Son 7-10 gündür aşırı bir düşüş oldu ben de çoğu günler tek derse bakıp kalkıyorum masadan Sanırım bu dönemlerde tökezleyenler bir hayli fazla oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne kadar cahilce bir yorum hangi insan gunde 8 saat ders calisma temposunu 8 ay boyunca devam etttirebilir??? gunde 120-150 soru hedefin olsun bunu son 2 aya kadar yukseltme zaten zoor bur hedef |
.............. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ne kadar cahilce bir yorum hangi insan gunde 8 saat ders calisma temposunu 8 ay boyunca devam etttirebilir??? gunde 120-150 soru hedefin olsun bunu son 2 aya kadar yukseltme zaten zoor bur hedef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 17 Kasım 2020; 1:51:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napslok -- 18 Kasım 2020; 13:2:8 > |
.............. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promayz00 -- 18 Kasım 2020; 21:50:38 > |
Ne zaman düzgün çalışmayı düşünüyorsun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
son 3 ay < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ara verince içim rahat olmuyor hocam 1 saat bile olsa çalışayım diyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynısı bugün bana oldu hocam |
Günlerdir çalışamıyorum. Dün bir tane fonksiyon testi çözdüm sonra bıraktım gündemi takip ettim. Bugün de kitap yüzü açmadım. |
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 19 Kasım 2020; 14:4:23 > |
Çok haklısın hocam.Biz son sınıflar bu haldeysek mezunları düşünemiyorum bile - 1 saattir masada oturuyorum bir test bile çözmedim.Motivasyon,istek sıfır.. Bakalım ne kadar sürecek bu lanet durum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |