Şimdi Ara

Tera Veteran / Founder hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Tera Na ve Eu serverlarında karakterlerim duruyor, uzun zamandır yakından takip etmediğim için gelen tüm güncellemeleri kaçırdım. Tekrar oyuna dönüş yapmak istiyorum, ancak Eu yada Na arasında kararsız durumdayım. Ek olarak Veteran yada Founder olayı tam olarak nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • EU'da oynayın. NA'da ping yüksek. Çok lag oluyo. EU'da 50-80 ping alırken, NA'da 130-180 ping alıyorum. Veteran ise ikiye ayrılıyo Collector edition ve standart edition. Collector editionda her karakteriniz için binek olarak Aslan çıkartabilirsiniz. Sınırsız beyaz aslan bineğiniz var. Ayrıca Normal kullanıcılarda banka sayfalarının 1 sayfası açık. Veteranda ise 5 sayfa da açık. Normal kullanıcı pazarda 1 sayfa item satışa koyabiliyo Veteran ise 3 sayfa koyabiliyo. Normal kullanıcı bir hesapta en fazla 2 karakter açabiliyo Veteran ise 9 karakter açabiliyo.Ayrıca Veteran olduğunuzda 37 günlük Tera Club geliyo yanında. Bu arada standart edition paketinde sadece beyaz aslan bineği yok. Geri kalan özellikler collector edition ile aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whispering Wind kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler, Collector's Edition satın almak lazım o halde. Bulabileceğim bir site var mıdır? Ek olarak Buddyup olayını anlamaya çalışıyorum. Yan karakterimden aldığım kodu sanırım kullanmama izin vermiyor oyun. Killian için Buddyup kodu lazım.
  • Eskiden bir kaç site vardı veteran satan. Şimdi baktığımda stokları tükenmiş gözüküyo ya da satmıyolar artık. O yüzden site için bir şey diyemiycem. Buddyup kodu içinse; Hesabınız yeniyse herhangi birisinden aldığınız kodu kullanabilirsiniz. Ama hesabınız eskiyse ve içinde var olan karakterden kod alıp aynı hesapta yeni açtığınız karaktere girmeye çalışırsanız olmaz. Oyuna yeni karakter oluşturarak girdiğinizde başladığınız haritada yüksek leveller genelde buddyup kodunun yazdığı tabelaları bırakmış olur. Onları kullananabilirsiniz ya da oyun içinde başkalarından isteyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whispering Wind kullanıcısına yanıt
    G2A üzerinden Collector's Editon satışı yapılıyor sanırım. Güvenilir mi o konuda kararsız kaldım açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.