Şimdi Ara

Tennis World Tour [PS4 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
3
Favori
18.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler incelemeniz için, ben de 4-5 aydır ara ara bakıyorum fiyat 100 TL altına düşerse alırım diye ama indirim yakalaymadım ve okuduğumda bu fiyattan almaya da yanaşamadım. Çünkü seven de çok gömen de.

    Edit: Roland Garros Edition, Tennis World Tour'dan daha ucuz olduğu için ek paket sanmıştım bir kaç mesaj yukarıda farkettim. İnceledim sayfayı bayağı bayağı oyunu 63 TL'ye alabiliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WayneCorp -- 28 Temmuz 2019; 18:26:51 >


  • Spontane gelişen bir maç videosu yapayım dedim
  • Masallah her oyuncu thiem gibi djkovic gibi rally oynuyor
    Plusla beles verilmeden alinmaz bu oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende 64 liradan aldım.hemen online'a girdim.üç maç yaptım.biraz hayal kırıklığı oldu.top gereğinde hızlı,oyuncularında refleksleri çok zayıf.en kötüsü daha top gelmeden kendini hazırlayarak vuruyum olayı yok, çünkü vuruş istikametine doğru kolu yönlendirme yaptığınızda,adamınızda o tarafa gidiyor,boşa çıkıyorsunuz,kolunu dahi uzatmıyor oyuncunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de indirimi güzel iken 5 gün önce RG edition olarak aldım, ilk çıktığında pc de deneyimlemiş ama beğenmemiştim ama şimdi gördüm ki gayet güzel bir şekilde oturmuş, kariyerde en zor ile yola çıkayım dedim ama maçlar gerçek uzunlukta olduğu için normal zorluğa döndüm, buna rağmen maç sürelerinin uzunluğu kısa değil ve tatmin edici özellikle zorlayıcı turnuvalarda inanılmaz keyifli oluyor. Oyuncu gelişimi ve yetenek ağacı ilerlemesi de çok güzel ayarlanmış, saatlerce oynamanızı istiyor ki bu sebeple tam bir tek oyunculu spor oyunu olmuş. Çok oyunculu oynamayı sevmediğimden girip deneme fırsatım olmadı ama tek oyuncu olarak zevkli, hergün ps4 açar açmaz başına geçiyor bir buçuk iki saat aralıksız oynuyoryum. Eski tenis oyunlarında ki yardımlara alıştığımızdan başlarda biraz zor geliyor ama ilerledikçe refleksleriniz alışıyor 214 kmlik servislerde topun gittiği yeri görüyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen katılıyorum Nadal ile yarı finale çıktığım bi kupa turnuvası vardı madrid sanırım. Tam bir bucuk saat sürdü. Bir o alıyor bir ben avantaj bir ona geçiyor bir bana. Böyle bir zevk ve beraberinde stres yok. Momentum olayı olduğunu düşünüyorum. Uzun ralliler sonrasında servisi karşılamayıp avantajı nadala vererek basit hata yaparak tie break i kaybedip tüm emeğim boşa gitti o zamandan beri açmıyorum. Üç dört gün olmuştur. Nasıl sinir vardı ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercek bir tenis sever olarak oyunun çopten ote olmadiginda israrciyim
    15 yil once cikmis top spin bu oyuna bin basar

    Utanmasalar john isnere 30 vurusluk rally oynatacaklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 4 Ağustos 2019; 0:28:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Bende beğenmedim maalesef,adamlar tenis oyunu çıkarmıyor mecbur kalıyoruz bu oyunları denemeye.en azından 2k çıkarsa bir tenis oyunu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ManaGames'in çıkaracağı Tennis Elbow 4'ü bekleyin eli kulağında. Eylülde erken erişime çıkıyor. Gelmiş geçmiş en gerçekçi tenis oyunu olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E690B3CC5 -- 4 Ağustos 2019; 3:26:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

    Oyunu bende 64 liradan aldım.hemen online'a girdim.üç maç yaptım.biraz hayal kırıklığı oldu.top gereğinde hızlı,oyuncularında refleksleri çok zayıf.en kötüsü daha top gelmeden kendini hazırlayarak vuruyum olayı yok, çünkü vuruş istikametine doğru kolu yönlendirme yaptığınızda,adamınızda o tarafa gidiyor,boşa çıkıyorsunuz,kolunu dahi uzatmıyor oyuncunuz.
    top gelmeden önce şut a basacaksın ondan sonra yön tuşuyla istediğin istikamete yönlendirebiliyorsun.ileri doğru ne kadar çekersen top o kadar uzağa gidiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepBlue_

    Sol analoğu yukarı doğru yaparsan ileri atar ve vuruş tuşlarına çok basarsan sertlik derecesi artar. Aynen karıyere hazır oyuncularla girilmiyor. Ama çıldırtan rakipler oluyor iki saat çırpındırdı adam beni. Bu topu tutamaz dediğim topu çıkartıyor böyle şey olmaz dersin
    evet bu şekilde yapıyorum artık istediğim gibi hız verebiliyorum.ama bazen çok sert ve köşeye giden toplara bile yetişebiliyorlar.sanki oyunda fizik kuralları hiçe sayılmış gibi
  • Oyunun normal sürümü 44 tl olmuş tr psnde. Artık alınır sanırım. En azından te4'e daha çok var, arada girip stres oluruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu aldım indirimlerden ve beğenmedim ,grafikler kötü,sesler facia,oyun mekanikleri berbat ve gerçekçilik sıfır,oyun zaten yarım çıkmıştı,bir sürü dlc ile adam etmeye çalışmışlardı,yabancı sitelerdeki ve youtubedaki yüzlerce olumsuz yoruma rağmen fiyatına aldanıp oyunu almak gibi bir hata yaptım...siz yapmayın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newintown kullanıcısına yanıt
    Kardeşim alakasız olacak ama top spin 4 pcye çıkmışmıydı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E690B3CC5

    ManaGames'in çıkaracağı Tennis Elbow 4'ü bekleyin eli kulağında. Eylülde erken erişime çıkıyor. Gelmiş geçmiş en gerçekçi tenis oyunu olacak.
    Şayet nette dolaşan videolar 4 ise, kesinlikle teniste zirve olamaz, kötü bence.
  • oranj O kullanıcısına yanıt
    hayır çıkmamıştı...ps3 ve xbox
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oranj

    Şayet nette dolaşan videolar 4 ise, kesinlikle teniste zirve olamaz, kötü bence.

    Alıntıları Göster
    Oyunu 2010'dan kalma motor ile deniyorlar. En sonunda yeni motora aktaracaklar. Yepyeni modellemeler yapılıyor şuan. Tabi sadece grafik olarak yetmez animasyon çeşitliliği gelecekmi göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 24 Ağustos 2019; 12:11:49 >
  • Oyun 80 kusur tl ye dusmus. Guncellemer ne alemde alinir mi beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Bedava ya bile alınmaz,top yanından geçiyor basmana rağmen vurmuyor.cep telefonundaki tenis oyunları bile bundan daha gerçekçi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava bile alınmaz biraz abartı olmuş. Bence oyun fena değil. Yani başka alternatif yok. Tenis oynamak istiyorsanız az da olsa tatmin eder. Biz bazen yanyana iki kişi oynuyoruz keyifli oluyor. Online oynamak biraz sıkıntı tepkiler gecikiyor. Arkadaşın bahsettiği tuşa basıyorum ama top yanımdan geçiyor olayı online da oluyor. Yoksa iki arkadaş beraber yanyana oynarken sıkıntı yok. Ya da tek başına kariyer falan yapılabilir eğlencesine. Çok beklentiye girmeden oynayıp keyif alınır oyundan. Eksikleri yok mu...çok var. Lisans konusu sıkıntı, kortlar orjinal olarak yok. Oyuncuların çoğu yok. Bunlara takılmazsanız alın oynayın bence. Beğenmezseniz de elden çıkartırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.