Şimdi Ara

Terleme ile imtihanım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

İlkbahar, Sonbahar, Yaz ve Kış demeden her mevsim 7/24 terliyorum... Özellikle Yaz aylarında bu terleme %200 kar oranı ile artmakta. Evden çıkıp otobüs veya metrobüse yürüyene kadar kan ter içerisinde kalır giydiğim t-shirt ve gömleğin koltuk altına itfaiye erleri gelipte hortum ile su tutmuş zannedersiniz. Bir yere oturayım 5 dakika sonra kalkıp gideyim benden sonra gelen olay yeri inceleme anında benim oturduğumu kıcımın üzerinde ki ter izinden bulabilir :) O derece ki terliyorum.

Amfide sınav olurken bile, kağıdımı vermeye korkarım giderken arkamdan iz bırakırım diye :) Kağıdı daima son verir ya da geriye doğru hareket ederim :D Ne yapmam gerekir arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.

Haaa okul zamanı yine iyi öyle ya da böyle geçti gitti, gelecek sene ola hayrola diyelim demesine de... Bu Yaz hemde Temmuz ayının başında hastanede staj yapacağım... Kot pantolonuma sinen ter izleri staj ( Hastane ortamı ) kıyafetimin üzerinde nasıl görünecektir acaba diye şimdiden kendimi yemeye başladım... Başıma ne geldiyse yemeden geldi :D O da ayrı bir mesele.

Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlaaaaaaar, teşekkür ederim.

• Aşırı Terleme, ETS Ameliyatı, Refleks Terleme, Yüz Kızarıklığı ve Sinir Birleştirme Ameliyatı ile ilgili herşey. Birebir yaşayanlardan hayati bilgiler mevcut. Lütfen göz atın...

https://www.facebook.com/groups/778936162136663/
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.