Şimdi Ara

Tercihlerim için yorum yapar mısınız arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 3. kez sınava girdim artık olmuyor diyerek bırakıyorum sınava girmeyi. MF4 sıralamam 313.000 puanım 245

    benim sıralamam 313 bin dumlupınar maden ise 317 bin ile kapatmış. Gelme olasılığı nedir. Üstteki bölümlerin gelme olasılığı hiç yoktur herhalde ?

    Maden mühendisliğinden makine mühendisliğine geçiş için uğraşıcam.

     Tercihlerim için yorum yapar mısınız arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 2 Ağustos 2011; 19:31:04 >



  • ilk tercihlere anlam verememekle beraber tuhaf bir duyguya kapıldım
    bence sen 3 yılda 313 000 oluyorsan fazla kasma daha rahat bölümlere git derim ben
    ama sen dersenki yaparım diye o zaman istediğin bölüme git türkiyenin neresinde olursa olsn
  • Erciyes Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği, KTÜ Endüstri Mühendisliği, Sakarya Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Balıkesir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği (İÖ), Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İÖ), Karabük Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilecik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, Celâl Bayar Üniversitesi Malzeme Mühendisliği bu yıl ilk defa öğrenci alacak. Elimizde geçen yıla ait taban başarı sıraları yok. Ancak 315000-320000 gibi çok geride taban başarı sıraları ile kapatmaları zaten mümkün değil.

    Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin Makine Mühendisliği (İÖ), İnşaat Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği (İÖ) programları da bu yıl ilk defa öğrenci alıyor. Elimizde geçen yıla ait taban başarı sıraları yok. Belki senin başarı sırana yakın yerlerde kapatabilir. Ama düşük bir olasılık veriyorum.

    Bunlar olmazsa, Dumlupınar Üniversitesi Maden Mühendisliğinin gelme olasılığı yüksek. Geçen yılki taban başarı sırası senin başarı sıranın gerisinde. Tercih edilme popülaritesinde bir artış olmazsa ve dolayısıyla seninkinin önüne geçmezse, girersin. Böyle bir şey olmasına da pek ihtimal vermiyorum.


    2 yıllık alternatif düşündün mü hiç?




  • bitki koruma ve bahçe bitkilerini bi düşün derim...
  • teşekkürler beyler.

    İlk girişimde zaten 2 yıllık bir üniversite kazanarak bitirdim. DGS ye de girdim fakat kritik durumdayım. Maden mühendisliğine girerek ordan 1. yılın sonunda iyi bir ortalama yaparak makine mühendisliğine geçmek istiyorum. 2 yıllık okuduğum için de avantajım olacaktır. Aldığım derslerin birkaçı muaf olacağından daha az ders alacağım dolayısıyla daha kolay geçebilirim diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.