Şimdi Ara

Teröristbaşı Öcalan'dan Almanya itirafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teröristbaşı Öcalan'ın yıllar önce verdiği ifade Almanya'nın Türkiye üzerindeki faaliyetlerinin çok eskiye dayandığının bir kanıtı.


    Almanya’nın, Türkiye'ye karşı başlattığı kirli savaş 2013 yılından beri süregelmekte. Gezi terörizminin ardından yakalanan BND ajanları, basın yoluyla yapılan kirli propaganda ve terör örgütü PKK'ya açıktan destek verilmesi, Alman silahlarının öldürülen teröristlerin üzerinde yakalanması gibi birçok somut delil Almanya'nın Türkiye'ye karşı yürüttüğü yıkıcı faaliyetlerin ne boyutlarda olduğunu göstermesi bakımından ibretlik.

    ÖCALAN: ALMAN GİZLİ SEVİSİ VE VEKİLLERLE GÖRÜŞÜYORDUM
    Almanya’nın, çok hatalı ve beklenen sonuçları son derece riskli politikalara yöneldiği görülmektedir. Abdullah Öcalan’ın ifade tutanaklarına göre ABD, Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa, İtalya, Suriye, Romanya, Bulgaristan, İran, Yunanistan, Sırbistan’ın silah, örgütsel istihbarat ve siyasal destek vermektedir. Öcalan ifadesinde Almanya hakkında; Gizli servisle görüşüyordum. Parlamentodan da beni ziyarete gelenler olurdu. Örgüt yöneticisi Kani Yılmaz’ın sığınma talebini kabul edip, pasaport verdiler. Her anlamda güçlü olduğumuz bir yerdi.


    ALMAN DEVLETİ PKK'YI ALENEN DESTEKLİYOR
    Alman Parlamentosunun da işin içinde olması Almanya’nın PKK politikasının bir devlet politikası olduğuna işaret etmektedir.

    Almanya, dolaylı stratejilerle Türkiye’yi bölgesinde zayıflatmaya ve bölmeye çalışmaktadır. Özellikle terör örgütü PKK’ya verdiği siyasal desteğin, açık veya gizli silah ve cephane satışları ile desteklendiği bilinmektedir. Kobani sürecinde Peşmergeleri silahlandıran Alman basınında yer alan yorumlarda TSK’nın PKK’ya karşı yürüttüğü hava operasyonları “saldırı” olarak görüldü. TSK, DAEŞ terörüne karşı savaşan güçlere (PKK) savaş açmakla suçlandı. Ne demişlerdi o dönem: Operasyonlar derhal durdurulmalı! Yoksa “Patriyotları, askerlerimizi çekeriz!

    Şimdi de referandum sürecinde Türk devletine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alenen savaş açmış durumdalar. Cumhurbaşkanı hakkında devlet televizyonunda yapılan aşağılık videolar Alman devlet politikasının da ne yapmak istediğinin bir kanıtı.

    http://mobile.tgrthaber.com.tr/gundem/teroristbasi-ocalandan-almanya-itirafi-170851

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • desteklediğini görmemek için kör olmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak : AKP propaganda Basını.



    Öcalanın yakalandıktan sonra TV de zaten çoğu itirazlarını tüm Türkiye izledi. Aradan geçen 15 yıl sonra birden bu haber çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.