALISINIZ!!!!!

Seçim geldi çattı propagandalar başladı rejim tarafından. Hepiniz bunu afiyetle yiyorsunuz afiyet olsun hepinize yarasın.

Çözüm sürecinde ölü örgüte can suyu verilmişmiş vs vs Devleti yönetenler zaten o zamanlar bilmiyordu herhalde bunu çok vasıfsız ve cahiller çünkü (!) :D

Her seçim öncesi bu olayların olması sizce tesadüf mü? Oyunu hala anlayamadınız yıllardır. Pkk denen lanet örgütte dem denen gereksiz israf partide öc*lan denen teröristte devleti yönetenlerin kullanışlı aparatlarıdır.

Her neyse bu şekilde bunları kullanarak başta kalırlar ve halkı sömürürler. Bunlar bitirilirse yeni hikaye ne olacak? Kim nasıl oy toplayıp makamları koltukları gücü paracıkları sarayları ele geçirecek? Azıcık aklınızı kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çadır mahkemlerini ve bu mahkemlere gelen teröristlerin otobüs üstünde zafer işaretleri yaparak sınırdan girdikleri ve Türk askerlerinin bu otobüslerin yanlarında eskort dikilmesini unutmadık.

• Senin takvim 2016'da durmuş, uyan da balığa çıkalım...

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Maalesef bu forumdaki çoğu kişi kabul etmesede Erdoğan çok vasıfsız bir liderdir ilk başa geçtiğinde. Tam olarak hicbirsey bilmiyordu.

Frtovuler kandırdı, Pkklilar kandırdı. Herseyi zor yoldan öğrendi. Batılıların Erdogani kac defa kandirdiklarini sayamıyorum bile zaten bugün batıya olan öfkesine biraz o o yuzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Aralık 2023; 12:48:48 >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Feto meto ben bilmem hocam artık.

Ben bu oyunlarda sıkıldım. Tiyatro izliyoruz resmen. Her yol rejime saraya akpye erdoğana mhpye yarıyor. Bir şekilde ibre onlara dönüyor döndürülüyor.

Adamlar Pro olmuş artık çok güzel bir şekilde sosyal mühendislik yapıyorlar. Elleriyle koymuş gibi de sonucu alıp devam ediyorlar.

Ben şu saatten sonra ne seçimlere ne demokrasiye ne meclise ne de egemenliğin millette olduğuna İNANMIYORUM.

Bu yerel seçimden sonra da Oy vs de kullanmayacağım. O da İmamoğlu’ndan memnunum o yüzden bir ihtimal diye gidip vereceğim. Zaten ülke yansa da bitse de hep adamlar kazanıyor bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 25 Aralık 2023; 13:11:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.