Şimdi Ara

Temiz, Bakımlı, Ekstralı Fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım emsallerine göre çok temiz ve diridir. Herhangi bir kazası bulunmamaktadır. Sağ arka kapıda sürtmeden dolayı çok az bir boya vardır. Bunun haricinde her hangi bir boya veya değişim bulunmamaktadır. Aracımın bakımları günü gelmeden tamamen orjinal parçalar kullanılarak yapılmaktadır. Muayenesi bu sene yapıldı. Triger seti yeni değişti. Lastikleri çok iyi durumda. Yedek anahtarı ve kullanma kılavuzu duruyor. Döşemesinde, göğüsünde vs. her hangi bir deformasyon bulunmamaktadır. Kısacası aracı aldığınızda yapacağınız her hangi bir masraf bulunmamaktadır. Fiyatı aracımdaki ekstraları göz önünde bulundurarak yazdım. Siz de bu ekstraları yaptırmak istediğinizde ne kadar ödeyeceğinizi hesaplayarak değerlendirin lütfen. Aracın kilometresinin büyük çoğunluğu uzun yolda yapılmıştır. Kilometreyi takıntı yaparak fiyatı öldürmeye çalışmayın. Bakımları zamanında ve kaliteli yapılmış bir araç için kilometrenin hiç önemi yoktur. Aşağıda yazılı eksik ve fazlalarına göre değerlendirip iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur.

    Aracımın Ekstraları:
    ​Cam Filmi (Simsiyah olanlardan değil)
    Hız Sabitleyici (Normalde Trend modellerde bulunmamaktadır. Tamamen orjinaldir. Herhangi bir ekstra parça takılmamıştır.)
    Ön, Arka Park Sensörü
    4 Cam Rüzgarlığı
    Ön İki Koltuk Isıtma
    Çelik Jant
    Armster 2 Kolçak
    Titanium direksiyon

    Aracımın Eksikleri:
    Pandizot
    Klima Kontrol Konsolunda Ortadaki; Havayı Ayaklara, Cama vs veren düğme boşa dönüyor. Sanırım içindeki pim kırılmış. Sıcak veya soğuk hava vermesinde her hangi bir sıkıntı yok. Sadece havanın yönünü değiştiremiyorsunuz. Şuan ayaklar ve ön cama sabitli durumda.
    Sol ön paspas halen orjinal olduğu için biraz deforme oldu.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-bakimli-ekstrali-fiesta-632205991/detay/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.