< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
"ödülkazanımı" kodu ile kredi ne zaman yükleniyor bilen var mı? teslimattan 2 gün sonra imiş teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrza86 -- 9 Aralık 2025; 22:9:54 > |
|
8 Aralığa kadar seçtim taleplerimi ama hepsi faso fiso yaa. Daha çok zorlaştırıyorlar. siteden soğutuyorlar. Hediye kısmında ayrı sepet, Kredi iadesi ayrı sepet, Kupon paketi ayrı sepet. Hepsini ayrı ayrı siparişlerde kullanabiliyorsunuz. Bazen istediğiniz ürünü istediğiniz alanda bulamıyorsunuz. Karman Çorman bişey olmuş. Kafa karıştırıp kitliyorlar. |
|
Mesajınızı yeni gördüm Diyorum ya hocam ben eski sistemi biliyorum Herşeyi Ptt gönderirdi nerdeyse Aliexpress'in verdiği takip koduyla hem yurtiçi hem yurtdışı takip edebilirdiniz bazen istasyonlar,ülkeler arası değişirdi Arkadasa 2014-2016 da mı ne elektronik sigara aldık takılmış. Bir yerleri aradı çözdük öyle çok dolaşmadı zaten yazıyor nerde olduğu o zaman. Aliexpress kayıt tutmuyordur ki bulamam siliyor bazı alışverişleri kaldı ki ordaki yerde mi ama nereye soracağımızı bilirdik. Ben buradaki Sabiha gümrüğe de gittim tip tip gümrük memuru. Vergisini verip akıllı cep telefonu almak istiyordum. Memur tip birşeydi Posta Dağıtım Merkezine gidip bir bilgi edin istersen de bilmezler heralde. Gürüm yeri bir yere yok mu yakınında ? Bana yakın olsa gidip sorarım senin için ama uzak ve yakın olan yerlerde ters Temu zaten garip bir yer akıl sır ermiyor Ptt olsa gene çzöerdik işini diye düşünüyorum Eskiden böyle de değild idedim ya takipli kargoyu adım adım takip edeibliyorduk Aklıam birşey gelmiyor ki. Genede bir çözüm bulursam yazarım Bana öm'den wp yazın döneyim. Bazen bildirim gelmiyor |
|
Sorma bende heveslendim tırt çıktı. Bende alışveriş yaptım zaten aldığım şey benim kullanım amacıma göre değilmiş OTG NFC Okuyucu almıştım. Bankalar gibi yerler ciahzda olmasını istiyormuş NFC'yi iade edeceğim başka şey alacağım =D |
|
Şuan benim bildiğim yok ama müşteri hizmetlerine bağlan çok alışverişin varsa win credit kradi iadesi/fırsatı vermiyorsunuz de. Bir çok alışverişim var herkese veriyorsunuz de at bireşyler bare kupon veri nde bazen işe yarıyor =D Bir kaç ekre öyle bottan da almıştım heralde %20 indirim kuponu |
|
|