Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: viperc , viperc Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
453
Favori
412.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Anladım, kırsal gibi yerlerde makul görürler dedim. Birşey olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ödül kazanımında.
    2 günde bir ödül sayfasına girip ödülünüzü seçmeniz gerekiyor. İlk seferde kredi iadesini seçebilmiştim. Fakat 2 gün sonra girdiğimde kredi iadesi pasif. Diğerlerinden seçmemi istiyor. Kupon olanı seçmek zorunda kaldım. Onda da parça parçaya böldü. 400 TL yi.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 6 Aralık 2025; 9:16:31 >

• TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 3 seçenek sunuyor her ödül gününde krediyi seçmeniz lazım kredi teslimattan 2 gün sonra yükleniyor.

Verdiğin linkteki numarayı bugün aradım; burası PTT paketleri için, sen İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğünü arayacaksın denildi. Google'dan bulup aradım 10 tane departman sayıyor hiçbiri de benlik işlem yapıyor gibi görünmüyor ben de rastgele birine bağlandım adama diyorum paketim gümrükte görünüyor o da diyor kargo firmasını ara. Başından mı savmaya çalıştı anlamadım. DHL'yi aradım takip no verdim bu sefer demez mi paketi satıcı henüz göndermemiş. Diyorum Temu sisteminde gümrük işleminde olarak görünüyor o da diyor benim ekranda böyle çıkıyor. Şaştım kaldım yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

teslimattan 2 gün sonra imiş teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrza86 -- 9 Aralık 2025; 22:9:54 >

Orijinalden alıntı: hakan2200

Ödül kazanımında.
    2 günde bir ödül sayfasına girip ödülünüzü seçmeniz gerekiyor. İlk seferde kredi iadesini seçebilmiştim. Fakat 2 gün sonra girdiğimde kredi iadesi pasif. Diğerlerinden seçmemi istiyor. Kupon olanı seçmek zorunda kaldım. Onda da parça parçaya böldü. 400 TL yi.

8inde seçebildiniz mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• qLhF Q kullanıcısına yanıt

8 Aralığa kadar seçtim taleplerimi ama hepsi faso fiso yaa.

Daha çok zorlaştırıyorlar. siteden soğutuyorlar.

Hediye kısmında ayrı sepet,

Kredi iadesi ayrı sepet,

Kupon paketi ayrı sepet.

Hepsini ayrı ayrı siparişlerde kullanabiliyorsunuz.

Bazen istediğiniz ürünü istediğiniz alanda bulamıyorsunuz.

Karman Çorman bişey olmuş. Kafa karıştırıp kitliyorlar.

Orijinalden alıntı: hakan2200

8 Aralığa kadar seçtim taleplerimi ama hepsi faso fiso yaa.

Daha çok zorlaştırıyorlar. siteden soğutuyorlar.

Hediye kısmında ayrı sepet,

Kredi iadesi ayrı sepet,

Kupon paketi ayrı sepet.

Hepsini ayrı ayrı siparişlerde kullanabiliyorsunuz.

Bazen istediğiniz ürünü istediğiniz alanda bulamıyorsunuz.

Karman Çorman bişey olmuş. Kafa karıştırıp kitliyorlar.

Yani biz bu promosyonda 3 ödülü hepsini seçmek zorunda mı bırakılıyoruz ? Her gün kredi iadesini seçemiyor muyuz ? Her gün farklı ödülü seçmek zorunda mı, bırakılıyoruz ?

Mesajınızı yeni gördüm

Diyorum ya hocam ben eski sistemi biliyorum

Herşeyi Ptt gönderirdi nerdeyse

Aliexpress'in verdiği takip koduyla hem yurtiçi hem yurtdışı takip edebilirdiniz bazen istasyonlar,ülkeler arası değişirdi

Arkadasa 2014-2016 da mı ne elektronik sigara aldık takılmış. Bir yerleri aradı çözdük öyle çok dolaşmadı zaten yazıyor nerde olduğu o zaman. Aliexpress kayıt tutmuyordur ki bulamam siliyor bazı alışverişleri kaldı ki ordaki yerde mi ama nereye soracağımızı bilirdik. Ben buradaki Sabiha gümrüğe de gittim tip tip gümrük memuru. Vergisini verip akıllı cep telefonu almak istiyordum. Memur tip birşeydi

Posta Dağıtım Merkezine gidip bir bilgi edin istersen de bilmezler heralde. Gürüm yeri bir yere yok mu yakınında ? Bana yakın olsa gidip sorarım senin için ama uzak ve yakın olan yerlerde ters

Temu zaten garip bir yer akıl sır ermiyor Ptt olsa gene çzöerdik işini diye düşünüyorum

Eskiden böyle de değild idedim ya takipli kargoyu adım adım takip edeibliyorduk

Aklıam birşey gelmiyor ki. Genede bir çözüm bulursam yazarım

Bana öm'den wp yazın döneyim. Bazen bildirim gelmiyor

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

Sorma bende heveslendim tırt çıktı. Bende alışveriş yaptım zaten aldığım şey benim kullanım amacıma göre değilmiş OTG NFC Okuyucu almıştım. Bankalar gibi yerler ciahzda olmasını istiyormuş NFC'yi iade edeceğim başka şey alacağım =D

Şuan benim bildiğim yok ama müşteri hizmetlerine bağlan çok alışverişin varsa win credit kradi iadesi/fırsatı vermiyorsunuz de. Bir çok alışverişim var herkese veriyorsunuz de at bireşyler bare kupon veri nde bazen işe yarıyor =D Bir kaç ekre öyle bottan da almıştım heralde %20 indirim kuponu

Paket daha Çin'den çıkış yapmamış. 15 gün güncelleme olmadığı için de Temu iade hakkı verdi ben de iade aldım ama ürünler lazım diye Temu hesabına bakiye olarak çektim. Aynı ürünlere ek olarak da 1 ürün daha ekledim, gecikmeden dolayı maksimum 210 lira olarak %20 kupon vermişlerdi onu da otomatik ekledi ama tutar düşeceği yerde üstüne 370 lira daha ödedim. Umarım bu sefer ki gelir artık.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Ürün çıkış yapmadiysa nasıl gümrükte diyor ?

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.