Şimdi Ara

Tercihlerle ilgili üni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhaba kafamı karıştıran tercihlerle ilgili soru var sizce şuan yaşadığım şehirde bilgisayar mühendisliğimi okumalıyım yada Başka şehirde oto. mühendisliğimi (teknoloji fakültesi ) sıralamam 150 bin civarı gelecektir ?Bilgisayar mühendisliği okursam bunun ingilizce öğrenmesi var zannetmiyorum ingilizce falan öğrenebileceğimi ne yapmalıyım ?? ortalık mühendis kaynamıyormu sizcede ?

    O sıralamadan hayır gelmez mühendislikle uğraşıp kafayı yakma sonra iş bulacağında şüpheli mi dersiniz ne dersiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biohazard0123 -- 4 Temmuz 2016; 2:35:33 >







  • Oto. mühendisliğinden kastın otomotiv müh. sanırım. Bilgisayar için ingilizce lazım da otomotiv için lazım değil mi sanıyorsun :) hangi müh. olursa olsun hatta tıp da olsan işletme de olsan ingilizce bilmek zorundasın hocam. Artık farz oldu bu.
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    otomotiv demek istedim hocam şimdi otomotiv olsa elle tutulur gözle görülür şeyler pistondu krank miliydi tevzi makarasıydı kaç beygirdi derken kopar gider dedim ama bilgisayar çok sanal soyut işler zaten sıralama iyi değil boşuna kafayı bozmayalım ingilizceyi zaten öğrenememde önlisansmı okusam işsiz kalacağıma ortalık mühendis dolu öğretmenlerde mühendis oluyo vakıf üniversiteleride mezun veriyo
  • biohazard0123 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen otomotiv mühendisliğinden ziyade oto tamirciliği istiyorsun bence :) üniversite eğitimin boyunca hangi dersler göreceksin biliyor musun sen? Hiç araştırdın mı dediğin bölümleri? Aldığı dersleri, mezun olduğunda ne iş yaptıklarını falan? Termodinamik göreceksin, statik, mukavemet, elektronik, sayısal analiz, akışkanlar vs fizik ve matematik ağırlıklı dersler göreceksin. Ve bu dersleri sadece türkçe öğrenerek ve derse girip çıkarak iyi bir işe giremezsin. Olayın bilimini öğrenmen lazım bu da ingilizceden ve almancadan geçer.

    Bence sen istediklerini ve dediğin bölümleri bi daha araştır :) Ya da oto tamircisi falan ol..
  • biohazard0123 kullanıcısına yanıt
    Yapamam diyerek kaçıyorsun hocam, uğraşmak istemiyorsun sen. Yapamadığından değil. Ama önlisans, MYO'dan falan ilgili bir bölüm okuyup teknisyen tekniker falan da olabilirsin. Bu ülkenin bunlara da ihtiyacı var sonuçta :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.