Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.768
Cevap
454
Favori
413.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Videoyu izlemiştim.

Sipariş verirken zaten en kötü senaryoyu göz önün de bulundurarak verdim. Gelirse ne ala, gelmezse de iade seçeneği ile en kötü senaryoda paradan olurum.

Sonuç olarak temennim bu saçmalığa bir çözüm üretilmesi. TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    XBOX: YamannS#7811
    STEAM: teneke_kupa
  • İyimserim bilmiyorumda Temu birşeyler daha yapar diye düşünüyorum ve tek atımlık kurşunu var yani son bir hamle yapacak ondan sonra Türkiye'den çekilecek heralde

• Bu karar çıktığında yolda 1 ürünüm vardı, 9unda Türkiye'ye giriş yaptı ama o günden beri bir gelişme yok? Uygulanmasına daha süre var denmesine rağmen hemen uygulamaya başlamış olabilirler mi? Benzer durumda olan var mı?

• Türkiye* temsilci bulundurmayan şirketleri zaten satışa kapattırmıştı.(Temu da şirket atayanlar satışa devam edebildi) Temsilcileri olan şirketler yerel olarak depolara getirtip satışa devam edebilirler. Bu biraz saçma çözüm olacak ama Temu'nun Türkiye pazarını kaybetmeye niyetinin olmadığını düşünüyorum.

Özetle max 1-2 gün daha sipariş etmeyi riske edin bence. 5 gün kargolama 14 gün ulaşım olsa 19 gün, bugün 11'ydi. Risk sizin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 11 Ocak 2026; 21:17:38 >

Orijinalden alıntı: new_yorker

Bu karar çıktığında yolda 1 ürünüm vardı, 9unda Türkiye'ye giriş yaptı ama o günden beri bir gelişme yok? Uygulanmasına daha süre var denmesine rağmen hemen uygulamaya başlamış olabilirler mi? Benzer durumda olan var mı?

Merak etmeyin hocam. Ansızın paketin dağıtıma çıkmıştır mesajı dahi gelebilir. Benim de en son ülkeye giriş yaptıktan birkaç gün sonra direk dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. O mesaja kadar halen gümrükte gözüküyordu.

XBOX: YamannS#7811
    STEAM: teneke_kupa
  • Karayolu ile geliyor yetişmez diye iptal edip uçakla gelenini satın almıştım. Karayolu ile gelenden takip güncellemesi geldi bugün uçuşa hazır diye. Ama uygulama içinde takip ekranı yok sadece mailde görünüyo. Adamlar iptal ettiğim siparişi bile geri çevirmemişler sanırım. Özellikle sordum karayoluyla mı geliyo uçağa dönme ihtimali varsa iptal etmiyim demiştim karayolu ile gelecek demişlerdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Biz alamasak bile proje geliştiren gençler için olursa güzel olur

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]haber7
    AK Parti'den gümrük vergisi açıklaması: Yeni değerlendirmeler olabilir!
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/3595516-ak-partiden-gumruk-vergisi-aciklamasi-yeni-degerlendirmeler-olabilir

Benim 9 Ocak tarihli paketim de bir süredir hareket görmüyor ama her türlü gelir hocam. Malum karardan sonra herkes son bir şarkı deyince belli ki ciddi bir yoğunluk oluştu.

beklemekten başka çare yok olmadı iade alabilir miyim acaba temudan iptal ederek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar geçenlerde temuyu açınca çark çevirme gibi bir şey geldi oradan bonusları topladım alışveriş yaparsanız kupon olarak gelecek gibi bir şey dedi 3 adet eşya aldım kılıf vs ürünler elime ulaştı fakat kupon falan gelmedi acaba tezgaha mı düştük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • 9 Ocak akşamı sipariş vermiştim. Süreç, ilk kez bu kadar hızlı aktı. İnşallah bu aşama da hızlıca geçer.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Ocak 2026; 14:32:40 >

Siparil tarihi

Çarşamba

,Çarşamba

7 Ocak 2026, 08:07

Teslim tarihi

Çarşamba

,Çarşamba

14 Ocak 2026, 11:33

Acaba dedim TR konumundan mı gönderildi bir türlü anlamayamadım

Bu küçük siparişin yanında bir de bir de fermuarlı çarsaf siparişi verdim(Çok güzel bir ürün bence. Tam çarsafta değil,böyle hafif elyaf yorgan gibi. Su,kir gibi şeyler tutmuyor ve ben deli uyuyorum =D çarsaf çıkıyor habire yataktan ondan aldım)

Kara yoluyla gönderiliyordu.Alırken ve kargolarken yazıyordu ne olduysa gümrüğe girmiş =D

Gönderi depoda

ANADOLU YAKASI KİM/ANADOLU YAKASI KİM

Cuma

,Cuma

16 Ocak 2026, 14:45

Temu gözden çıkarmış Türkiye'yi heralde =D Beyler bayanlar verin verebileceğiniz kadar sipariş bence =]

• olay patladığı gün (6ocak) farklı isimlere bir sürü sipariş verdim. karayolu olanları iptal ettim. birkaç paket dün ve bugün elime ulaştı. darısı kalanlara..

bir iki tane "çin içi transfer sürecinde" var

birkaç tane de "havaalanına ulaştı. uçuş beklenmekte" var. bakalım ne olacak :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.