Şimdi Ara

Tercih Yapacaklar Bunu Okumadan Yapmayın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar her şeyden önce umarım sonuçlar hepimiz için hayırlı olur. Size yegane tavsiyem ( eğer durumlar el veriyorsa ) yaşa bakmadan sevmediğiniz okuyamayacağınız bir bölüm/üni yazmayın yazdırmayın. 2008'de o zamanki adı ÖSS olan sınava girdim. O zaman şimdiki gibi serbestlik yoktu, lisede hangi alanı okuyorsanız onu seçebiliyordunuz. Velhasıl lise 1'de 14 yaşındaki bir insan olarak hayatımı sonsuza kadar etkileyecek bir karar verdim ve TM seçtim(lise1'deki kimya hocam sağolsun....). 2008'de gazi kamu yönetimini kazandım. Şu an okulu bırakma aşamasındayım nefret ettim. Aslında yapmak istediğim meslekle , yada sayısal eğilimlerimle bir alakası olmadığını fark ettim. Size tavsiyem siz bu hataya düşmeyin.. Hiçbir bölümü kötülemek için söylemiyorum ama, sırf girdim demek için yazacağınız kötü bir mühendislik yada iibf sizin kabusunuz olabilir. Ayrıca daha önemlisi iyi bir puan alıp yüksek ama istemediğiniz bir bölüme yerleşmektense , daha düşük farkı alanda bir bölümü/üniyi düşünmeden tercih edin. Hiç pişman olmayacaksınız çünkü o okulu severek okuyacak , mesleği severek yapacaksınız. Umarım birazda olsa yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sell_items -- 25 Haziran 2014; 19:41:33 >

• -
     Tercih Yapacaklar Bunu Okumadan Yapmayın..
  • Çok önemli bir konuya değinmişsiniz , teşekkürler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.