Şimdi Ara

Tera hesabını steame aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben önceden beri Tera oynuyordum. Oyun bildiğiniz üzere steame geldi fakat Steame oyunu tanıtamıyorum. Oyun ekle bölümünden yapınca steam dışı oyun diyor. Malum çok büyük bir oyun ve tekrar steamden indirmek istemiyorum. Acaba ouyunu steamden göstermek için ne yapabiliriz ?



  • KemanKes16 kullanıcısına yanıt
    Steam in bünyesindeki bir oyun , içine steam e ait özel dosyalar yerleştirilmiş olup ana dosyalarda bile değişiklik olması muhtemeldir. Bu sayede steam server larından inidirilmemiş bir öğe steam e aitmiş gibi tanıtılamaz.. Ufak bir kurulumunu indirim steam adı geçen birkaç dosya geldikten sonra steam in oyunu kurduğu bölüme oyunun inidirilmesi duraklatılmış halde iken. tera nın sizde olan dosyalarını steamapss da malum yere atıp indirme işlemine devam etme onarma gibi şeyler deneye bilirsiniz, ufak bir ihtimaldir :)

    (Bu ufak trick , oyunların steam'den ayrı olarak teranın açıldığındaki gibi farklı serverden account girişi yapılanlar için çok ufak bir ihtimaldir. Steam Dosyaları üstünden server bağlantıları yapılan oyunlarda oyunu steam üstünden indirmek gerekir, dosyalar random şekilde geldiğinden ve hangi dosyalarda değişiklik yapıldığı bilimediğinden pekte mümkün değildir.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 15 Mayıs 2015; 22:19:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.