Şimdi Ara

Tempra/tipo alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bütçem kısıtlı oldugundan dolayi tempra/tipo almayi dusunuyorum. Bu araçlar nasıl ? Kronik sorunları neler ? Yedek parcaları tofaş grubu ucuz ve kolayca bulunuyormuş. Teşekkur ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İkisine de bindim hala kapıda abimin temprası var bu yıl 3 farklı tempraya bindim. İtalyan üretimi tempra Türk üretiminden daha kaliteli sürüşü güven veriyor. Piyasası fena değil satarken çok zorlanmazsın (kırsal kesimlerde) malzeme kalitesi üst düzey değil alacağın aracın kapıları zor kapanır zor açılır camları inmesi çıkması sorun olabilir kronik sorun olarak arabanın kokpiti elektronik olduğu için arıza çıkması durumunda çözümü can sıkıcı olabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accord ne oldu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gariban mercedesi adının karşılığı bence rahat güzel araçlar klimalı modelini bulursan tadından yenmez en tutulanı 1.6 karbüratörlü motoru ama bana kalırsa binilecek motoru 2.0 16v 148 bg olanı

  • Bende tempra yada tipo bakıyorum tek kıstasım lpg siz olacak benim bütçem 100/115 civarı uzak mesafe düşünmediğimden Ankara'da aradığım kriterde araç olmadığından şimdilik sadece bakıyorum.

    1994 2.0 8 v 1993 sxak ve 1993 italyan tipom oldu hepsi klimalıydı. 2.0 8 v uzak dur 2.0 16 v için bir şey diyemem kısıtlı bütçe ile alıyorsan bu ikiliden kesinlikle uzak durun tecrübe


    1993 ve 1994 yıllarında tipoların bazıları italyandır. 1995 kadar tipo alacaksanız İtalyan olmasına özen gösterin gösterge dijital olmadığından hem panel kırıkları olmaz hem de ön göğüs daha derli topludur.


    Klimanın kayışı yok gazı yok gibi kavramlara kesinlikle kanmayın güncel fiyatları bilmiyorum ama 7000 tl kadar masraf acar tipolarda analog ve dijital klimalı modelleri var analog bir nebze daha iyi


    Modelden çok aracın temizliği önemli motor yeni yapıldı şase düzgündü beğendim aldım. Bu model arabada boyaya değişene bakılmaz denen ilanlardan kesinlikle uzak durun. Adamlar size ekli araba satarlar. s olsun ama temiz olsun. Komple boya olabilir değişende olabilir ama podyede şasede işlem varsa almayın.

    Arabanın kaportasına iyi baktırın macun yığını olmuş araçlardan uzak durun. Genel kitlesi dar gelirli olduğun bakımsızı çok fazladır sağı solu akıllı vida ile tutturulmuşsa o araçıda almayın.. Araca uzun süre binen yada bazen ilk sahibinden denk gelen olursa üçüne beşine bakmadan alın.

    Yoksa dolu ilan var alıp sanayide usta usta gezeceğinize temiz alın kafanız rahat olsun genel bir bakım yaptır güzelce binin

  • 4 yıl kadar 1994 tempra sxa kullandım. Genel olarak memnundum, gayet konforluydu.


    Yaşadığım sorunlardan biri elektronik gösterge arızasıydı. Sanayide gösterge işi yapan elektrikçilerde çok ucuza halletmiştim. Gösterge panelinin günümüz şartlarında korkulacak bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.


    Bence en büyük sorunu yağ yakma problemi idi. Bagajda sürekli 1lt yağ bulunduruyordum yetiştirebilmek için. Bu problem 1.6 motorlardaki supap gaytlarından kaynaklandığını, rektifiye sonrası düzeldiğini öğrenmiştim. Rektifiye sonrası durumu deneyimlemedim bu haliyle de satmıştım aracımı.

  • 2001 veya 2002 model suzuki swift bakmanızı öneririm. bilinmediği için uygun oluyor. 7 yıldır biniyorum :)

  • dürüst dolandırıcı olmayan tanıdıgın şerefli haysiyetli ustan varsa her araba alınır

  • Oto sanayileri seviyorsan alınır.

  • Özellikle tipo dan uzak durun hocam. Zamanında da sorunlarıyla öne çıkan bir arabaydı, hatta çıktığı yıllarda uno en sorunsuz otomobil seçilirken, tipo avrupanın en çok sorun çıkartan otomobili pozisyonundaydı.
    Tempra sx ak, slx ie yada en aşağı sx a bakabilirsin. Kronik olarak ön takım sıkıntıları ve elektronik problemlerle karşılaşırsın.

    Parçası ucuz filan olmaz hocam. Biraz daha farklı modellere yönelin bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben kullanıyorum. olumlu yönleri araba dolu yani özellik dolu bir araba. rahat konforlu yol tutuşu iyi. performans olarak 2.0 16v olanlar mükemmeldir. en çok tutulan kasalar sxa ve sxak dir. olumsuz yönleri trim sesi çok alır, lpg pek sevmez. göstergeleri fazla sorun çıkarmaz ama temiz alınırsa. sel hasarlı tempra demek ölmek demek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.