Şimdi Ara

teras için su yalıtımı (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar...

    Evimin üstünde yürünebilir terasım var. Terastaki bacaların kenarlarına denk gelen yerlerde ,geçen kış odaların tavanların da kararmalar oldu.Hatta bazı odalarda tavan boyalarımız tamamen kabarıp döküldü.Evin içine herhangi bir damlama durumu yok ama tavanlarımız bölgesel olarak karardı ve nem yaptı.Şu anda içeriden tavanlara ısı yalıtımı yaptırıyorum ama üstten de bir müdahale etmem gerekli.komple tüm terası değil de sadece baca kenarlarına su yalıtımı yapmak istiyorum..

    Kalekim diye bir malzeme gördüm.Sizce bu malzeme sorunu mu çözer mi kullanan arkadaşlar yada az maliyetli başka çözüm önerileri olanlar yazabilirse çok sevinirim.Bu haftasonuna karar vermem gerek.P.tesi kısmet olursa yaptırmayı düşünüyorum...

    Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim...



  • Sadece kenar ve köşeler için su yalıtım bantları var (pah bandı) .Kullanacağınız malzemenin U.V dayanımının olup olmadığına,Üzerinde gezilip gezilmediğine göre bir malzeme seçebilirsiniz.BRV AQUA BLOCKER veya İSHAKOL UN SİLİZOL diye emprenye malzemesi var ikiside işinizi görür.Kolay gelsin.
  • mersinböcekilaçlama M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.hemen inceleyeceğim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.