Şimdi Ara

Terminatör Salvation Gibi Bir Film Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yiyecem abi önceden millet bu filme kötü derdi şimdi çıkan filmler tamamen komedi. Çok saçma şeyler yapıyor film sektörü, woke tayfa film, oyun zevkimizi mahvetti valla bu Dünyanın kanseriler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçenlerde arkadaşla konuşurken "Neden 90' lı yıllarda çekilmiş aksiyonlu Hollywood filmlerini halen zevkle izleyebiliyoruz?" diye sormuştum.

"Abi o zamanki filmlerde şimdiki gibi her sahnede dijital efekt kullanılmıyordu, emek vardı" demişti arkadaş...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

CGI olsun bak güzel olur ama sorun ne biliyor musun? Hikkaye boş karakterlerin gelişimi yok. Varsa yoksa saçma sapan ırklar arası veya cinsiyetler arası siyasi mesaj vermek.

Salvationa kadar aslında bütün hikkayelerde karakterlerin gelişimi vardı ve saçma sapan siyasi mesajlar yoktu ama şimdi en basit filmde bile aptal aptal siyasi mesaj var.

Yani ben filmlerde neden böyle şeyler görmek zorundayım? LGTV+ olmak isteyen partneri ile ne yapıyorsa yapsın abi beni bağlamaz ama gidip sen bunu pedofililiğe evirip insanlara normalleştirmeye çalışıyorsan sorun var. Zaten LGTV üyelerinin asıl olanları bu konulardan rahatsız. Genetik yatkınlıkla siyasi mesaj çok farklı şeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fury gibi film önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.