Şimdi Ara

TERA Hala oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttigim gibi hala TERA oynanır mı düzgün bir MMORPG arayışı içindeyim. TERA kulaga en mantıklı seçim gibi geliyor fakat hala oynayan türkler var mı varsa da hangi serverde oynamalıyım. Günlük oynayan sayısı kaç? Teşekkürler.



  • Tera eskiden çok daha eğlenceliydi fakat hala oynanabilirliği var. Bir ara Tera haricinde başka bir oyun arayışına girdim. Ama Tera'dan sonra hiçbiri eğlenceli gelmedi.



    Killian serverinde de Mystel serverinde de Türk oyuncular ve Türk guildleri yeterince var. Bu serverlarda oynayabilirsiniz.



    Ayrıca arkadaş konusunu açmış fakat ben yine de söyliyim. Killianda "Peace" guildine katılabilirsin. Bugünlerde hızla büyüyen bir Türk guildi gözlemlediğim kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba mystel serverında 10 15 kişiyiz guild olarak başka guildlerdede çok türk var ciddi oynamak istersen gel yardımcı oluruz ıyun beraber olunca keyifli her akşam 8 gibi online oluyoruz gün içinde işsiz arkadaşlarda giriyo tabi :) guildin adı oppai guildten herhangi birinle iletişime geçtiğinde yardımcı olurlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.