Şimdi Ara

Terim ile Aysal'ı nasıl kıyaslarsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortada hayatını GS için harcamış, takımın yakaladığı tüm başarılarda imzası olan bir isim var.
    Siz hala 3 yıldır GS nin başına gelmiş başganla Terimi kıyaslıyorsunuz.
    Kendinize gelin arkadaşlar.
    FATİH TERİM bu. Herkesin imrenerek baktığı keşke bizim takımda da böyle biri olsa dediği, federasyonun peşinden koştuğu adam bu.
    8. likten 2 sene üst üste şampiyon yapan adam bu.

FATİH TERİM NE DERSE NE İSTERSE BAŞGAN YAPMALIDIR. ÜCRETİ, SÜRESİ HOCANIN İSTEDİĞİ GİBİ YAPILMALI.
    Terim ne diyorsa o olmalı...
    Eğer Ünal Başgan Fatih Terimi kaybederse çok büyük hata yapar.
    Kendi ayağına sıkmış olur.
    Ünal Başgan yapma böyle bir hata...

Terim ile Aysal'ı nasıl kıyaslarsınız ?

• İşte siz ve sizin gibi düşünen taraftarlar yüzünden Fatih Terim bu kadar rahat bir şekilde Galatasarayla oynuyor.
  • Mösyö ve avanesinin de zoruna giden olay bu. Terim'in imparator olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünal Aysal > Fatih Terim. Tartışması bile yanlış.
  • Kim Galatasaray'la oynuyor ?
    Milli Takım olayından bahsediyorsan eğer. Oda başganın hatasıdır.
    Ünal Aysal eğer görüşmeye izin vermişse o saatten sonra FT gitmem demez diyemez...
    Ünal Aysal biz önemli bir yolda gidiyoruz. Teknik direktörümü vermem demeliydi...
  • Top şuan yönetimde değil ki Terim'de belli ki hala kararsız. gitmek istiyorsa Ünal başganın yapabileceği bir şey yok.
    Terimin Galatasaray'ı her seferinde böyle kullanması zorunuza gitmiyor mu arkadaş? Hep 1+1 miş şimdi neden 2 yıllık imzalıyormuş. bahane uyduruyor
  • sen eğer imparatoru gönderiyorsan sana gram saygım kalmaz ünal aysal !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Kim Galatasaray'la oynuyor ?
    Ünal Aysal eğer görüşmeye izin vermişse o saatten sonra FT gitmem demez diyemez...
    Ünal Aysal biz önemli bir yolda gidiyoruz. Teknik direktörümü vermem demeliydi...

Milli Takım'ın başında hoca varken Başbakan ile yapılan kahvaltıda Başbakan'ın ''Milli takım başında sizi görmek isterim'' deyişine ''Avcı yerinden istifa ederse olur.'' diyen de Aysal zaten.

Kimse yalanlamadı bu olayı. Aksine Başbakan da çıkıp ''Ben görüşümü bildirdim.'' dedi. Sonra Avcı istifa etti Fatih Terim koşa koşa Demirören'in yanına gitti. Hani neredeyse ana-bacı sövdüğü Demirören'in.

Avcı'nın ''Fatih Terim'in yerimde gözü var.'' diye söylediği dedikodusu, pek dedikodu gibi gelmiyor bana artık. Ünal Aysal ''Görüştürmüyorum'' demesi ile, Fatih Terim'in ''Kabul etmiyorum.'' demesi arasındaki farkı anlayamıyorsak konuşmanın da gereği yok zaten.

Faith Terim belli ki kafasında silmiş Galatasaray'ı. Daha az emek sarf edip daha fazla kazanç elde etmek istiyor. Milli takım da altın madeni onun için. Önerilen sözleşmeyi bile elinin tersiyle ittiğine göre. Hele ki beni göndermezlerse gitmem diyen biri için.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

Kim Galatasaray'la oynuyor ?

Fatih Terim çok rahat bir şekilde taraftarın kendisinin arkasında olduğunu düşünerek takımda istediğini yapıyor. İstediğim kadar sözleşme olacak yoksa milli takıma giderim. Şimdide sözleşme imzalamıyor. Çünkü iplerin kendi elinde olduğunu düşünüyor. Sezon sonu hangisinde başarılı olursa oradan devam ederim diyor. Zırt pırt Aslolan Galatasaraydır diyor, gönderilmedikçe gitmem diyor. Ama sözleşme önerilince imzalamıyor. Bu takımla ve taraftarla oynamaktır. Aslında kendisini düşünüyor ama insanlara Galatasarayı düşünüyormuş gibi hareket çekerek kullanıyor. Bak hocam, Fatih hoca gider gitmez, kalırsa başarılı olur veya olmaz bilemiyorum. Bildiklerimi yazıyorum: FT gönderilene kadar Galatasaray'dan ayrılmam dedi mi? Dedi. ÜA, Fatih hocanın istediği gibi sözleşme önerdi mi? Önerdi. FT, bunu kabul etmedi. Takım her ne kadar BJK maçını kazansada Bursa, Eskişehir, Antalya ve RM maçlarında başarısız mı? Başarısız. Bu başarısızlığın sebebi ortada Fatih hocanın ne yapacağının bilinmemesi. O yüzden puan kayıpları yaşadı takım. FT yüzünden... Şimdi 2 gün içerisinde ÜA'ın teklifini kabul edip kulüpte kalacaksa kalsın. Ama etmeyeceksede Galatasaraylıyım diye gezmesin, çünkü bütün Galatasaraylıları gönderilmedikçe gitmem diyerek kandırdı. Taraftara umut verip sonrada onları üzmeye hakkı yok. Aklınca ÜA ile bir satranç oynadı. Ama ÜA'ın sözleşme önerisi onu mat etti. Dediğim gibi kalacaksa tam kalsın. Ama FT, geçmişte önemli başarılar kazanmış diye o ne yaparsa doğrudur, o her konuda haklıdır tarzında düşünmek yanlıştır. Bir kulübün başkanı vardır, teknik direktörü vardır. FT, imparator olarak anılsa bile taraftar tarafından yerini bilmek zorunda. Başkanla s. yarışı yapacak konumda değil.

• gitsin anadolu takımına her istediğini yaparlar .galatasaray burası kimse borusunu otturemez tek kişiye dayalı sistem kurulamaz. kurumsal bir yapı var başkan bile ödün veriyorsa herkes alttan almayı bilecek

• terim görevden ayrıldığı andan itibaren aysal'ın istifası için hukuki yollardan ne gerekiyorsa yapılır.

ne galatasaray taraftarı ne de genel kurul bu vefasızlığa göz yumar. burası galatasaray, değerlerimizle oynanacak, farklı işler çevirilecek bir yer değil. bu kültürü benimsemeyen babam olsa tanımam.

• Bir yandan Terim ne derse o yapılmalı,Başkan Terim'in dediklerini yapmalı diyorsun diğer yandan milli takım için Başkan izin vermiş Terim'in görüşmesine,Başkan'ın hatası diyorsun .
    Terim istemese kimse görüştüremez zaten zorla .
  • Senin takımın şu anda Ünal Aysal'ın tecrübeleri ve iş zekası sayesinde Sneijder'lı, Drogba'lı, Bruma'lı, Muslera'lı kadroyu kurabiliyor. Eğer önceki yönetim veya benzeri olsaydı hala daha kalede Ufuk forvette Necati ile oynayacaktınız. Belkide Galatasaray'ın yakın tarihinin en iyi başkanına sahipsiniz. Ona karşı biraz saygınız olsun. Fatih Terim bu ateşin içerisine kendi kendisini attı. Milli Takım zaafı olan birisi için eline bu güne kadar gelmiş olan ve gelecekte de muhtemelen gelecek en iyi teklif sunuldu. O da büyük bir mutlulukla Milli Takım uğruna yıllarca emek verdiği Galatasaray'a sırtını dönmeyi başardı. Kimse Fatih Terim'in Galatasaray'lılığını sorgulayamazsınız demesin. Şu son alınan sonuçlar hep Fatih Terim'in kafasının başka şeylerle meşgul olmasından kaynaklanıyor. Kadro desen geçen yılla neredeyse aynı hatta daha bile iyi durumda.
  • Ünal Aysal Fatih Terim ile çalışmak istediğini belli etmiş, top artık Fatih hoca da, ya "Aslolan Galatasaray" der imzayı atar ya da futbol katili adamın başkanlığı altında çalışmayı kabul eder.

Galatasaray kulübü egoları tatmin edilecek bir kulüp değil.

Galatasaray kulübü sadece futbol takımından ibaret değil.

Galatasaray başkanlık makamı, medya önünde gider yapılacak, bir mevkii değildir.
  • sanki terimi kovuyorlar. koymuslar 2 yillik sozlesmeyi onune, harbiden galatasarayliysa imzalar degilse gider sovdugu adamin altinda calisir. kendi insanligina ve egosuna kalmis. kimsenin baskana birsey demeye hakki yok. istifa ettirilirmis de bilmem ne. gecin bu isleri abi.

• Terim i in çok abartılmasına hep karşıyım , Terim i Terim yapanda GS camiasıdır bunu kimse unutmasın
  • RAHAT ETTİNİZ Mİ ?

• Aysal futboldan anlamıyorum dediğinde bu seviyede olduğunu tahmin etmemiştim...

• Aysal kim yaa ? 3 yıllık galatasaraylı.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.