Şimdi Ara

TERÖRLE YAŞAMAYA ALIŞMALIYIMIYIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • hachiko abim bilir onu çağırayım

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Halen alisamadiysan bundan sonra zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • Halkın her kesimi CHP, HDP ve PKK yı dışlamadığı sürece teröre alışmak durumunda kalabiliriz.
  • Niye? chp-hdp koalisyonu mu yönetiyor ülkeyi?Sorumlular belli(akp).Onlar yokken, şehit sayısı tek haneli rakamlarla ifade ediliyordu.Doğu ve güneydoğuda da Türkiye Cumhuriyeti egemenliği hakimdi.Şimdi yol geçen hanına döndü oralar.Pkksı pydsi işidlisi cirit atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Mart 2016; 13:30:29 >
    4 yıl önce açıldı
    Cezaevinde Yaşam Nasıl?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

hachiko abim bilir onu çağırayım

Hachiko'nun cezasının bitmesine 14 gün 26 dakika daha var bu yüzden istesende cevap veremez
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

'Terörle yaşamaya alışmalıyız' diyen şahıs ve zihniyetin bizatihi kendilerininde aynı terörden muzdarip olabileceklerini unuttular mı acaba?

Evet dostum uzaktan konuşmak kolay ateş düştüğü yeri yakıyor
  • Çelik yelek üreten fabrika açmayı düşünüyorum, ortak arıyorum

Şaka maka ama birgün bitecek, elbet birgün

Orijinalden alıntı: _Kozbey

Çelik yelek üreten fabrika açmayı düşünüyorum, ortak arıyorum

Paranız var mı ?
  • Var

Orijinalden alıntı: _Kozbey

Çelik yelek üreten fabrika açmayı düşünüyorum, ortak arıyorum

Bitecek de Türkiye Cumhuriyetinde değil, Komari Kurdistane de bitecek. Yani bu hükümetle kaçınılmaz son bu olacak. BOPa start verildi işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey olmayacak, arap saçına döndü ortalık, sahada kendi güçüyle var olamayanlar, destek çekildiğinde yok olmaya mahkumlar. Ve destekler tek tek gidecek. Mandacılıkta bitiyor Sezar dönemi başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahrayıceditli 77

quote:

Hachiko'nun cezasının bitmesine 14 gün 26 dakika daha var bu yüzden istesende cevap veremez

Sen tayt lı görünce hala tahrik oluyormusun veya uyuşturucu master gibi fantezileri bıraktın mı? Eğer bırakmıysan bizde terörle yaşamaya alışmayız sizin valiniz bakanınız ve bilimum gevşek yönetici tabakası öyle istese bile
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • Bireysel silahlanmalıyız alışacaksak. Biz aile olarak silahlanmayı destekliyoruz ve bu yönde atılımlae yaptık. Hali hazırda sürü bakımı yaptığım için 3 adet tüfek oldu alıyorum. Ruhsatsızda bir okadar mevcut hatta kurmalı eski barut doldurmalı yada 2. Dünya savasından kalma hala çalışır altıpatlar dahi var. Yani terörle yaşamaya alışmak demek göz göre göre ölmek demek değildir. Gerekirse mala yada cana kastedecek biri olursa onun canını almak meşru müdafadır. Eğer terörle yaşamaya başladıysak silahlanın bukadar basit. Hatta kendi merminizi bile kendiniz yapın ben şahsen mermidende vergi vermemek için bu yolları seçiyorum. Bu işin oluru budur. Devlet sizin güvenliğinizi sağlamıyor diye siz kendi güvenliğinizi sağlamazsanız sorun vardır :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: Sahrayıceditli 77

quote:

Sen tayt lı görünce hala tahrik oluyormusun veya uyuşturucu master gibi fantezileri bıraktın mı? Eğer bırakmıysan bizde terörle yaşamaya alışmayız sizin valiniz bakanınız ve bilimum gevşek yönetici tabakası öyle istese bile

Hayır kardeş ne yazikki bırakamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Bireysel silahlanmalıyız alışacaksak. Biz aile olarak silahlanmayı destekliyoruz ve bu yönde atılımlae yaptık. Hali hazırda sürü bakımı yaptığım için 3 adet tüfek oldu alıyorum. Ruhsatsızda bir okadar mevcut hatta kurmalı eski barut doldurmalı yada 2. Dünya savasından kalma hala çalışır altıpatlar dahi var. Yani terörle yaşamaya alışmak demek göz göre göre ölmek demek değildir. Gerekirse mala yada cana kastedecek biri olursa onun canını almak meşru müdafadır. Eğer terörle yaşamaya başladıysak silahlanın bukadar basit. Hatta kendi merminizi bile kendiniz yapın ben şahsen mermidende vergi vermemek için bu yolları seçiyorum. Bu işin oluru budur. Devlet sizin güvenliğinizi sağlamıyor diye siz kendi güvenliğinizi sağlamazsanız sorun vardır :)

kıvılcım cıktıgında cevrenizde ne kadar akepeli varsa götürmek gerek hainleri öncelikle temizlenmezse ülke düzelmez
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''

• Birilerinin yediği halt yüzünden ben terörle yaşamak zorunda değilim. Hicbir zaman da o açılım zırvasına destek vermedim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.