Şimdi Ara

TEMPRA İLE 800 KM YAPACAĞIM , GÖRÜŞLERİNİZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tempra almayı düşünüyorum fakat aklımda birçok soru var ve sizlerede danışmak istedim. Öncelikle ben uzun yola gideceğim bu araba ile. Zonguldakta ikamet etmekteyim. Haziran 15 de Antalya ya taşınıcam , toplam kilometre 800 yani rahat bir 10 saat yol gideceğim. Alacağım temra 1.6 SX 1996 model 12 bin istiyor vatandaş. Araç gerçekten temiz , ustaya sordum uzin yol yapar mı diye , biraz elden geçiririz her yere gider dedi. Tabi oda kendi kazancını düşünüyor olabilir , bu yüzden daha önce tempra tecrübesi olan arkadaşlardan görüşlerini dinlemek istedim. Arkadaşlar yaşım 22 , haliyle tempra nın spor duruşu ve dijital ekranı olması tam benlik. Haziranda yola çıkacağım için havasal şartlardan etkilenir mi bu araç ? Hararet vs gibi sorunları varmıdır , tempradan önce renault r21 concorde larada baktım. İçleri çok geniş ve konforlu fakat çok hararet sorunu olduğu ve uzun yolda ön takımın sorun çıkaracağını söylediler. Maksimum 14 bin bütçem var , bu fiyata tempradan daha güzel uzun yol yapan araba varsa yine görüşlerinizi dinlerim. Ama benim gönlüm hep temprada. Dediğim gibi aralıksız 800 km yol yapıcam , birde tempra hakkın duyduğum olumsuz şeylerin aslı var mı bilmiyorum , dijital ekran arıza yaparmış , beyin çabuk arıza yapar ve bir beyin en az 700 tl miş , arka koltukta oturanın kafası tavana çarpar ve yolu göremezmiş ( bunu ben denedim hiçte öyle değildi boyumda 1.85. ) modeline göre değişiyor da olabilir , birde kaza anında kapılarını kitlermiş ? Arladaşlar biraz uzun oldu ama gerçekten bu tempra hakkında herşeyi bilmem çok önemli. Haziranda yaklaşıyor ve alacağım temprayı kaçırmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Gider tabi niye gitmesin.Babamin 1995 model broadwayi var dunyalari geziyor.arabayi durmaksizin surecek halin yok sanirim.yagini,suyunu,motoruna baktir,lastikler felan.devirli kullan yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arbanın belkide ömründe yapacağı son uzun yolu olur , sadece antalyaya gitsin yeter :) birde orda baktırırım onun dışında uzun bir süre sadece şehir içi kullanıcam. Bu model de bu kadar özelliklere sahip tek araç gibi görünüyor. Birde daha önce 2010 model altı araçla uzun yola çıkmadım ama sen broadwayden bahsedince tempra kesin gider. Aracı zaten fazla yormam , devirine dikakt ederim 90 km yide , yol istemediği sürece geçmem. Brdwayi çok araştırdım az yakar az masraf gibi birçok özellikleri var ama uzun yolda çok yorar dediler. Birde klima gibi eksikleri çok. Çok saol dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene94 -- 24 Mayıs 2016; 14:49:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.