Şimdi Ara

Terk edilmek ,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende katıldım beyler , bende yaşadım bu gece tekrar ve son kez çok sevdiğim kişi beni terk etti ve üstüne başkasını sevdiğini söyledi şimdi hayat boş geliyor şuan yaşamak boş geliyor yapıcak bir şey yok gibi deniyimli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• zaten çoğu insan unutmaya çalış vs. diycek kaldı ki onların dediklerini yapmıycaksında o yüzden olabildiğince acını yaşamaya bak zamanla saçma bi şey olduğunun farkına varcaksın asla geçmez ama hafifler elbet
  • Geçecek acı çekeceksin çok ama geçecek ve yanına kar bile kalacak bu ayrılık çünkü akillanacaksin sen bı hata yaptın şimdi hatanın bedelini oduyorsun ama karşılığında bu sana tecrübe olarak geri donecek bidahaki iliskilerinde çok daha temkinli olacaksın hatam neydi dersen buyuk bı ihtimal kıza çok deger verdin kz sana sahip oldu yani doyuma ulaştı ve seni terk etti ama bunu idrak edebilmen için sadece zaman lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Bey -- 12 Eylül 2012; 3:51:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

Geçecek acı çekeceksin çok ama geçecek ve yanına kar bile kalacak bu ayrılık çünkü akillanacaksin sen bı hata yaptın şimdi hatanın bedelini oduyorsun ama karşılığında bu sana tecrübe olarak geri donecek bidahaki iliskilerinde çok daha temkinli olacaksın hatam neydi dersen buyuk bı ihtimal kıza çok deger verdin kz sana sahip oldu yani doyuma ulaştınız ve seni terk etti ama bunu idrak edebilmen için sadece zaman lazim

Teşekkür ederim

bi kız için kendimi çok düşürmüştüm. şimdi o zamanları hatırladıkça utanıyorum :D

ileride gülüp geçersin boşver

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Yerinde olsam tokadı çakardım " ve üstüne başkasını sevdiğini söyledi " bu ne demek lan aylarca oyalamış seni.

Haklısında , değmez
    Daha Fazla Göster
  • 2,5 ay önce ben de aynı şeyleri yaşadım. Nasıl mı unuttum dersin hayatımı yaşamaya devam ettim ve onlayken dinlediğim nostaljik aşk müziklerini bırakıp metal rock ile hayata bağlandım. Arkadaşlarınla takıl gül gez eğlen keyfine bak zamanla unutursun inşallah. Ama bi anda unutturabilcek bir şey bilmiyorum varsa bana da söyleyin.
    Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

2,5 ay önce ben de aynı şeyleri yaşadım. Nasıl mı unuttum dersin hayatımı yaşamaya devam ettim ve onlayken dinlediğim nostaljik aşk müziklerini bırakıp metal rock ile hayata bağlandım. Arkadaşlarınla takıl gül gez eğlen keyfine bak zamanla unutursun inşallah. Ama bi anda unutturabilcek bir şey bilmiyorum varsa bana da söyleyin.

İnşallah kardeşim

Yalnız kalmamaya çalış, sürekli dostlarınla beraber ol. Unutma ki seni haketseydi şuan yanında olurdu.

• önce avatara baktım sonra klavyeye baktım.

allah bilir ergen kız arkadaşın yaptı bunları sana bir de telden msj atmıştır kesin.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • _____________________________
  • aciyi oyle yada boyle cekeceksin.herkes sana tavsiye vericek.ama hic birini dinlemiceksin.icine kapanicaksin.onunla dinledigin muzikleri dinliceksin,onunla gezdigin mekanlara tek basina gidiceksin.herzaman onu dusunceksin.gece uyku girmicek gozune.ve belki de aglicaksin.suan sana yapcak bisey yok.bi ilaci yok.git acini cek.yuzlesmekten korkma ki daha cabuk atlatirsin.ama aradan belli bisure gecicek,farkinda olmadan,canin yanmamaya baslicak.onu hatirlamamaya baslicaksin.eglenmeye gulmeye baslamis olcaksin.sonra geriye bi bakicaksin.lan ben ne gerizekali bi adammisim bu kiz icin uzulmusum yazik bana diyip utancaksin.sora gulceksin kendi aptalligina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: spelty

aciyi oyle yada boyle cekeceksin.herkes sana tavsiye vericek.ama hic birini dinlemiceksin.icine kapanicaksin.onunla dinledigin muzikleri dinliceksin,onunla gezdigin mekanlara tek basina gidiceksin.herzaman onu dusunceksin.gece uyku girmicek gozune.ve belki de aglicaksin.suan sana yapcak bisey yok.bi ilaci yok.git acini cek.yuzlesmekten korkma ki daha cabuk atlatirsin.ama aradan belli bisure gecicek,farkinda olmadan,canin yanmamaya baslicak.onu hatirlamamaya baslicaksin.eglenmeye gulmeye baslamis olcaksin.sonra geriye bi bakicaksin.lan ben ne gerizekali bi adammisim bu kiz icin uzulmusum yazik bana diyip utancaksin.sora gulceksin kendi aptalligina.

+
    bu acıları çekmek insanı daha güçlü daha tecrübeli yapıyor merak etme zaman herşeyin ilacı ve kimse vazgeçilmez değildir aileden başka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB

• Baskasini sevmek nedir yahu? Ben sadakatimden baskasina bile bakamam.kiz cikip baskasi var diyor.yuh be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • Artık ayrılıklar bile yüz yüze olamıyor ya ne acı

Orijinalden alıntı: dodomoco

banada daha 2 gün önce oldu beni kaybetmek istemiyomuş arkadaş kalmak istiyomuş pislik o....p... boşver hocam alışırsın ben alıştım bile şuan çok mutluyum

Ne kadar sürmüştü ilişkiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.