Şimdi Ara

termokromik boyalar yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir projem için termokromik boyaya ihtiyaç duydum ama bu nereden bulunur? mürekkep şeklinde midir? film şeklinde midir? yardım eder misiniz lütfen..

• Renk değiştiren ve ısıya dayanıklı boyalardır.liseden hatırladığım kadarıyla.ısıya maruz kaldığında rengini değiştiriyordu şeffaf falan mı öyle bir şey oluyordu.şişe cama falan gittiğimde gördüm oralarda falan kullanılıyor.

Maille falan ulaşabilirsen sana yardımcı olabilirler.Şişe Cam da kullanıldığına eminim.

Bu arada bize lisede balmumcu kimyadan geliyordu ürünler.balmumcudan bulabilirsin.

76548 kez "falan" demişim k.bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WirLieBen -- 3 Eylül 2012; 12:51:23 >

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Renk değiştiren ve ısıya dayanıklı boyalardır.liseden hatırladığım kadarıyla.ısıya maruz kaldığında rengini değiştiriyordu şeffaf falan mı öyle bir şey oluyordu.şişe cama falan gittiğimde gördüm oralarda falan kullanılıyor.

Maille falan ulaşabilirsen sana yardımcı olabilirler.Şişe Cam da kullanıldığına eminim.

Bu arada bize lisede balmumcu kimyadan geliyordu ürünler.balmumcudan bulabilirsin.

tamam çok teşekkürler dediğiniz gibi biliyorum ben de soğuk ortamda kendi renginde oluyor belli sıcaklıkta şeffaflaşıyor ve altına sürülen farklı renkteki boyayı göstererek renk değişimi etkisi yaratıyor. balmumcu kimyaya bakayım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.