Şimdi Ara

TERHİS SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. 357. Dönem olarak askerligimi tamamladım. Çıkarken verdikleri terhis belgesi ve tmi belgesi havalimaninda çanta karışıklığı nedeniyle kayboldu. Havalimanina kayip raporu bıraktım fakat geri dönüş olacağını sanmıyorum. Bildigim kadariyla bu belgeleri askerlik subesine goturmemiz gerekiyordu su an ne yapmam gerekli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • çok da gerekli değil askerlik şubesine götürmen. sadece iş başvurularında falan isteniyor o belge ama e-devlet'e askerlikle ilişiğinin kalmadığına dair not da düşer yakında. dert etme
  • Valla ben terhisten sonra götürmemiştim belgemi , 1 yıl sonra arayıp getirmemi söylediler, Sizin için zor olmayacaksa , şubeye bir uğrayıp bilgi alın...
  • En sağlıklı bilgiyi sanırım askerlik subesi verecek yaktı beni thy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 356.KD olarak askerden ocak sonunda terhis oldum yazıcıydım yani terhis belgelerimi kendim hazırladım (7 tane terhis belgesi: 1i bizde kalacak, 2si maaş için, 4 tane askerlik şubesine postalanmak içindi) ben terhisten sonra askerlik şubesine gitmem gerektiğini bilmiyorum doğru mu?
    kendinde olan belgeyi kaybedersen askerlik şubesinden elde edebilirsin sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhan1923

    356.KD olarak askerden ocak sonunda terhis oldum yazıcıydım yani terhis belgelerimi kendim hazırladım (7 tane terhis belgesi: 1i bizde kalacak, 2si maaş için, 4 tane askerlik şubesine postalanmak içindi) ben terhisten sonra askerlik şubesine gitmem gerektiğini bilmiyorum doğru mu?
    kendinde olan belgeyi kaybedersen askerlik şubesinden elde edebilirsin sanırım

    Bizde o belgeler 2 tane hazırlandı ve ikisi de bize verildi haliyle onlarda su an kayıp daha askerlik subesine gidemedim. Terhis belgesi pek önemli değilde çıkışta nizamiyede onaylanan tmi belgesi daha mühim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.