Şimdi Ara

Teröristler ve müfteriler uzaklaştırılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yapılan tüm iftiraların, hakaretlerin, eleştirilerin altında yatan şey belli. Hiçkimse aslında onu değil bunu eleştiriyorum demesin. Açıkça söylendi, istihbarat ulaşır ulaşmaz seyirciler için seyirci girişi yasaklandı. Ardından GS kulübünün mağdur olmaması için maç ertelendi.

Forumda yazılanları tüm Fenerbahçe taraftarı okuyor. Yediremediğimiz için tepki gösteriyor biz ceza alıyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu şu durumda bu tür mesaj atan adamların iki amacı ve sıfatı vardır.

1- "Saldırı falan olmayacaktı. Şimdi mi ertelenir. Her şeyi Fenerbahçe tezgahladı. Her şey planlı. Böyle bir ortamda şampiyonluk için ülkeyi dehşete soktu." diyenler

Böyle ağır bir iftirayı daha üç gün önce Türk olduğu için Avrupa'dan elenmiş bir kulübe atmaktan büyük hakaret var mı? Bu adamların yazdıkları gururumuza dokunuyor.

2- "Maç oynanmalıydı. Fenerbahçe dinlenecek. Maçın ertelenmesi Fener'in işine geldi keşke oynansaydı" diyenler

Bu adamlar ise iyice araştırılsın, belki de amaçları binlerce kişinin ölmesiydi. Nerden bilebiliriz?

Her iki ihtimalde de gözünü futbol/kan bürümüş bu kişiler burda bulundukça bu kavgalar hiç bitmez. Açık çağrıda bulunuyorum.

Bu tür niyeti olmayanlar üzerine almayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Art niyetli düşünen kimse insan değildir teröristler kadar insanlıktan yoksundur kusura bakmayın.Ha terör örgütü sempatizanı olmuşsun ha fanatizmden başka spor kulübüne ve taraftarlarına kin ve nefret beslemissin.Ikisinin de ülkeye hayrı yoktur.

FB maci erteleniyor, yine aziz tezgaliyor ve yine Fenere yariyor.

Ne çeşit insanlarsiniz siz. Her durumda agliyorsunuz.

Şampiyonluğunuz da futbolunuz da kupaniz da sizin olsun. İnsanlar ölmesin yeter

Bu insanlar ise bombacıları patlamaları ölebilecek insanları değilde rakibinin başkanını düşünebilecek insanlar. Bir patlama olsa SAYİN BASKANİMİN DEYİMİYLE "ELLERİNDE TİVİT" ilk kendileri öterler. Ne insansınız ne birşey. Size güzel kelimeler var ama burada değil malum bu ülkeyi bölmek değil sevmek suç..

Bizim derdimiz maçın iptal olması değil oluş şekli. Maç önce seyircisiz olmasaydı direk iptal edilse sorun olmazdı.
    Ayrıca hergün Fb cumhuriyeti deyip Türkiye Cumhuriyeti ni hiçe sayanlar, polis arabalarını yakıp kaos çıkaranlar, diğer takım taraftarlarına vatandaşlık dersi verip onları terörist destekçisi ilan ediyor. Tam ibretlik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    seyircisiz oynama kararini fenerbahce ya da tff vermedi. sen önce bunu anla. oluş şeklinden rahatsızsan bunu gidip devlete söyle nasıl iş yapıyorsunuz diye. gelip burda fenerbahceye yaradi fenerbahce yaptirdi demeyeceksiniz. devlet seyircilerin guvenligiyle ilgilenir, tff mac takvimiyle. belki o yuzden begenmedigin sekilde olusmustur olay dongusu.

bombayi doseyen pkk, seyircisiz oynama karari veren valilik-emniyet, ertelenmesini isteyen galatasaray. suclu ya da nemalanan niye fenerbahce?

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

seyircisiz oynama kararini fenerbahce ya da tff vermedi. sen önce bunu anla. oluş şeklinden rahatsızsan bunu gidip devlete söyle nasıl iş yapıyorsunuz diye. gelip burda fenerbahceye yaradi fenerbahce yaptirdi demeyeceksiniz. devlet seyircilerin guvenligiyle ilgilenir, tff mac takvimiyle. belki o yuzden begenmedigin sekilde olusmustur olay dongusu.

bombayi doseyen pkk, seyircisiz oynama karari veren valilik-emniyet, ertelenmesini isteyen galatasaray. suclu ya da nemalanan niye fenerbahce?

He biz istedik maç oynanmasın diye. Bize resmen oynamayın dediler. ya seyircisiz ya iptal dediler. Bizde salak değiliz herhalde seyircisiz oynayacak kadar.Bize laf atmayın. Buradaki en masum kurum Galatasaray dır. Senin başkanın dün ve bugün söyledikleri olmasa kimse bu kadar bilenmezdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• buna itiraz edenler hep belli 3 5 kişi bu arkadaşların hesaplarını takip etmek lazım.
    baskanla ne alakasi var? onun bahsettigi konu ayri bu konu ayri. size oynamamaktan baska care birakmayan biz degiliz teror ortami. kulubunuz erteleme istedi diye kizan yok zaten. galatasaraya kizan fenerbahceli gormedim ben. seyircili oynamak hakki. fenerbahce de seyircili oynamak hakki oldugu icin erteleme talebini kabul etmis. burda fenerbahce dinlenecek vs. diye laf cikaran galatasaraylilar. bugun oynamak bombos stadda bizim isimize gelir. ha yok hem taraftar olsun hem bugun oynansin diyorsaniz onu devletle cozun. devleti de fenerbahce yonetmiyor herhalde. kime bilendiyseniz bilenin, kimse teror eylemi fenerbahceye yaradi imasi yapamaz.

"And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Katiliyorum size bazilari cok abartti sanki saldiri olmadi diye uzuluyor gibiler ozellikle Gsli pekeay mi ne var ben onu bimere sikayet edecem arastirilmasi icin sizde yapin o herifin yaptigi hic normal degil adam agzinda salya saciyor resmen uzuntuden olecek . Sizde bunun gibileri sikayet edin Bimere bimer ilgileniyor ve ciddiye aliyor gercekten . Boyle teror orgutu sempatizani oldugsunu dusunsugunuz herkesi sikayet edin vatandaslik gorevidir bu.

• abuk subuk bir konu, adamın ne konuştuğu bile belli değil.
    O yazılara dokunmayan, hatta özendireler
    Buna tepki koyan bizlerin yazılarını saniyesinde siliyor, cezayı basıyorlar.
    Çünki köşe başlarına yerleşmiş aynı zihniyetin koplayaları,
    AZİZ YILDIRIM'BU KADAR GÜÇÜ VARSA ÜLKEDE DARBE YAPSIN
    AZİZ YILDIRIM'IN BU KADAR GÜÇÜ VARSA 3. TEMMUZ SACMASINI ÖNLESEYDİ
    AZİZ YILDIRIM'IN BU KADAR GÜÇÜ VARSA FENERBAHÇE'Yi HERSENE ŞAMPİYON YAPSIN
    AZİZ YILDIRIM'IN BU KADAR GÜÇÜ VARDA ŞU ANDA SİZ NEDEN LİDERSİNİZ
    AZİZ YILDIRIM'IN BU KADAR GÜÇÜ VARSA NEDEN SON MAÇLARDA DÖRT ŞAMPİYONLUK KAÇIRDI.
    AZİZ YILDIRIM'IN BU KADAR GÜÇÜ VARSA NEDEN GÜNLER ÖNÇE BU MAÇI ERTELETMEYE GÜÇÜ YETMEDİ.
    AZİZ YILIRIM BU KADAR GÜÇÜ VARSA BUGÜNKÜ MAÇI SEYŞTCİSİZ OYNATIRDI.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Yav he he lik olmuş konu

bu ufakligin patlamalardaki canlı bombalardan farkı yok. açık şikayette bulunuyorum bu bebeyi uzaklaştirin forumdan. umutun cenazesine ağlayıp canlı bombalara uygun ortam hazırlayan bebe seni.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.