Şimdi Ara

Tendinitin tamamen iyileşme süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 ay önce halı saha maçında tendinit teşhisi koyuldu ilk düştüğümde yürüyemiyordum şu an çok şükür koşacak durumdayım ama 150 metre koşunca ağrıyan yerim tekrar ağrımaya başlıyor şu an ilaç filan hiçbirşey kullanmıyorum bu hastalığın 2 aya tamamen düzelme ihtimali var mı ? şuan maç yaparken bir sorunum yok vurmada sorunum yok rövaşataya bile kalkıyorum :)

• upppppp
  • geçmiş olsun da nerede tendinit oluştu. vücutta her kasın bir tendonu var. yani tendon var tendoncuk var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

geçmiş olsun da nerede tendinit oluştu. vücutta her kasın bir tendonu var. yani tendon var tendoncuk var...

arka baldırda sol tarafta oldu.1 ay önce doktora gitmiştim felden jel ve 7 günlük iğne yazmıştı.ancak ben iğnenin 4ünü vurunca kulağım iltihap oldu ve iğne ve jeli kullanmayı bıraktım jeli kullanmaya devam mı etsem karar veremedim.1 ay önce yani ilk zamanlar sol ayağımı çekemiyordum yere basamıyordum ama şu an çok şükür yere basıyorum ama ağır yüklenme yapınca bacağım ağrıyor badiye başlayacaktım bu ayağım yüzümden başlayamadım
  • geçmiş olsun. tanı tendinit ise ortalama 6-8 hafta istirahat sonrasında yavş yavaş spora dönüş olabilir. bu süre kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. ek olarak tendinit ifadesi genel bir ifadedir ve çoğu zaman sprain , strain ya da kas ve tendon rüptürleri gibi değişik klinik tabloların seyrinde gelişen patolojik bir süreçtir. şikayetlerinin ortaya çıkışı ve sonraki süreci düşünürsek yakınmaların asıl adı sprain ya da rüptür olabilir. bu durumlarda da tedavi süresi biraz daha uzar ama önümüzdeki haftalarda tama yakın iyileşme ile sosyal hayatınıza dönersiniz. kontrolleinizi aksatmaz iseniz daha doğru olur. geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz-siyah -- 14 Mart 2013; 15:17:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.