< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Terminatör Salvation Gibi Bir Film Gelmiyor





-
-
Geçenlerde arkadaşla konuşurken "Neden 90' lı yıllarda çekilmiş aksiyonlu Hollywood filmlerini halen zevkle izleyebiliyoruz?" diye sormuştum.
"Abi o zamanki filmlerde şimdiki gibi her sahnede dijital efekt kullanılmıyordu, emek vardı" demişti arkadaş...
-
CGI olsun bak güzel olur ama sorun ne biliyor musun? Hikkaye boş karakterlerin gelişimi yok. Varsa yoksa saçma sapan ırklar arası veya cinsiyetler arası siyasi mesaj vermek.
Salvationa kadar aslında bütün hikkayelerde karakterlerin gelişimi vardı ve saçma sapan siyasi mesajlar yoktu ama şimdi en basit filmde bile aptal aptal siyasi mesaj var.
Yani ben filmlerde neden böyle şeyler görmek zorundayım? LGTV+ olmak isteyen partneri ile ne yapıyorsa yapsın abi beni bağlamaz ama gidip sen bunu pedofililiğe evirip insanlara normalleştirmeye çalışıyorsan sorun var. Zaten LGTV üyelerinin asıl olanları bu konulardan rahatsız. Genetik yatkınlıkla siyasi mesaj çok farklı şeyler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X