Şimdi Ara

Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
1
Favori
44.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • video gayet iyi.wolverinden sonra film oyunları degişecek heralde..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leco

    Yeni oynanış videosu.

    http://www.gametrailers.com/player/48874.html

    Video fena değil ama fazla birşey beklemiyorum bu oyundan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mayıs 2009; 8:04:11 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: leco

    Yeni oynanış videosu.

    http://www.gametrailers.com/player/48874.html


    Bu oyunda da wanted'da olduğu gibi koşma tuşu yok anlaşılan.O kadar aksiyon oyunu yapıyosunuz seri olmanız gerekiyor koşma tuşu yok.Peh
  • Video ve resim yollayan arkadaşlara teşekkür ederiz Görüntüler gerçekten harika görünüyor ayrıca oynanış videosu da güzel görünüyor. Yanlız gözüme takılan bir kaç şey oldu. İyi olanlardan başlayayım grafikler gerçekten güzel görünüyor bilhassa blur özelliği güzel bir şekilde kullanılmış onun dışında siper alma sisteminin oyuna eklenmesi isabet olmuş bu özellik silah tabanlı aksiyon oyunlarda artık olmazsa olmaz oldu zaten. Gözüme batan kısımlar ise genelde karakter animasyonları oldu. Terminatorlerin hızlı çekimde haraket ediyormuş gibi görünmeleri iyi olmamış ayrıca animasyonlar çok sert görünüyor biraz daha akıcı olabilirdi diye düşünüyorum. Şimdiden kesin yargıda bulunmak yanlış aslında, umarım bu eksiklikleri tam sürümde görmeyiz.
  • Animasyon konusunda sana katılıyorum hocam sanki eski robocop veya terminator 1 filmlerine benzemiş.Robotların biraz daha ağır hareket etmesi iyi olabilirdi sonuçta bunlar daha gelişmemiş modeller ve resmen koşuyormuş gibiler.
  • Ben çok beğendim videoyu aksiyon güzel grafiklerde atmosfere uygun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BaYDoGaN


    quote:

    Orjinalden alıntı: venomtrk

    yeni resimler geldi arkadaşlar

    http://www.eurogamer.pt/gallery.php?game_id=10787&article_id=528244

    2007 den beri geliştirilen oyun , film oyunları için oluşan olumsuz önyargıları kırabilir. Tecrübeli geliştiricilerle en az 2 sene çalışılması zaten oyunun ciddi hazırlanıldığının göstergesi.

    Darısı diğer film oyunlarının başına. Sırf para kazanmak için değil de kaliteli işler yapılması gerektiği düşüncesindeyim. PC için zaten boş oyunların olduğu dönemdeyiz mayısta biraz hareket görmek istiyoruz :)

     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)


     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)


     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)



    SS ler süper,harika olacak bu.


    yuuuuuuuuuuuuh super ya
  • ilk mesaj guncellendi :D
    quote:


     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

    Tür:Taktik FPS/TPS
    Yapımcı:GRIN
    Dağıtımcı:Warner Bros. Interactive
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Web:http://www.terminatorsalvationgame.com/
    Çıkış tarihi:5/19/2009
    Multiplayer:?
    Yaş sınırı:16+
    Video:http://www.gametrailers.com/game/terminator-salvation/10603
    ekran goruntuleri: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13296



    Warner Bros. yaptığı açıklama ile Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter ve Bionic Commando: Rearmed gibi oyunları da geliştiren GRIN tarafından hazırlanan aksiyon oyunu Terminator Salvation - The Videogame'i duyurdu. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanan oyun 3. şahıs perspektifinden oynanacak ve Christian Bale'in John Connor'ı canlandırdığı Terminator Salvation filmini konu alacak. Oyunda John Connor'ı yöneteceğiz ve insanlığa savaş ilan eden Skynet'i durdurmaya çalışacağız. Ayrıca oyunda sadece oyuna özel düşmanlar da bulunacak ve oyun çok gerçekçi bir oynanış sistemini bünyesinde barındıracak.

    Şu ana kadar piyasaya sürülen en iyi Terminator oyunu olacağını düşündüğümüz Terminator Salvation - The Videogame, filmin gösterime girdiği tarih olan 22 Mayıs 2009'da piyasaya sürülecek. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

    Trgamer






    Makineler mi? İnsanlar mı?

    Bilimkurgunun bizlere öğrettiği bir şey varsa o da; makinelerin sürekli kötü rollerde olacağı, bizi ve sevdiklerimizi öldürmeye çalışacağı gerçeğidir. Terminator filmi de -ilk yayınlandığı tarih olan- 1984’ten beri bu noktaya dikkat çekiyor ve bu fikir, Terminator Salvation oyununda da açıkça ortaya çıkıyor. Oyunu geliştiren ekip, daha önce Bionic Commando Rearmed ve Wanted: Weapons of Fate gibi oyunları kotarmış olan Grin.
    Terminator Salvation: The Videogame

    Oyunun hikayesi, ülkemizde 5 Haziran’da gösterime girecek olan filmin hikayesinin iki yıl öncesini anlatıyor. Skynet, insanlığa karşı başlattığı nükleer saldıralar sırasında kendisi de kısmen zarar gördü, birkaç yılını bu zararı telafi edip yeniden güç toplayarak geçirdi ve nefes alan tüm canlıları ortadan kaldırmak için yeniden harekete geçti. Dünya insan neslinin tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ancak bir umut var! O da sizsiniz! John Connor… Kaderine “insanlığı kurtarmak” yazılmış olan John Connor’sınız.
    Siper almak hayat kurtarır!
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

    Terminator Salvation, son zamanların modası haline gelen third person kamera açısını kullanıyor. Böylece etrafımızdaki duvarların, arabaların ve bu tür nesnelerin arkasına geçme ve korunma alternatifine sahip olacağız. Bu alternatif, oyunun olmazsa olmazı haline gelecek zamanla. Çünkü bizler yok edilemez görünen sayısız makineler güruhunun yanında sadece et ve kemikten oluşan, küçük, zavallı insanlarız. Ne makineler kadar hızlı hareket edebilecek, ne de onlar kadar iyi silah kullanabileceğiz. Bu eksiklerimiz yüzünden etrafımızdaki nesneleri kendimize siper yapıp makinelerin gazabından korunabilmemiz, hayatta kalmamız anlamına geliyor. Kendimizi korumaya çalıştığımız herhangi bir korunma noktasından diğerine geçişi, kayarak ya da atlayarak gerçekleştirebilmemiz ve bu noktalardan kör atışlar yapabilmemiz, oldukça işimize yarayacak.

    Amansız makineler

    Oyunu “Gears of War kopyası” olarak düşünebilirsiniz ilk başta ancak oynadıkça bu fikriniz değişecektir. Oyundaki bölümlerin çizgisel olmasına rağmen, savaşlar diğer shooter oyunlarına göre daha dinamik bir çizgi çizecek. Hemen hemen hiçbir savaş -bir duvarın arkasına geçip bizim gibi kendine siper edinmiş düşmanların, oldukları yerden çıkmalarını bekleme ya da bir “headshot” için uygun anı kollama gibi- geleneksel kalıplara yaslanmıyor. Terminator Salvation’da çatışmalar kora kor, dişe diş geçecek deyim yerindeyse. Savaşlarda makineler herhangi bir yere saklanmayacak ki buna ihtiyaçları da yok zaten. Sürekli sizin etrafınızı sarmaya çalışan makineler, eğer güvenli bir yere siper aldıysanız bulunduğunuz yeri aşındırmak için tüm ateş güçlerini üstünüze kusacak ya da direkt üzerinize doğru gelmeye çalışacak. Tıpkı Terminator filmlerinde olduğu gibi, bu oyunda da makinelerin hiç acımaları olmayacak. Tek amaçları var; yeryüzündeki bütün insanları öldürmek.
    Terminator Salvation: The Videogame
     Terminator: Salvation - The Videogame (ÇIKTI)

    Makinelere karşı ne kadar aciz olduğumuzu kısa bir çatışma sonrasında rahatça anlayabileceğiz. Zırhları adeta kurşun geçirmez olacak; el bombanız ya da roketatarınız yoksa bu metal yığınlarını öldürmeniz, inanın bana, deveye hendek atlatmaktan daha zor olacak. Bazı makineleri (T-7-T gibi.) doğrudan ateşli silahlarınızla yok edemeyeceksiniz. Arkasından dolanıp güçsüz bölgelerine ateş etmeniz gerekecek ve bunu başarabilmek için yapay zekadan yardım isteyeceksiniz. Takım arkadaşlarınıza vereceğiniz komut ile T-7-T’nin dikkatini dağıtıp zırhsız bölgesine ateş etmeniz gerekecek. T-7-T’lerin bu numarayı her zaman yutmayacağını da belirtmekte fayda var.
    Yaşamak ve yaşatmak

    Saklanma ve siper almada usta olsanız bile eninde sonunda makinelerin amansız mermilerinden nasibinizi alacaksınız. Terminator Salvation’da sağlık sistemi, bir bölümü bitirmenize bağlı olacak. Bölümü bitirip yenisine başladığınızda sağlık barınız kendiliğinden dolacak. Çatışma sırasındaysa durum maalesef bu kadar basit olmayacak ve sağlığınızı arttırabileceğiniz bir şey bulamayacaksınız etrafta. Bir başka deyişle, sağlık seviyeniz ne kadar düşükse ölüme o kadar yakın olacaksınız. Bu durum co-op mod için geçerli değil. Yere düşen arkadaşlarınıza gerektiği kadar elinizi uzatabilecek, onları hayata geri döndürebileceksiniz. Buradaki önemli nokta şu: Takım arkadaşınız -büyük ihtimalle- siperden uzakta olduğu için yerde yatıyor olacak; siz de üzerinize yüklenmiş “kurtarıcı” sıfatının vermiş olduğu gazla, yerde acılar içinde kıvranan arkadaşınızı kurtarmak için siperden ayrılacak ve ölüme göz kırpacaksınız. Aman dikkat!
    Grin, eğer yapay zekayı geliştirebilir, makineler ile insanlar arasındaki dengeyi iyi tutturabilirse Terminator serisinin en güzel oyunuyla karşılaşmamız işten bile değil. Filminin 5 Haziran’da gösterime gireceğini göz önünde bulundurursak oyunun da o günlerde çıkması kuvvetle muhtemel. İnsanlığın bir kurtarıcıya ihtiyacı varken bu kurtarıcı neden siz olmayasınız?

    LEVEL!
  • bugün sinemada filmin fragmanını gördüm çok hoşuma gitti oyun da güzel olur umarım
  • Oyun berbat arkadaşlar yapay zeka neredeyse yok denilecek kadar az

    bizim karakter kütük gibi hareket ediyor

    grafikler ve efektler 2 sene öncesinden kalmış gibiler

    xbox sürümü düşmüş

    birde gameplay buldum 5 dk lık izleyin

  • quote:

    Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

    Oyun berbat arkadaşlar yapay zeka neredeyse yok denilecek kadar az

    bizim karakter kütük gibi hareket ediyor

    grafikler ve efektler 2 sene öncesinden kalmış gibiler

    xbox sürümü düşmüş

    birde gameplay buldum 5 dk lık izleyin



    trailer görüntüleri süperdi ya yalan mı oldu hepsi şimdi


  • oyunu oynamaya başlasak keşke xbox 360 düşmüş 5.91 gb
  • Gameplay video berbat duruyor
  • Pc'de XBOX Kadar Grafik Yapmaz bu oyun patlak çıkabilir ama yinede 106 lcd'de keyfi çıkıyor az once oyanlandım başında biraz arkadaşında dediği gibi Karakter kütük biraz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ghostleon

    Pc'de XBOX Kadar Grafik Yapmaz bu oyun patlak çıkabilir ama yinede 106 lcd'de keyfi çıkıyor az once oyanlandım başında biraz arkadaşında dediği gibi Karakter kütük biraz


    Bu sayfanın başında oyunun videolarından bir tanesi hakkında bir yorum yapmıştım eleştirdiğim bir nokta da karakter animasyonları idi sanırım kortuğum başıma geldi. Çok sert görünen animasyonlar gerçekcilik ve estetikten uzak idi bu da çok fazla göze batan bir unsur haliyle. Yine de oyunu oynamadan kesin yorum yapmak istemem hala bir umudum var bu oyun için.
  • Bu ne yaw,adam robotun arkasına geçıo ,robot da hiç bi hareket yok,yapay zeka süper valla!
  • PC Versiyonu çıktımı ? konsollar var ama halen PC versiyonu yok ortalıkda..
  • yarına geliyor sanırım geceyarısı gibi nette olur

    http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-234319.aspx
  • çatlayacam valla hadi ya...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.